James Hirvisaari

543. Armo ei ole halpaa

1 kommentti

Tiesitkö, että miesten kanssa makaavat miehet eivät peri Jumalan valtakuntaa?

Eivät siveettömät ja avionrikkojatkaan eivätkä ne, jotka tahallaan vääryyttä tekevät.

Eihän sen pitäisi olla yllätys: kaikki viimein tuhoutuvat.

Vai luulitko, että sinulla on erioikeus ikuiseen elämään?

 

Miksi ihmiset harmistuvat asioista, joista he kutakuinkin ovat ihan samaa mieltä kanssani? Kuten nyt esimerkiksi siitä, että ihmisen luonnollinen kohtalo tässä maailmassa on syntyä, elää ja kuolla. Siis lopulta tuhoutua, hävitä olemattomiin.

Ei kai siinä kenellekään vääryyttä tapahdu?

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “543. Armo ei ole halpaa

  1. Minulle evankeliumin uskominen on äärimmäisen helppoa. Se on kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen sanoma: se on sovituksen, lähimmäisenrakkauden ja ikuisen elämän toivon ilosanoma. Silti mitenkään varma en voi olla siitä, olenko itse osallinen sen tarjoamasta ihanuudesta vai joudunko hävitykseen ja lopulliseen kuoleman tilaan kuten ihmisille normaalitilassa tapahtuu. Normaalistihan elämä päättyy kuolemaan, sen kaikki hyvin tietävät ja ymmärtävät. Evankeliumi on siihen nähden täysin ylimääräinen ja yliluonnollinen väliintuleminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s