James Hirvisaari

634. Reformista

Jätä kommentti

Selvennykseksi. REFORMI oli yksi projekti: puolueisiin sitoutumattomien ehdokkaiden yhteistyöhanke vuoden 2019 ek-vaaleihin. REFORMI-STUDIO on puolestaan Reformin kahden eduskuntavaaliehdokkaan (Tiina Keskimäki ja Panu Huuhtanen) jatkamaa omaa aktiivitoimintaa.

Omalta kannaltani REFORMI on menneisyyttä, mutta Tiinalla ja Panulla on täysi vapaus ja oikeus sen innoittamina toimia omalla tavallaan ja tahollaan. Mielestäni on hienoa, että heillä on edelleenkin energiaa tutkia vääryyksiä ja tarttua rohkeasti yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

REFORMIN henkeen ja alkuperäiseen ideaan on kuulunut täysi vapaus eli se että ei ehdokkailla ole ollut yhteistä ohjelmaa; heidän ei ole tarvinnut olla asioista samaa mieltä. Pääajatuksena on ollut luoda vaaleihin yhteislistoja ilman puolueita. LiikeNyt toteutti samaa periaatetta.

Itse en ole minkään puolueen jäsen, mutta kannatan lujasti perussuomalaisia ja toivon puolueelle suurta menestystä. PS on ainoa vaikutusvaltainen taho ja ainoa puolue, jonka ohjelmassa maamme ja kansamme etu on ykkösasiana.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.