James Hirvisaari


Jätä kommentti

384. Terveiset Nakukympistä!

Padasjoella järjestettiin viikko sitten jälleen Nakukymppi. Siinä juostaan kymmenen kilometriä ilman rihman kiertämää. Jalkineet sallitaan ja päähine sekä naisilla toppi. Muutama vuosi sitten kanadalainen vaihto-oppilaamme Simon juoksi lenkin ja voitti koko kisan! Minäkin lupasin vuonna 2015 osallistua, jos pääsen eduskuntaan. Jäi silloin juoksematta. Suomalaisilla rohkeutta ja huumoria riittää. Kisa on varsin hauska ja ihmiset iloisella mielellä. Tässä muutamia kuvia tältä vuodelta:

 

Nakukymppi 2017. Hyväntuulinen tapahtuma järjestetään vuosittain Padasjoen kunnan Vesijaon kylässä.

 

Hieno fiilinki sekä juoksijoilla että katsojilla. Yleisö arvostaa suuresti näitä kauniita ja rohkeita!

 

Osallistujia oli valtavasti, enemmän kuin koskaan aiemmin, pitkälle toista sataa.

 

Kauniita ihmisiä suomalaisessa luonnossa Aatamin ja Eevan asuissa.

 

Ehkäpä itsekin vielä jonakin vuonna osallistun. 😀 ILOISTA JUHANNUSTA! 😀

 

Uutisointia tapahtumasta ja video: Etelä-Suomen Sanomat
Tapahtuman www-sivu: Nakukymppi.net
Nakukymppi: Facebook-sivu

 


12 kommenttia

383. Vallankaappaus

Suomessa on tapahtunut vallankaappaus. Perussuomalaiset-puolueelle kuuluvan vallan kaappasivat itselleen kokoomus, keskusta ja ne entiset perussuomalaiset-puolueen jäsenet, jotka hävisivät puoluekokouksen demokraattisissa vaaleissa.

Jussi Halla-aho ja koko uusi puoluejohto sai jäsenistöltä vahvan mandaatin, mutta soinilaiset eivät murskatappiota kestäneet vaan ryhtyivät toteuttamaan jo ennalta suunniteltua irvokasta näytelmää.

Hallitusvaltaa eivät nyt käytä perussuomalaiset, vaikka eduskuntavaalituloksen mukaan valta heille kuuluisi.

 

On hyvä, että perussuomalaiset-puolue puhdistui näistä surkimuksista.

 


1 kommentti

382. Mistä tietää että suvakki on hävinnyt väittelyn?

(Toisinto FDL:n Facebook-ryhmään lähetetystä viestistä vuodelta 2012, julkaistu Sari Karlströmin US-blogissa 8.6.2012)

Mistä tietää, että suvakki on hävinnyt väittelyn?

1. Hän heittää natsikortin peliin.

2. Hän alkaa keskittymään yhdys sanoihin, p,i,l,k,k,u,i,h,i,n ja kirjotusvirhesiin.

3. Hän alkaa keskustella muista keskustelijoista, varsinaisen asian sijaan.

4. Hän kutsuu vastustajaa rasistiksi tai natsiksi.

5. Hän vetoaa vastustajan alhaiseen älykkyysosamäärään.

6. Hän syyttää vastustajaa pienituloiseksi.

7. Vastapuoli on juoppo.

8. Rasistit on perussuomalaisia vaimonhakkaajia.

9. Kriittiset eivät osaa kieliä.

10. Vastapuolen kriittiset keskustelijat katsoo vain ramboa dvd:ltä ja ei käy koskaan etnisen musikiin konserteissa.

11. Hän kaivaa esiin 10 000 vuotta vanhan saamelaiskortin.

12. Hän sanoo suomalaisia mamuiksi.

14. Hän vetoaa siihen, että muissa maissa on enemmän maahanmuuttajia, kuin Suomessa. Jos muut maat hyppäisivät kaivoon, Suomen tulisi silloinkin seurata perässä.

15. Hän yhdistää nokkelasti, suorastaan ennenkuulumattomasti vähäisen älykkyden rasismiin.

16. Hän uskoo jokaisen maahanmuuttokriitikon olevan sosiaalitoimiston asiakas. Tämän logiikan mukaan 60% suomalaisista+ mamut elävät sossusta.

