James Hirvisaari

568. Taistelu lohikäärmeitä vastaan

3 kommenttia

Monet uskovaiset ovat kieltämättä sinisilmäisiä höperöitä ja munattomia nynnyjä ja pelkureita ja jotkut hihhuleitakin, mutta silti suurin sankari tässä maailmanajassa on juurikin kristitty, joka hyökkää urheasti monipäisten lohikäärmeiden kimppuun ja halkaisee hengen kirveellä niiden päät. Vain kristitty näet kykenee operoimaan tarvittavalla ja asianmukaisella tasolla muiden päivitellessä tilannetta ja tyhjää ilmaa huitoessa. Mutta kristittykin on aika voimaton ihan yksinään.

Eurooppaa ja Suomen kansaa vastaan on hyökännyt kaksikin valtavaa lohikäärmettä. Toinen on monitahoinen ja kaikkia ihmisiä alistava islam, toinen on jopa oikeistoa harhauttanut ateistinen vihervasemmistoaate, jolla on montakin nimeä: sosialismi, (piilo)kommunismi, kulttuurimarxismi, monikultturismi, Euroopan unioni – vain muutamia mainitakseni.

Kristinuskosta luopumisen tähden kansakuntaan on syntynyt hengellinen tyhjiö, jonka tähden ihmiset ovat tulleet hengellisesti sokeiksi eivät näe missään mitään vaaraa eivätkä sen tähden osaa puolustautua murskaavia uhkia vastaan. Kristityt eivät kuitenkaan ole aivan aseettomia näissä hyökkäyksissä, sillä Uusi testamentti listaa tärkeää varustusta hengelliseen sodankäyntiin.

Tärkeintä on tunnistaa perimmäinen vihollinen, joka ei ole koskaan ihminen:

”Meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” (Ef 6:12)

Sen jälkeen kuvataan kristityn hengellistä taisteluvarustusta:

”Ottakaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypärä ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.” (Ef 6:13-17)

Näiden lisäksi on muitakin, yliluonnollisia taistelukeinoja, joista ulkopuoliset eivät ymmärrä yhtään mitään, ja sen tähden niitä olisi tähän pelkästään vahingollista listata – mutta vastustelijoita härnätäkseni mainitsen kuitenkin yhden: kielilläpuhumisen armolahjan.

Kaikki on kiinni hengestä, ja sen tähden vihollinen haluaa saastuttaa kansakunnan hengen mitä irvokkaimmilla tavoilla ja perversioilla. Mädätys on käynnissä ja näkyvissä kaikkialla.

Kansakunnan moraalinen ryhti ja vastustuskyky on kiinni sen hengestä, sen ilmapiiristä.

Joka ei näitä asioita tajua, älköön ainakaan minulle tulko vinkumaan vaan olkoon hiljaa, sillä tämä taistelu tarvitsee urheita miehiä ja rukoilevaisia naisia eikä arkajalkoja marjanpoimijoita ja räksyttäviä rakkeja.

Valitettavasti sota on jo edennyt niin pitkälle, että luultavasti riittävää hengellistä vastustusta ei enää löydy.

Olemme siirtymässä pimeämpään aikakauteen – hyvin pitkälle olemme jo siirtyneet.

Yksi tai kaksi taistelevaa kristittyä ei koko kansaa pelasta.

Koko maailma on pahan vallassa. (1. Joh 5:19)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “568. Taistelu lohikäärmeitä vastaan

  1. 100% asiaa!👍

  2. James on aina osannut asettaa sanansa

  3. En kirkkoon kuulu ja hyvä näin, pystyn siis objektiivisemmin tarkastelemaan asiaa toisesta näkökulmasta.
    Kirkko on mädättänyt itsensä ja käy kuolinkamppailua tuon pimeän vallan kanssa, kun on vuosisatoja kasvanut ja maallistunut. Näin on käynyt monesti liian isoiksi kasvaneille instansseille ja ehkäpä se on uuden alku.
    Ps. Uskon kyllä, mutta en kirkkoon, tuohon läpiturmeltuneeseen instanssiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.