James Hirvisaari

570. Käyttövoimana viha

1 kommentti

Kansanpetturillisin ja samalla vastenmielisin piirre viherpunikeissa ja muissa suvakeissa on se, että he ovat suurella raivolla oman kansan puolustajien kimpussa.

Miksi hemmetissä heitä riepoo kritiikkimme liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan ja halumme pitää Suomi suomalaisena? Mitä pahaa siinä muka voisi olla? Miksi vieras ja muukalainen on heille niin paljon tärkeämpi kuin kotiväki?

Likaisen poteropolitiikkansa takia he ovat täysin valmiita pettämään perheensä ja koko Suomen kansan.

Valitettavasti se on täysin tahallista ja harkittua tuhotoimintaa.

Käyttövoimansa on viha ja sen symbolina nyrkki.

 

Käyttövoimana viha.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “570. Käyttövoimana viha

  1. On ihmisiä jotka eivät ajattele,On ihmisiä jotka eivät välitä.On ihmisiä jotka ei ymmärrä.On ihmisiä jotka uskoo kaiken mikä niille sanotaan.On ihmisiä jotka käyttää kaikki keinot jotta pääsee valtaan. On ihmisiä jotka tarvitsee syyn lähteä mielenosoituksiin. On myös ihmisiä jotka haluavat jatkaa turvallista elämää rakentamassaan Suomessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.