James Hirvisaari

611. Suvaitsevaisuus, naiseus, feminismi

2 kommenttia

Suvaitsevaisten pääongelma: heidän YLIMIELINEN ”suvaitsemisensa” on vierauden palvontaa ja kohdistuu muukalaisiin ja vähemmistöihin ilman mitään aitoa kunnioitusta heitä kohtaan. Nuo YLIMIELISET hyväksyvät vain samanmieliset; muita he eivät mitenkään edes SIEDÄ vaan vihaavat.

Sosialismi ja kommunismi ja yleensäkin vihervasemmistolaisuus ovat vinoutuneella tasa-arvoideologiallaan tehneet NAISEUDELLE pelkkää pahaa tasapäistäessään kaikki ihmiset ja häivyttäessään myös sukupuolten upeat erityisominaisuudet.

Inhovasemmistolaisena poliittisena suuntauksena FEMINISMI julistaa nyt vinoutuneen naiskuvansa mukaista aatemaailmaa. Pahinta Suomen kansalle on se, että sellainen petollinen kieroutuma johtaa näinä päivinä maatamme hallitustasolla.

Moraalin turmelus nykyajassa ilmentää lähinnä vihaa Luojaa ja hänen luomistyötään kohtaan.

Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi.

Feministihallitus vihaa Jumalaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

2 thoughts on “611. Suvaitsevaisuus, naiseus, feminismi

  1. Vihaajilleni mieliharmiksi: minulla ei ole laisinkaan paha olla vaan erittäin hyvä! Mutta eihän tästä maailmasta tietenkään koskaan tiedä, mitä kenellekin ja itsekullekin seuraavaksi tapahtuu. Hyvää ja pahaa sisältyy kaikkien elämään. Mutta juuri nyt on ERITTÄIN hyvä fiilis!

    ”Totisesti nousi!”

  2. Tämä viisikko on tehnyt tekoja joilla maa uppoaa hitaasti, mutta varmasti. Taustalla toimivat muut mädättäjät, jotka nykivät näiden marionettien naruista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.