James Hirvisaari

567. Viherpunikit

1 kommentti

Suomessa on nyt viherpunikkihallitus. Viherpunikit tekevät kaiken niin, että siitä olisi mahdollisimman paljon vahinkoa maalle ja kansalle. Ja se on täysin tahallista tuhotoimintaa. Rajoittamaton maahanmuutto on yksi pahimpia keinoja tuhota maa ja kansa. Mutta näyttää siltä, että lammasteleva vaalikarja ei varoituksia usko.

Punikit pettävät tahallaan joka asiassa: He edustavat muka luontoasiaa, muka rauhanasiaa, muka ihmisoikeuksia, muka työväen asiaa, muka köyhien asiaa, muka tasa-arvoa, muka demokratiaa, muka vähemmistöjen asiaa, muka ilmastoa jne. Kaikki pelkkää likaista teatteria ja inhottavaa petosta.

Meillä on nyt – ei ainoastaan epäkristillinen vaan – antikristillinen hallitus. Sellaisenko Suomen kansa halusi? Seurauksena on takuuvarmasti paljon kirousta: kärsimystä, hengen saastaa, tappioita, köyhtymistä, sekasortoa, rikollisuutta, isoa tuhoa, kahleita ja vakavia kriisejä.

Vakavinta on se, että viherpunikeilla on silmitön viha OMAA KANSAANSA kohtaan ja erityisesti oman kansansa kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä kohtaan. Siinä on valtava moraalinen ero verrattuna meihin nationalisteihin (joita punikit nimittävät ilkeämielisesti ”natseiksi”), jotka haluamme omaa maatamme, kansaamme, kieltämme ja kulttuuriamme puolustaa. Toivoa sopii, että viherpunikkien jumalaton, epäpyhä viha tuhoaa lopulta vain heidät itsensä.

Pitäisi olla päivänselvää, että aatteiden kilpailussa kaikilla ryhmillä on oltava rajoittamaton sananvapaus ja täysi oikeus hakea kansan kannatusta. Mutta juurikin punikit ovat heti valtaan päästessään poliittisia perusoikeuksia muilta kaventamassa ja toimimassa kaikin tavoin nimenomaan omaa kansaa vastaan. Huorille vieras on tärkeämpi kuin oma.

Tämä kaikki on nähtävissä tälläkin hetkellä: vihapuhelainsäädännöllä pyritään tukkimaat kansalaiset suut, ja esimerkiksi perussuomalaisia pyritään syrjimään joka asiassa. Ja samalla avataan ovet sepposen selälleen kaiken maailman turvapaikkaturisteille. Hälyttävää on se, että syrjimiseen osallistuvat vasemmiston sameisiin vesiin eksyneet oikeistopuolueet ja osoittavat siten haukkoneen henkeensä erittäin myrkyllistä punaviherlietettä.

He lietsovat sisällissotaa

Oikeisto ja varsinkin kristillinen kansalliskonservatiivinen oikeisto kannattaa politiikassakin reilua peliä, mutta viherpunikit ovat valmiita keinoja kaihtamatta ihan mihin tahansa. He lietsovat suorastaan sisällissotaa.

Niillä, jotka pitävät itseään eläimenä, on eläimen moraali.

Huomautan, että jos juuri sinä et aktiivisesti ja vähintään vaaleissa äänestämällä vastusta hillitöntä haittamaahanmuuttoa ja maamme pakkomonikultturistamista, olet kansanpetturien asialla ja osasyyllinen kansamme väistämättömään tuhoon.

Kotoperäinen viherpunikki on paljon tuhoisampi kuin mikään vieraslaji.

Herätkää perkeleet.

 

Isorotta on levinnyt ihmisen mukana koko maapallolle, ja siitä on tullut kosmopoliitti haittaeläin. (Wiki)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “567. Viherpunikit

  1. En näin ankarasti kirjoittaisi, jollei vihervasemmisto ja heidän jaloissan mateleva muu poliittinen väki harrastaisi niin äärimmäisen likaista peliä kuin nyt harrastavat pyrkimällä tukahduttamaan sananvapauden ja viemään toimintaedellytykset kaikilta kansallismielisiltä toimijoilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.