17. Kun häneltä kysyy miksi hän homojen oikeuksia puolustavana haluaa tänne kulttuureja joissa homot kivitetään, niin hän lopettaa keskustelun vastaamatta kysymykseen.

18. Kun hän lukee esim. tälle foorumille linkitetyn uutisen ulkomaalaisen tekemästä rikoksesta, hän alkaa luetella suomalaisten tekemiä rikoksia, ettei tarvitse vain sanoa pahaa sanaa ulkomaalaisista rikollisista.

19. Ei koskaan myönnä maahanmuuttajien tekemiä rikoksia JOS myöntää se on AINA ”YKSITTÄISTAPAUS”.

20. Hän toistaa jokaisessa keskustelussa täällä mainittuja asioita, vaikka häviää väittelyn joka kerta.

21. Hän vetoaa maahanmuuttokriitikon alhaiseen koulutustasoon, tuntematta tätä kuitenkaan henkilökohtaisesti tarkemmin. Syyttää samalla kriitikkoa ennakkoluuloiseksi.

22. Suhtautuu maahanmuuttokriittisiin ihmisiin alentuvasti. Antaa neuvoja, kuinka mielipiteet tulee esittää, jotta tämä älymystönä itseään pitävä joukko suhtautuisi niihin vakavasti.

23. Kieltää todellisuuden, jonka normaali-ihminen näkee katukuvassa päivittäin.

24. Onnistuu tekemään asioista juuri päinvastaisen tulkinnan, kuin mitä kirjoittaja tarkoitti. Tämän jälkeen syyttää vastapuolta ulkolukutaidon puutteesta.

25. Pyrkii kaikin keinon estämään ihmisten aktiivisuuden vaikuttaa asioiden kulkuun. Maahanmuuttopolitiikka perustuu luonnonlakiin, jonka suhteen sopeutuminen vallitsevaan kehitykseen on ainoa vaihtoehto. Sopetumattomilla ei ole tulevaisuutta monikulttuurisessa ihanneyhteiskunnassa.

27. Väittävät että kaikki maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat ovat Perussuomalaisten jäseniä tai äänestäjiä ja/tai hommafoorumilaisia.

28. Väittävät että maahanmuuttokriittisyys koskee vain tummaihoisia maahanmuuttajia, koska heille itselleen ihmisen ihonväri on tärkeä asia.

29. Hän ei pysty perustelemaan millään tavalla nykyista maahanmuuttopolitiikkaa.

30. Islamista keskustellessa vetää aina kristinuskon mukaan ja lestaadiolaiset myös.Vatikaanipappien lapsien hyväksikäyttö pesee puhtaaksi kymmenet miljoonat vanhojen äijien hyväsikäyttämät lapsivaimot arabimaissa/somaliassa/sudanissa.

 

 


1 kommentti

381. Mielen siteet

Kun ihmiset pöyristyvät toisten ihmisten sanoista tai näkemyksistä, he eivät tavallisesti tee oikeutta itse asialle, koska he eivät näe kokonaisuutta vaan tarkastelevat tapahtumia moraalisesti tai poliittisesti värittyneiden silmälasien tai aatteiden takaa. Ihminen ei silloin toimi puhtaan puolueettomasti ja neutraalisti, mutta hän ei itse ahtaassa mielessään ja sumuisessa ylemmyydentunnossaan sitä ymmärrä, koska hänen intentionsa ovat virheellisten ennakkoasenteiden vinouttamia ja vangitsevien ajatusmallien korruptoimia.

Hyvän Ihmisen Syndroomaa sairastavat ihmiset pelkäävät värikästä verbaliikkaa. He pyrkivät ahtaamaan ihmisiä poliittiseen korrektiuteen omien näkemystensä pönkittämiseksi. Suvaitsevaisina itseään pitävät ihmiset paljastuvat usein yllättävän suvaitsemattomiksi. He syyttävät muita vihapuheista, vaikka itse ovat vihaa täynnä. Moittivat muita epäsovinnaisuudesta, mutta käyttävät itse hyvinkin ilkeää kieltä.

