James Hirvisaari

561. Vastuu ja kunnia

2 kommenttia

Omasta puolestani toivotan nykyisille perussuomalaisille mitä suurinta menestystä. Minulle pääasia on se, että PPP paljastui ja petos tuli ilmi kaikille. Voin ottaa tapahtuneesta täyden vastuun ja kaiken kunnian, sillä jonkunhan piti se hirviö houkutella ulos luolastaan.

Harmi että despootin hypnotisoitavaksi ajautui niin monta uuvatiksi ajautunutta uhria, jotka siis joutuivat nyt poliittisesti teurastetuiksi.

Harvalla on niin mukava tilanne kuin itselläni, joka olen jo heti eduskunnan jälkeen ollut eläkepäivistä nautiskeleva vapaaherra. Minä olen aina uskaltanut olla oma itseni; minua eivät tyrannit pompottele. Minulla ei ole rahan- eikä vallanhimoa, ja oikeudentuntoni on ehdoton.

Suomenmielinen konservatiivikristitty olen kuten aina ennenkin. 🇫🇮

 

Suomenmielinen konservatiivikristitty

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “561. Vastuu ja kunnia

  1. 🎩💰± =Poliitikon vastuu ja kunnia..😎

    • Noinhan se valitettavasti yleensä on. Vallanhimoa ja rahanhimoa. Valta tekee ihmiset kusipäiksi, ja helppo raha turmelee moraalin. Monien kansanedustajien suurin huoli on pääsy seuraavalle kaudelle. Puoluekuri varmistaa sen, että edustajat eivät ole rohkeita ilmaisemaan edes omaa mielipidettään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.