James Hirvisaari

649. Veretön vallankumous

Jätä kommentti

Suomessa on parhaillaan käynnissä punikkien masinoima veretön vallankumous. Siinä juonimisessa ei ole minkäänlaista tervettä moraalia.

Kristillinen parannuksenteko ja luopuminen valheista ja vääryydestä ohjaisi ihmisiä oikeaan: rehellisyyteen, totuuteen, reiluuteen. En tyrkytä uskontoa enkä harrasta uskonkiihkoilua, mutta peräänkuulutan moraalia.

Jos ihminen ei kykene muuhun kuin juonimiseen, on syytä asettaa itsensä Jumalan eteen => sillä paikalla mieli muuttuu oikeaan suuntaan.

Nyt tarvitaan rukousta, sanan saarnaa ja Hengen voimaa. Noita käärmeitä ja pimeyden mahteja vastaan ei mikään muu tehoa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.