James Hirvisaari

551. Tuomaripuoskarointia, case Jösse Järvenpää

3 kommenttia

”Huvittaa ja hatuttaa kun lueskelen hovioikeuden tuomiota, joka tuli postissa viimein reilun kuukauden myöhässä.”
(Muusikko, lauluntekijä Jösse Järvenpää)

– Hovioikeus katsoo, ettei musiikkivideoita ole pidettävä kovin uhkaavina, mutta ne ovat hyvin ihmisarvoa loukkaavia. Videot antavat objektiivisesti arvioiden muun muassa kuvan, että maahanmuuttajat ovat siivottomia, loisia, väkivaltaisia ja raiskaajia sekä että maahanmuuttajat ovat seksuaalisesti myös eläimistä kiinnostuneita. Tällainen yleistäminen on erittäin panettelevaa ja solvaavaa.

– Järvenpään syyksi on luettava kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Teko sisältää kahdeksan eri musiikkivideota, joissa kaikissa on useita panettelevia ja solvaavia lausumia. Koska tekoaika on pitkä eli melkein viisi vuotta, tämä lisää Järvenpään syyllisyyttä, vaikka tarkoituksena olisikin ollut herätellä kuulijoita miettimään yhteiskunnallisia asioita ja herättää keskustelua niistä.

– Hovioikeus katsoo, ettei 80 päiväsakkoa ole riittävä seuraamus syyksi luetusta rikoksesta. Oikeudenmukaisena seuraamuksena hovioikeus pitää 30 päivän ehdollista vankeusrangaistusta.

– Asian ratkaisivat yksimielisesti hovioikeudenneuvokset:

– Anna-Liisa Hyvärinen 
– Åsa Nordlund 
– Maria Ahlström

”Näin sitä sananvapautta viedään.” (Jösse Järvenpää)

KOMMENTTINI

Minun on pakko tähän kommentoida ja ankarasti moittia hovioikeutta maahanmuuttajia ryhmänä loukkaavasta terminologiasta. Miten voi Suomen korkeimmissa oikeusasteissa olla tällaista osaamattomuutta? Jösse Järvenpään lauluissa pilkataan umpisurkeaa turvapaikkapolitiikkaa ja kerrotaan niistä rikoksista, mitä järjestelmää väärinkäyttävät rikolliset Suomessa tekevät.

Tämähän on aivan saatanallinen tilanne, että poliittisesti motivoituneet ja vanhurskauteen selvästikin kykenemättömät suvakkituomarit puoskaroivat sieluilla. Minun silmissäni kaikki sellaiset ylempien tahojen (eli valtakunnansyyttäjänviraston demonien ja läpimädäntyneiden poliitikkojen) naruissa pomppivat marionetit ovat pelkkää kuraa eivätkä ansaitse minkäänlaista kunnioitusta polkiessaan maahan oikeutta ja myös kansalaisten oikeudentuntoa. Olen hyvin vihainen.

RAUTALANGASTA:

Turvapaikan hakija EI ole ”maahanmuuttaja”. Eikä varsinkaan sellainen turvapaikanhakija, joka valehtelee taustastaan, käyttää hyväkseen suomalaisia ja syyllistyy rikoksiin Suomessa. Tällaisella äärimmäisen typerällä termien sekoittamisella oikeuslaitos todellakin osoittaa siihen kohdistuvan pilkan aiheelliseksi. Ja se oli nyt nimenomaan hovioikeus, joka leimasi kaikki maahanmuuttajat, siihen ei Jösse Järvenpää lauluillaan ole koskaan syyllistynyt. Tuomion perustelut ovat muutenkin täysin kuusessa.

Tällainen kansalaisia hämmentävä, totuutta vääristelevä semanttinen epätarkkuus tuomioissa on suorastaan vaarallista. Valheeseen perustuva politisoitunut vallan väärinkäyttö heikentää oikeuslaitoksen uskottavuutta. Kun siihen vielä liittyy tuomarien näin uskomattoman kananaivoinen kollektiivinen tyhmyys, koko järjestelmästä tulee oikeuden irvikuva.

Soo soo hovioikeus, tehän syyllistyitte juuri rasismiin ja leimasitte itse koko kansanryhmän!

Nyt olisi varmaankin uusien laulujen aika. Ihan oikealla asialla ja Suomeen laillisin keinoin tulleet maahanmuuttajat, joilla ei ole mitään tekemistä turvapaikkaturismin ja Jösse Järvenpään laulujen kanssa, leimautuvat teidän takianne.

Jösse Järvenpää on ilman muuta yksi sananvapauden sankareista maassamme. Menestystä hänelle kaikessa – mutta kaikille moraalinsa luhistaneille kansanpettureille toivotan paskaa kesää.

Kuunnelkaapa tämä raikas ralli: VIHAPUHE

MTV:n uutinen

En ole tietenkään yllättynyt hovioikeuksien puoskaroinnista. Myös oma muinainen sakkotuomioni (25pvs) perustui hovioikeuden uskomaan valheeseen. En koskaan anna sitä anteeksi. Kirjoitin vuosi sitten kyseiselle tuomarille avoimen kirjeen. Kannattaa lukea.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “551. Tuomaripuoskarointia, case Jösse Järvenpää

  1. Kun valtaa pitävät roistot kääntyvät omaa kansaa vastaan…

  2. Eräissä lauluissa sanavalinnat voisivat olla paremmat. Joissakin osuvat kymppiin. Tuomiolla ei ole minusta yhteyttä tekoon. Lainkäyttömme on tullut mielestäni osaksi vallitsevaa päivänpolitiikkaa. Se ei ole riippumatonta hallituksista eikä korkeiden virkamiesten eikä vaikuttavissa asemissa olevien järjestöjen mielipiteistä.

  3. Vastasinko jo, joka tapauksessa tämä on järkyttävää oikeuspilkkaa, millä ei ole oikeudellisuuden kanssa mitään tekoa!
    Raiskareille ja murhaajille, suvakoidaan alennustuomioita ja lauluista kovennetaan…Oikea tuomio olisi ollut vapauttava#oikeus#mätä#sananvapaus###

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s