James Hirvisaari

606. Ilmaisia neuvoja perussuomalaisille

4 kommenttia

Perussuomalaiset puolueena tekee toki mitä haluaa, ja täältä ulkopuolelta on helppo nakella neuvoja, mutta minusta sen pitäisi nyt löysentää pipoa ja riemumielin ottaa koko kansallismielinen skene siipiensä suojaan. Esimerkiksi todelliset huipputoimijat kuten Jari Leino, Tiina Wiik, Junes Lokka, Tuukka Kuru, Jösse Järvenpää, Panu Huuhtanen, Tiina Keskimäki, Jouko Piho, Petri Kaivanto, Terhi Kiemunki ja monet muut pois potkitut sekä toisaalta myös kaikki Siniset (sic!) pitäisi ilman muuta toivottaa tervetulleiksi ja saada samaan joukkueeseen.

Puolueen jäsenyyden ei pitäisi olla mikään salonkikelpoisuuden tavaramerkki vaan kirjavan kansanliikkeen iloinen tunnus. Ajattelen niin, että myös ristiriitaisia tunteita herättävät yksilöt tuovat vain väriä harmaaseen massaan. Jokainen puolueen tukija olisi otettava vastaan nöyrästi ja kiitollisella mielellä.

Kansallissosialisteista en itse tykkää heidän juutalaisvastaisuutensa, kristinuskon vastustamisensa ja sosialisminsa takia, mutta heidänkin on syytä äänestää perussuomalaisia. Tokihan kaikkien äänien pitäisi puolueelle kelvata.

Skisma nuorisojärjestön kanssa on mitä pikimmiten ratkaistava isällisen lempeästi nuorten hyväksi.

Hämmästelen sitä herkkyyttä ja julmaa uhoa, jolla porukat ovat omiensa kimpussa.

Riitojen kylväminen nousee aina sisältä päin.

 

Perussuomalaisten olisi syytä kuunnella viisaita neuvojani. Olen valmis konsultoimaan asiassa lujalla kokemuksella ja paimenen mielenlaadulla.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

4 thoughts on “606. Ilmaisia neuvoja perussuomalaisille

 1. Kuinkahan on? Etkö nyt itse syyllisty James niiden kansallismielisten leimaamiseen joista et pidä? Riidat tulevat juuri tuollaisesta eriarvoistamisesta. Olen syvästi kansallismielinen vaikka en ole toiminut kovin näkyvästi, joten itsestäni en tässä kirjoita. Mutta minusta on todella väärin jakaa ”isällisesti” omia mielipiteitään jotka rajaavat osan kansallismielisistä pois.
  Yhteen hiileen puhaltamisen pitäisi olla jokaisen kansallismielisen velvollisuus, joka ei jätä ketään aitoa kansallismielistä väheksynnän kohteeksi.
  Todennäköisesti tämä kirjoitukseni menee roskiin ilman julkaisua, sillä et kenties sulata toisenlaista näkökantaa mikä ei ole omasi kaltainen.

  • Pelkkä kansallismielisyys ei riitä kriteeriksi kannatukselle. Tärkeää on katsoa, miten kansallismielisyyttä toteuttaa. Kansallissosialistit eivät hyväksy juutalaisia ja kristinuskoa, eihän toisia ryhmiä vainoavia tarvitse kannattaa eikä edes pidä. Täytyhän raja vetää jonnekin ja totuus uskalta sanoa. Tuollaisella ”rajat auki kaikkiin suuntiin kunhan jossain vilahtaa sana kansallismielisyys” hyväksynnällä hajoittaa omaa aatetta. Sitä paitsi ei suomalaiset kannata kansallissosialistien tavoitteena olevaa pohjoismaista valtioliittoa. Tuskin sotaveteraanit sellaisen Suomen puolesta taistelivat vaan itsenäisen Suomen valtion ja kansan puolesta. Kaikilla kansoilla, myös juutalaisilla, on samanlainen oikeus elää omien rajojen sisällä, erilaiset valtioliittymät ei ole kestäviä. Se on hengellinen laki, uskoi sihen tai ei.
   ”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat”. Apt. 17:26

 2. 2018 vaalien alalisuorittaja, reformilta,ilmaisia neuvoja pSlle. Mielenkiintoista. Ilja Janitskin,(levätköön rauhassa) haastoi jussin,v 2018, syyti valehtelijaksi ja kuinka kävi?(Ei valittu,joka oli oikeastaan harmi.) Oikeasti.

  Vedätekö muuten taas huorapukittelut kehiin, kun te siellä #reformissa valmistaudutte kuntavaaleihin?

 3. Sinisetkin voi äänestää PS puoluetta , mutta petturin älköön astuko riveihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.