James Hirvisaari

631. Epäreilu meininki

1 kommentti

Demokratiaa ei ole se, että enemmistövallalla jyrätään jokin taho täysin pois päätöksenteosta (Suomi ja Ruotsi).

Demokratiaa on se, että annetaan jokaiselle poliittiselle taholle heidän kannatuksensa verran valtaa. Tai käytetään suoraa demokratiaa eli kansanäänestyksiä (Sveitsi).

Elämme yhteiskunnassa, jossa aitoa demokratiaa ei edes haluta toteuttaa. Surullista.

Elämme yhteiskunnassa, jossa totuutta ei voi ilmaista ilman rikosoikeudellisten seuraamusten uhkaa. Erittäin surullista.

Vihervasemmisto ei kannata demokratiaa eikä moniarvoisuutta, vaan he haluavat täyden vallan ja hyväksyvät jopa väkivallan, jotta kansallismieliset eli heidän mielestään ”fasistit ja rasistit” eivät saisi mitään poliittista painoarvoa yhteiskunnassa. Surullista porukkaa.

Nykyään ei kai ole olemassakaan mitään kieroutumia eikä varsinkaan seksuaalisia kieroutumia, vaan kaikki on omalla tavallaan olevinaan ainutlaatuista ja erityistä ihmisyyden kirjoa. Olen eri mieltä. Vaikka pervoudet eivät olisi lääketieteellisesti sairauksia, kieroutumia ne ovat.

Ollaan olevinaan niin peijakkaan moniarvoisia, mutta suuriäänisesti huudettu ”suvaitsevaisuus” ei sitten koskekaan esimerkiksi politiikassa perussuomalaisia tai maailmankatsomuksissa kristinuskoa.

Vihervasemmalla on moraalitonta ja filunkia porukkaa: epäreilu meininki.

Kesäpäivän mietiskelyjä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

One thought on “631. Epäreilu meininki

  1. Demokratia on vain yksi vallanperimysjärjestys muiden joukossa.

    Se, että demokratia olisi valtiomuoto tai jotenkin erinomaisempi vallanperimysjärjestys kuin muut on vain näiden “demokraattisesti valittujen” vallanperijöiden levittämää propagandaa, jonka he oppivelvollisuutta käyttäen ovat pakottaneet kansalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.