James Hirvisaari

663. Kuinka halpa tämä maa teille on?

1 kommentti

ME rohkeimmat MAMUKRIITTISET entiset ja nykyiset perussuomalaiset olemme puolueen menestyksen ydintekijöitä, KAIKKI muut ovat siipeilijöitä. Sievistelijät ja hienohelmat ovat joukossa pelkkänä riesana, ja ikävästi monet ovat kääntäneet takkinsa ja jopa häpeävät aitoja sankareita.

En minä ole ulkomaalaisvastainen enkä lähtökohtaisesti suhtaudu muukalaisiin negatiivisesti enkä ihmisiin rasistisesti. Mitä sitten vastustan? Vastustan liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa ja haluan pitää Suomen Suomena, oman kansamme kotimaana. Suvakit vääntävät kaiken kieroon. Ja liian monet perussuomalaiset matelevat vihollistensa jaloissa.

Minulle on oikeastaan melko samantekevää, onko Suomessa oikeistolainen vai vasemmistolainen talousjärjestelmä. Paljon tärkeämpänä pidän sitä, millaista ihmiskuvaa niiden taustalla halutaan edistää.

Suuri osa suomalaisista ei vielä ole herännyt siihen että punikit ovat kansakuntaa vedättäneet jo vuosikausia ja että tämä nykykehitys kohti uuskommunistista eurostoliittoa ja etnohelvettiä on jo pitkällä. Uni on maistunut. Katsokaa ketkä tällä hetkellä hurraavat! Kuinka halpa tämä maa teille on?

Meneillään on vihervasemmiston eli sosialistien ja uuskommunistien härski vallankumous koronan varjolla, mutta kaikki puhuvat aivan turhanpäiväisistä sivuasioista. Nyt ei älytä tilanteen vakavuutta, kun ei uskalleta puhua tuosta läpimädästä ytimestä ja aikamme pahimmasta uhasta.

Loppuun muutama tärkeä pointti:

Inhoan sosialismia – en sosialisteja.
Inhoan homoseksualismia – en homoja.
Inhoan islamia – en muslimeja.
Inhoan rasismia – en rasisteja.
Inhoan vääryyttä ja valhetta – en ihmisiä.
Inhoan väkivaltaa ja vandalismia – en langenneita
Inhoan syntejä – en syntisiä.

Näillä yksinkertaisilla periaatteilla voitaisiin välttää vihanpitoa ja vaarallisten jännitteiden syntymistä yhteiskunnassa. Pienen kansamme tulisi katsomuseroista huolimatta pitää vankasti yhtä eikä sallia riidankylvöä, kiilojen lyömistä ja yhteiskuntarauhan rikkoutumista. Kansallisen etumme, hyvinvointimme ja oman turvallisuutemme tähden.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

One thought on “663. Kuinka halpa tämä maa teille on?

  1. Totuus: Kokoomus veljeilee mieluummin sosialistisen vihervasemmiston kanssa kuin isänmaallisten ja kansallismielisten tahojen kanssa. Haloo? Mikä on kokoomus?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.