James Hirvisaari

612. Valehtelu

Jätä kommentti

Valtiojohdon, poliitikkojen ja virkamiesten jatkuva valehtelu – johtuisiko se sosialismista, kommunismista ja vihervasemmistolaisuudesta? Ainakin noiden ideologioiden pirtaan valehtelu on aina sopinut ilman ongelmia. Kun ei ole mitään moraalia, valehtelukin on helppoa kuin heinänteko.

Valtamediassa ja politiikassa kansalle valehteleminen lienee silti ammattitautina yleistä ihan laidasta laitaan. Moraalittomuudella viittaan jumalattomuuteen ja kristinuskon hylkäämiseen, ja sellaistahan lähinnä vasemmisto edustaa.

En kuitenkaan halua väittää, että ateismi johtaisi aina moraalittomuuteen, sillä tunnen ja tiedän hyvinkin korkeamoraalisia jumalankieltäjiä – tosin silti uskon rehtiyden ja kunnollisuuden heidänkin kohdallaan juontuvan kristillisestä kulttuuristamme, jonka tuotteita hekin ovat. Mutta vihervasemmiston kristinuskonvastaisuudessa on jotenkin kirottu ja demoninen viritys.

Se on sosialismin henki.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.