James Hirvisaari

557. Olen ylpeästi mikä olen

Jätä kommentti

 

Olen suomalainen ja hyvin ylpeä siitä. Tietenkin.

 

 

 

Olen miespuolinen ihmisyksilö ja siitäkin olen hyvin tyytyväinen. Pojat ovat poikia!

 

 

 

Olen streitti eli heteroseksuaali ja siitä todella iloinen. Tunnen olevani terve.

 

 

 

Olen ihonväriltäni valkoinen. Tai ehkä se on lähempänä vaikkapa sianväriä, koska eihän iho VALKOINEN ole edes albiinoilla.

 

 

 

Ja sianlihastahan minä pidän ja ahmin sitä vesi kielellä ja hyvällä omallatunnolla. Olen siis häpeämätön lihansyöjä – ja siitä hyvin ylpeä.

 

 

 

Olen kristitty, ja se on ehkä suurin ilon ja ylpeyden aiheeni. Kristinusko on mielestäni ylivoimaisesti maailman fiksuin, moraalisin ja älykkäin uskonto. Kaikki muut ovat lälläriuskontoja.

 

 

 

Olen emeritus veturinkuljettaja, mistä olen hyvin ylpeä. Se on hieno duuni ja aikoinaan jopa pikkupoikien toiveammatti. Harvojen ja valittujen herkku.

 

 

 

Minulla on myös hiukan akateemista sivistystä. Olen teologian kandidaatti kiitettävillä papereilla ja maisteriopinnot menossa. Tuntuu hyvältä!

 

 

 

Ei pidä unohtaa, että olen ollut neljä vuotta Suomen eduskunnassa. Se oli mahtavaa aikaa, pöllytin valehtelevia roistoja oikein huolella. Siitä ajasta olen erittäin ylpeä.

 

 

 

Ja nykyäänhän olen veteraanikansanedustaja, jolla on edelleenkin vapaa pääsy eduskuntataloon vaikkapa lounaalle. Siistiä!

 

 

 

Jumalaa kiitän siitä, että en ole *** enkä *** enkä *** enkä ***.
Vaan olen ihan se mikä minä olen.

 

Pari aiempaa omaa luonnehdintaani: Minä

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.