James Hirvisaari

559. Harjaliike

3 kommenttia

Jyväskylän kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen sekä maakuntavaltuutettu, pitkäaikainen PS-puolueen jäsen Teemu Torssonen erotettiin perussuomalaisista, koska hän on MUKA vahingoittanut puolueen mainetta.

Mielivaltaiset erottamiset sitä mainetta vahingoittavat eivätkä suorapuheiset, rohkeat ja värikkäät persoonat. Inhottava pintakiillotus on minulle tuttua uskonnollisista lahkoista: kun mätä on sisällä, ulos päin pyritään pitämään kaikin keinoin ”korkeaa” profiilia muka MUIDEN takia. Kyse on kuitenkin SISÄLLÄ olevasta mädästä eikä ulkopuolisista.

Kuka voi hyväksyä tuommoisen ulkokultaisuuden? Kannattaa muistaa, että poliittisia aktiiveja toimii jenginpettureina perusuomalaisissakin. Politrukkeja, joille reilu peli on kirosana. Ja heidän pillinsä mukaan siellä liian helposti hypitään.

Kylläpä tämä löi taas ikävän leiman ja saastaisen hengen kesäkuun puoluekokouksen ilmapiiriin. Sairasta vallankäyttöä.

Teemulle terveiset ja neuvo: pidä oma moraalinen ryhtisi suorana ja ota kunnon kesäloma kaikista poliittisista kuvioista.

Teemu Torssonen

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “559. Harjaliike

  1. Itse kuulen ensimmäistä kertaa tapauksesta tai edes nimen Teemu Torssonen. Tällaisessa blogauksessa voisi olla vähän johdantona taustaa. Mitä tapahtui, missä tapahtui, milloin tapahtui?

  2. Tämmöisen miehen erottivat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.