James Hirvisaari

558. Niitä näitä

1 kommentti

Huudan päälle, saivartelen, ymmärrän tahallani väärin, kamppaan heti kun mahdollista, sodin oman kansani toisinajattelijoita vastaan, riistän heiltä sananvapauden ja ihmisarvon, lyön kiilaa ja eristän heidät yhteiskunnasta ja painostan heidän työnantajiaan. Kuulostaako tutulta?

Kaiken kaikkiaan häpeällisintä Suomessa on se, että meillä on valheellinen valtamedia ja poliittisesti korruptoitunut oikeuslaitos sekä moraaliltaan läpimätiä poteropoliitikkoja.

Jeesukseen uskovat kaikenväriset kristityt ovat minun veljiäni ja sisariani; monietnisyys toteutuu sulavasti kristillisessä kulttuurissa. Sen sijaan monikulttuurisuus on pahasta. Suvakki ajattelee olevansa minua parempi, koska hän väittää rakastavansa kaikkia raiskaavia kehitysmaaraakalaisiakin.

Maahanmuuttajista (MAMU) ja -tunkeilijoista (MATU) pitää toki voida puhua yleistämättä eri ryhmien kulttuurisesta yhdenmukaisuudesta huolimatta. Selvyyden vuoksi lanseeraan uuden lyhenteen, joka tarkoittaa perseilevää muukalaista, olipa hän mamu tai matu. Sellainen olkoon PEMU.

Meidän on puututtava maahanmuuttopolitiikkaan, mutta meidän ei pidä kohdistaa kritiikkimme kärkeä muukalaisiin vaan niihin poliitikkoihin, jotka ovat maatamme ja kansaamme tuhoamassa. Niihin, jotka omaa kansaansa vihaavat. Niihin, joille vieras on paljon tärkeämpi kuin kotiväki.

Aika erikoista että Suomesta muodostui ajan mittaan sosialistinen tasavalta, joka ei halua olla ylpeä ja itsenäinen valtio vaan liittovaltion osa. SF – Soviet Finland. Sananvaino, viha omaa kansaa kohtaan, totalitarismi, valhemedia, eliitin etuoikeudet, punaisten revanssi.

1. Kansallismielinen konservatiivikristitty.
2. Yltiösuvaitsevainen liberaali ateisti.
Kumpi heistä todennäköisemmin valehtelee?
Kumpi dehumanisoi ja demonisoi?
Kumpi ymmärtää tahallaan väärin?

Suvakkihuorien ja muiden vaikeasti mentaalivammaisten otusten mielestä ”saatanaakin pitää rakastaa”. Paha kuulemma paranee HALIMALLA. Ja niinhän nuo vampyyrit itse omalla esimerkillään sitten tekevätkin. Mutta sellaiseen kiroukseen ei valitettavasti tehoa mikään muu kuin puuvaaja.

Jostakin syystä sosialisteilla on se harhakuvitelma, että demokratia, oikeudenmukaisuus ja ihmisarvo olisivat juuri heille kuuluvia ja heidän tavoitteitaan kuvaavia käsitteitä. Pyrkivät siinäkin sumuttamaan ihmisiä, sillä nimenomaan sosialistithan ovat vapautta kaventavia totalitaristeja.

Vihervasemmistolaisten ja muiden suvakismiin sairastuneitten VIHA suomenmielisiä kohtaan on silmitöntä. Tuo sosialistinen revohka syyllistää kantaväestöä ja paapoo friikkejä ja perseileviä (PEMU) muukalaisia, joita ei MUKA saisi laisinkaan kritisoida.

Oikeasti hyvä ihminen on tietenkin se, joka kaikesta rääkymisestä huolimatta nousee puolustamaan heikkoja ja vastustamaan maahamme tunkeutuneita sairaita ilmiöitä. Sankareita ovat ne, jotka tuhoavat hirviöitä.

Haittamaahanmuutto on poliittisesti ihan liian korrekti ilmaus. Voitaisiin siirtyä puhumaan paskamaahanmuutosta. Ja ripulipaskamaahanmuutosta.

Ymmärrän hyvin, että poliisi tonkii somea terrorismin ja pedofilian ja huumerikollisuuden ja vastaavien kovan rikollisuuden alueiden osalta. Mutta hilseen yli menee se että kytätään ihmisten sanomisia. Sellainenhan on vain poliittista väärän vallankäytön synnyttämää likaista peliä.

Miksi ihmiset eivät välitä toisistaan? Tietenkin siksi että ihmiset ovat pahoja, itsekkäitä ja tyhmiä. Sivistyksen ohuesta pintakuoresta huolimatta jokainen ihminen on ainakin jossakin määrin paha olento ja sarvipää.

Aito suvaitsevaisuus kuuntelee ja keskustelee. Sen sijaan vakavia harhakuvia pursuva pseudosuvaitsevaisuus demonisoi ja pyrkii eristämään eri tavoin ajattelevat. Se on erityisesti vihervasemmistoa ja liberaaleja vaivaava kollektiivinen mielenvika.

Älä tee huorin.

– Sekalaisia Twitter-päivityksiäni viime ajoilta

 

Verenimijällä on kaksi tytärtä: ANNA VIELÄ! ANNA VIELÄ! (Snl 30:15)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “558. Niitä näitä

  1. Mahtavaa kun löytyy vielä ihmisiä jotka oikeasti välittävät suomalaisista ihmisistä, täällä hyvä esim. Iltalehti komppaa kaikki jutut missä kerrot oman mielipiteesi, ilta tyttökin pitä tässä maassa kieltää kun nämä feministit eivät salli suomalaisille miehille edes sitä, itse huoraa.t minkä kerkee näiden lampaan nus…n kanssa mutta, iltatyttö oli liian paha, vit.u että ottaa päähän nämä miehet jotka antaa näille akoille kaiken periksi ja samalla pitävätt rehellistä suomi miestä lypsy lehmänään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.