James Hirvisaari

553. Jussi Halla-ahosta

2 kommenttia

Valtamedian ja puolueiden harrastama perussuomalaisten puheenjohtajaan Jussi Halla-ahoon kohdistuva demonisointi on yhteiskunnallisesti erittäin vahingollista.

Halla-ahoa ja muita maahanmuuttopolitiikan kiristyksiä vaativia perussuomalaisia kuten muitakin aktiivisia kansallismielisiä toimijoita on vuosikausia tahallisesti mustamaalattu ja valheellisen ilkeämielisesti nimitelty äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi, rasisteiksi, natseiksi ja jopa ihmisvihaajiksi.

Muut puolueet leimaavat Halla-ahon perussuomalaiset arvopohjaltaan hallituskelvottomaksi. Oman käsitykseni mukaan kuitenkin juuri perussuomalaisten arvopohja on hyvinkin kunnossa toimiessaan ennen kaikkea oman maamme ja kansamme hyväksi, turvallisen tulevaisuutemme puolesta. Muiden suurten puolueiden toiminta on likaista poliittista peliä, jolla on kauaskantoiset ja vaaralliset vaikutukset.

Katson, että pakotettu monikulttuurisuus ei tuota omalle kansallemme yhtään mitään hyvää, ei varsinkaan sen oheisilmiönä syntynyt ja länsimaailmalle avoimen vihamielinen islamilainen rinnakkaiskulttuuri.

Moitin vakavasti niitä tahoja, jotka ryhtyivät leimaamaan rasisteiksi niitä, jotka ovat olleet huolissaan Suomen tulevaisuudesta. Leimaajien tarkoituksena oli riistää kriitikoilta ihmisarvo, jotta heidän kanssaan ei tarvitsisi edes neuvotella. Niinpä heidän mukaansa perussuomalaisten arvot ovat niin epäinhimillisiä ja arvottomia, että heidän kanssaan ei voida käydä hallitusneuvotteluja. Heidät eristetään poliittisesta päätöksenteosta, vaikka heidän kannattajinaan on puoli miljoonaa suomalaista äänestäjää. Käy kuten on käynyt länsinaapurissamme ruotsidemokraateille.

Sellainen on tietenkin demokratian häpäisemistä; maahanmuuttopolitiikan tulisi olla kansan tahdon eikä puolueintressien mukaista. Sivistyneessä yhteiskunnassa pitää sietää poliittista monimuotoisuutta. Poliittisten näkemysten vuoksi ei ketään saa lainkaan mukaan syrjiä.

Pahinta on se, että omaan agendajournalismiinsa keskittynyt propagandalehdistö on totuutta vääristellessään kelvoton hoitamaan valtamedialle kuuluvaa uutis- ja tiedotustyötään. Riippumaton media olisi tasapuolinen ja arvostava myös perussuomalaisia kohtaan.

Valehtelemisen ja syrjinnän on loputtava

Erittäin likaista toimintaa valtiovallan suunnalta on ollut sekin, että oikeuslaitos on valjastettu poliittisten päämäärien palvelemiseen. Suurin osa oikeudessa sanoistaan tuomituista on vuosien varrella ollut perussuomalaisia tai muita kansallismielisiä toimijoita. Heti kun totalitaristit ovat päässeet valtaan, on pyritty tukkimaan muilta suut. Tämä on niin sairasta ja puistattavaa ja häpeällistä, että haluan lopettaa kirjoittamisen tähän.

Jatkan kuitenkin vielä muutamalla rivillä.

Politiikka ei ole rehtiä aatteiden kilpailua vaan totaalista sotaa, jossa kaikki keinot vastustajien nujertamiseksi ovat sallittuja: valheet, juonittelut, murhat, häpäisyt ja pettämiset ovat ahkerasti käytössä. Nykyisessä poteropolitiikassa ei ammuta oikeita vihollisia vaan omaa sotaväkeä. Halla-ahoa on ammuttu oikealta ja vasemmalta.

Eduskuntaan on nyt noussut perussuomalaisten listoilta erittäin suorasanaista ja värikästä väkeä, mikä on mielestäni todella hieno asia. Uskon heidän linjansa pitävän jatkossakin ulkoa – ja joskus sisältäkin – tulevista tasapäistämispaineista huolimatta.

Lopuksi haluan vielä painottaa rehellisyyttä. Valehtelu on poliitikkojen ja toimittajien ammattitauti. Itse en ole valehteluun poliittisen urani aikana ainoatakaan kertaa syyllistynyt. Takki ei ole kääntynyt, ja vankka linja on pitänyt. Minun ei tarvitse kenenkään ihmisen edessä luimistella, vaan jokaista voin katsoa suoraan silmiin.

 

Jussi Halla-aho

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “553. Jussi Halla-ahosta

  1. Tuo Jussin demonisointi ja kaikista persuista paskanpuhuminen ovat tietysti seurausta siitä, että Jussi &co ovat todellinen uhka valtaapitäville. Eihän kesyä puudelia tarvitsisi kurmottaa. Ei kun samoilla halsseilla ja täysin mukein eteenpäin; vielä tulee sekin päivä, jolloin persuilla on eduskunnassa yli 100 paikkaa. Siitä viimeistään alkaa todellinen muutos tässä kepulikokkaridemarisirkuksessa.

  2. Sananvaino tullee jatkossa vain lisääntymään, kun tilanne on päästetty tähän tilanteeseen.
    Mitä voimme tehdä, jotta kansa herää?
    Itse yritän jatkaa tätä tuulimyllyjä vastaan taistelemista, vaikka vaaleissa ei tullutkaan kohdallani edistystä.
    Periksi ei saa antaa, sen olemme velkaa tuleville polville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s