James Hirvisaari

556. Ketä itse äänestän eurovaaleissa?

1 kommentti

Olenpa tässä mietiskellyt, ketä voisin ILOLLA äänestää eurovaaleissa. Olen tullut siihen tulokseen, että sitä porukkaa, joka minulle aikoinaan käänsi selkänsä ja halusi mieluummin nuolla Timo Soinin persua kuin osoittaa tukensa sen ajan luultavasti oikeudentuntoisimmalle ja rohkeimmalle poliittiselle toimijalle, en voi äänestää. Siihen joukkoon kuuluivat silloin kaikki perussuomalaiset kansanedustajat sekä monet muut despootin kuolaajat.

”Perussuomalaisten kansanedustajaa James Hirvisaarta odottavat potkut nähdään välttämättömänä ratkaisuna myös puolueen eduskuntaryhmän maahanmuuttokriittisellä laidalla” – HS 4.10.2013

Ja kaikki muutkin ”ystävät” jättivät, aivan kuten hylkäsivät aikoinaan ihmispelossaan Jeesuksenkin. Tiedän hyvin, mistä on kyse, mutta kirjoitan silti näin. Oma selkärankani näet kesti aivan helposti avustajani Helena Erosen puolustamisen hinnalla millä hyvänsä.

Perussuomalaisissa on toki äärimmäisen hyviä ehdokkaita ja poliitikkoja ja kansanedustajia, kuten olen aiemmin kirjoittanutkin. Ja tällä hetkellä tilanne on toki aivan toinen kuin vuonna 2013. Mutta eipä kukaan silloisista kansanedustajista – ehkä kahta poikkeusta lukuunottamatta – ole pyrkinyt korjaamaan tai edes tullut pahoittelemaan asiaa. Arvioni mukaan tuoreilla persukansanedustajilla on kuitenkin hiukan paremmat lähtökohdat moraalin ja itsekunnioituksen säilyttämiseen, koska eduskuntaryhmän ilmapiiri ei ole enää äärimmäisen sairas.

Numero on 270

Niinpä minun ääneni menee Junes Lokalle (270), joka osallistuu vaaleihin omalla listallaan. Hän saa luultavasti alle 1000 ääntä, mutta siinä on mies vertaansa vailla. Häntä voin äänestää ilolla, eikä ääneni tietenkään mene hukkaan. Oulun groomailevat kehitysmaaraakalaiset eivät olisi tulleet paljastetuiksi koko kansalle ilman häntä. Ja paljon, paljon muuta hän on tehnyt suomalaisten turvallisuuden ja sananvapauden eteen seurauksia kunnioitettavasti uhmaten.

Kuriositeettina mainitsen, että aion lähiaikoina jälleen käväistä eduskunnan saunassa – ennenkuin Sebastian Tynkkynen lyö sinne menijöiltä luukut kiinni. Ymmärrän hyvin, että Sebastian ei halua siellä käydä, mutta monelle kansanedustajalle se oli ja on edelleenkin kaikessa supisuomalaisuudessaan hyvin tärkeä rauhoittumisen ja myös sosiaalisen kohtaamisen paikka eikä mikään erityinen luksusetu. Ehkä siellä pitäisi olla kolmas sauna.

Ennakkoäänestys alkaa huomenna.

Eeli eeli, lama sabaktani. Teidän syytänne.

Eurovaaliehdokas, sananvapauden sankari Junes Lokka

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “556. Ketä itse äänestän eurovaaleissa?

  1. Julus tulee saamaan 10000+ ääntä ja monia tulee ketuttamaan etteivät pyytäneet häntä listalleen.
    Tuo sinun heittämäsi 1000 tulee täyteen jo ulilautalaisista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s