James Hirvisaari

601. Tulevaisuuden etnohelvetti?

4 kommenttia

Feministihallituksemme haluaa häivyttää kansallisvaltiomme, hävittää suomalaiset ja tehdä maastamme kehitysmaalaisia täynnä olevan etnohelvetin.

Pelkästään tuon tahallisen tuhotoiminnan takia vastuullisten ihmisten pitäisi olla äänestämättä nykyisiä hallituspuolueita.

Miksi äänestäisit kansanpettureita?

globalismin puolesta

Ylikansallinen liberaali kokoomus kuuluu joukkoon, vaikka ei nyt hallituksessa olekaan.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “601. Tulevaisuuden etnohelvetti?

 1. ”Tämä on feministihallitus, ei punamulta”
  Professorin mukaan Sanna Marinin hallitus on all female panel.
  (Verkkouutiset 09.12.2019)

  https://www.verkkouutiset.fi/tutkijan-mukaan-punamultahallituksesta-puhuminen-johtaa-taysin-harhaan/

 2. Vasemmistolaiset eivät näe sukupuolettomassa sosialismissa mitään moittimista. Heille se on unelma veljeydestä/siskoudesta. Tai ei ehkä enää puhuta veljeydestä tai siskoudesta vaan henkilöydestä tai jokin-oletetusta.

  Tasa-arvo: kaikkien oltava yhtä köyhiä ja kipeitä.
  Ihmisarvo: kaikki ovat yhtä arvottomia.
  Oikeudenmukaisuus: Kaikille oltava yhtä armottomia.

  Lisäksi eläinkunta on heille arvokkaammpi kuin ihmiskunta. Kaiken maailman loiset ovatkin erityisen palvonnan kohteena punavihersosialistisessa järjestelmässä. Heille unelma, muille kauhukuva.

  Sotaa Luojaa vastaan.

 3. Nykyään tasa-arvo merkitsee tasapäistämistä. Terveyspalvelujen valinnanvapausjärjestelmä lakkautettiin, koska sosialismi tarkoittaa että kaikilla pitää olla yhtä paha olla.

  Vasemmistolaiset ovat kateellista porukkaa. Heille tasa-arvo on sitä, että varakkaita ei saisi olla olemassa. Kaikkien pitää olla yhtä köyhiä.

  • Vanhat Suomi-filmit olivat hyviä, mutta nykyään tuotetaan pelkkä sontaa. Lahjattomuudestaan ylöspäin tasapäistetyt vasemmistolaiset ovat pilanneet teatterin. Myös nykyhuumori on täyttä roskaa. Yhteiskunnan pitäisi kannustaa lahjakkuuksia eikä valehdella kaikkien olevan sellaisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.