James Hirvisaari

542. Oulun pösilöpäällikölle

3 kommenttia

Kirjailijan terveiset Oulun poliisille

Kirjailija Ari Paulow on lähestynyt sähköpostin välityksellä Oulun poliisin apulaispäällikkö Arto Karnarantaa.

Ari Paulow fb-seinällään (30.1.2019):

Huomenta, arvoisa vaalikarja. Näin Oulun poliisin apulaispäällikkö Arto Karnaranta kommentoi ulkomaalaisrikollisten tekemiä lapsiraiskauksia:

”Oulu on turvallinen paikka, mutta ulkomaalaistaustaiset henkilöt ja perheet ovat kohdanneet viime kuukausina syrjintää ja asiatonta käytöstä. Ulkomaalaisia lapsiperheitä häiritään ja tönitään. Ulkomaalaistaustaisia taksikuljettajia on syrjitty, ja kyyti on otettu suomalaiselta.”

Tällaista tekstiä Oulun apulaispoliisipäälliköltä. Nyt siis kysynkin häneltä tässä ja sähköpostissa:

1) Missä huolesi nuorten ja alaikäisten lasten turvallisuudesta?

2) Missä empatiasi huumattuja, raiskattuja ja hyväksi käytettyjä lapsia ja heidän vanhempiaan ja muita läheisiään kohtaan?

3) Missä näyttö ulkomaalaisiin kohdistuvasta syrjinnästä, asiattomasta käytöksestä ja tönimisestä?

4) Mikä on mielestäsi asiatonta käytöstä? Onko esimerkiksi mieluisen taksin valitseminen sellaista?

5) Oletko tietoinen siitä, että ulkomaalaisten yliedustus maamme vankiloissa on nelinkertainen muuhun väestöön verrattuna? (luku ei sisällä kansalaisuuden jo saaneita maahanmuuttajia)

6) Oletko tietoinen siitä, että Lähi-idästä, Afrikasta ja Etu-Aasiasta tulleiden maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden yliedustus raiskausrikoksissa on jo vuosien ajan ollut 13-kertainen? (luku ei sisällä kansalaisuuden jo saaneita maahanmuuttajia).

7) Oletko tietoinen siitä, että irakilaismiesten yliedustus raiskausrikoksissa oli vastikään julkaistussa tilastossa 52-kertainen (poliisina sinun kyllä pitäisi tämä tietää).

8) Oletko tietoinen siitä, että nyt yleistyneet joukkoraiskaukset olivat Suomessa käytännössä tuntemattomia vv. 1917–2015?

9) Oletko tietoinen siitä, että pakistanilaismiesten joukkio raiskasi noin 1400 lasta Ison-Britannian Rotherhamissa vuosina 1997–2014 (poliisi on tunnustanut, ettei rasismisyytteiden pelossa uskaltanut puuttua tapahtumiin).

10) Oletko tietoinen Ison-Britannian Newcastlessa ja Huddersfieldissä 2010-luvulla paljastuneista vastaavista sarjaraiskaajajoukkioista?

11) Oletko huomannut mitään yhteistä Oulun ja edellä mainittujen brittikaupunkien sarjaraiskaajien kulttuuritaustassa?

12) Muistatko enää, kun Kölnissä uudenvuodenyönä 2015/2016 noin 1000 pohjoisafrikkalaisen miehen joukko ahdisteli, ryösti ja raiskasi naisia? (uhreja oli noin 1500)

13) Oletko tietoinen siitä, että poliisin pimitettyä Kölnin tapahtumia kaupungin poliisijohtaja Wolfgang Albers erotettiin virastaan?

14) Onko sinulla vaimo ja tyttölapsia? Jos on, niin eikö sinua yhtään huoleta?

15) Etkö kenties esimiestesi ja poliitikkojen painostuksen vuoksi tai rasimisyytteiden pelossa uskalla kertoa faktoja? Onko Rotherhamin ja Kölnin poliisipäälliköiden tie myös sinun tiesi?

Kysyy kahden tyttölapsen isä.

PS. Yllä olevaa Karnarannan horinaa jakavat nyt sitten riemurinnoin kaikki Suomen punavihreisiin ja kukkahattuihin lukeutuvat toimittajat.

Kun on se niin kiva syyllistää suomalaisia ja kertoa olevansa ah niin uljaan paremmiston äänitorvi.

 

Apulaispösilöpäällikkö Karnaranta

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “542. Oulun pösilöpäällikölle

  1. Poliisi on aina ihmisten vapauden vihollinen.

  2. Onko nämä niin ulkona tilanteesta, vai olisiko sanat laitettu suuhun ja on niitä toistettava, jotta virka säilyy eläkepäiviin asti…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.