James Hirvisaari

564. Rauhan Ruhtinas

2 kommenttia

Kristinusko ei ole laisinkaan rasistinen uskomusjärjestelmä: monietnisyys toteutuu sulavasti kristillisessä kulttuurissa. Sen sijaan pakotettu monikulttuurisuus ilman kristinuskoa on pelkästään vahingollista kaikille.

Suvaitsevina ja hyvinä ihmisinä itseään pitävät humanistit ja sosialistit kuvittelevat, että maailmanrauha saavutetaan koulutuksella ja sivistyksellä, mutta he eivät suostu tunnustamaan, että heidän pintapuolinen sivistyksensä pohjautuu kristinuskoon.

Torjuessaan kristinuskon ja antaessaan suvaitsevaisuuden ja edistyksellisyyden nimissä sijaa liberaaleille aatteille ja epäkristillisille opeille ja vieraille uskonnoille, he valmistelevat omaa moraalista tuhoaan – ja samalla sielunsa tuhoa.

Niin kauan kuin ihminen hallitsee, sotia ja etnisiä ja poliittisia jännitteitä ja kaaosta ja sekasortoa on oleva hamaan maailman tappiin saakka. Jokainen ihminen on näet luonnollisessa tilassaan pimeyden ruhtinasta palveleva itsekäs sarvipää.

Rauhaa ei maan päälle tule ilman Rauhan Ruhtinasta.

 

Rauhan Ruhtinas

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “564. Rauhan Ruhtinas

  1. Jos tutkii historiaa, siellä on esimerkki edellisestä maailmanvalloitusyrityksestä, näiden villien muhamettien taholta. Se onnistuttiin silloin torjumaan, nyt pitää tehdä samoin! Maailmojen halaajat vain yrittävät työntää kapuloita rattaisiin, mitäpä sitten tuumaavat kun kokevat Islamin pimeämmän puolen?

  2. Aito kristillinen kulttuuri on niin vahva, ettei monietnisyydellä ole sen osana erityistä kulttuurillista ongelmaa. Humanistit korostavat usein toisaalta humanismin perinteen merkitystä. Antiikin humanismi on kuitenkin ollut paikoin julmaa ja eriarvoistavaa. Jos länsimaat hylkäävät perinteisen kristinuskon, he saavat islamin lakiuskonnon tilalle. Armo vaihtuu rituaaleihin ja pakkomoraaliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.