James Hirvisaari

630. Minun aseeni

1 kommentti

Minun aseeni ovat aina vain verbaaliset: käytän sanoja. En koskaan käyttäisi punaviherfasistien ja femakkonatsien ja muiden ihmisvihaajien tavoin väkivaltaa tai terrorismia poliittisiin päämääriini.

Mitä edistysmielistä muka on nykyajassa? Joka puolella pelkkää sairasta mädätystä ja moraalin taantumusta alkuliman tasolle. Pervojen, raakalaisten ja muiden riemuidioottien kakkanaalista juhlintaa.

Yksi hauras ilonaiheeni on tällä hetkellä se, että totaalisen kelvoton valtakunnansyyttelijätär lakeijoineen saa tällä hetkellä niskaansa roppakaupalla ansaitsemaansa haisevaa palautetta.

Toivottavasti kristalliyön kauheudet tulevat painajaisiinsakin.

Pahoilla on sarvet. Pahimmilla ne eivät näy. Valkeuden palvelijoina esiintyvät saatanat.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

One thought on “630. Minun aseeni

  1. Kyllähän se niin menee, että jos tämä femakkofasistinen suuntaus jatkuu, jossakin vaiheessa naiset ovat taas nyrkin ja hellan välissä. Siitä on sitten noita feministihirviöitä ja kaltaisiaan ihmisvihaajia kiittäminen. Islamilaisuuskin tulee siinä miesten aseman pönkittäjäksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.