Erityisesti mainittu ongelma on havaittavissa maahanmuuttopolitiikkaa koskevissa keskusteluissa. Usein keskustelukumppani pyritään demonisoimaan erilaisilla ihmisarvon riistävillä nimityksillä eikä keskitytä argumentaatioon. Jos halutaan pyrkiä aitoon dialogiin ja rehelliseen ymmärrykseen, jokaisen on syytä karistaa mielestään tiukkoihin asemiin jumiutuneet ajatuskulut ja tavoitella vapautumista kaikista mielenmaailmaa hallitsevista kahleista.

Sanan on oltava vapaa.

 

Keskustelu jatkukoon. Sanaa ei saa vangita.


Jätä kommentti

380. Arvostelijani

Tulkitsen niin, että se joka moittii politiikkaani ja yhteiskunnallisia näkemyksiäni, ilmeisestikin tukee islamilaista terrorismia ja vähättelee haittamaahanmuuton aiheuttamia erittäin laajamittaisia ongelmia sekä halveksii isänmaatamme, äidinkieltämme, kulttuuriamme ja Suomen kansaa.

Arvostelijani löytynevät enimmäkseen internationalisteista eli antikansallismielisistä punavihreistä, vihervasemmalta, demareista sekä liberaalioikeistosta ja muista itseään hyvinkin fiksuina pitävistä ylimielisistä hurskastelijoista, jotka yli kaiken pelkäävät rasistileimoja, mutta täysin tunteettomasti niitä solkenaan muihin ihmisiin lyövät.

Jotkut tietenkin loukkaantuvat rohkeaan värikkääseen kielenkäyttööni, mutta se on ollut minulle taiteenlaji. Sananvapauden tähden olen halunnut siedättää ja levitellä verbaalisia seiniä.

Kaikenlaista vallan väärinkäyttöä vihaan.

Linja pitää. Varmasti.


1 kommentti

379. Loppu polpolle!

Hei kaikille! Olin ensin aikeissa matkustaa 200 kilometriä ja tulla paikan päälle sanomaan pari valittua sanaa sisäministerille, valtakunnansyyttäjänvirastolle ja vihapuhepoliiseille, mutta katsoin tällä kertaa paremmaksi lähettää sinne mielenilmaukseen tämän hyvin lyhyen viestini.

Nyt haluan vain sanoa, että tilanne on käännetty pahasti päälaelleen, kun terrorismin vastustaminen tulkitaan vihapuheeksi ja siitä huolestuneet kansalaiset leimataan rasisteiksi. Suuresti ihmettelen: kuka lieneekään sekoittanut jopa ministerin pään! Ketä hän kuuntelee ja kenen pillin mukaan hän pomppii, kun hän ei ilmiselvästikään ole tilanteen tasalla? On mieletöntä – suorastaan sulaa hulluutta – lyödä kiilaa oman kansan keskuuteen. Miksi hän ummistaa korvansa? Ja miksi hän puhuu nollatoleranssista? Eikö hän tosiaankaan ymmärrä, mitä se tarkoittaa ja mitä siitä seuraa? On käsittämätöntä, ettei asioista voida keskustella kiihkottomasti ja vääristelemättä. Jatkuva kansalaisten demonisointi on kirottua puuhaa.

Toivotan voimia kaikille poliisivainon kohteeksi joutuneille. Haluan silti muistuttaa, että eivät suinkaan kaikki poliisit ole kansanpettureita. Poliisia vihaavat yleisesti lähinnä äärivasemmistolaiset anarkistit. Kansallismieliset ovat lähtökohtaisesti lain ja järjestyksen kannalla. Mutta sananvapauden rajoittamista ja kansalaisten suun tukkimista emme hyväksy. Vihapuhepoliisien usuttaminen kansalaisten kimppuun on ollut raskas virhe. Toivon, että järki vihdoin voittaa ja että nekin voimavarat ja talousresurssit käytetään jatkossa oikean rikollisuuden ehkäisyyn ja terrorismin torjuntaan.

Tämän enempää minulla ei nyt ole sanottavaa. Luullakseni hyvinkin helposti arvaatte, mitkä ne kaksi valittua sanaa olisivat olleet. Mieltäni riepoo rajusti, ja olen kieltämättä syvästi suivaantunut noiden kansanpettureiden toimintaan. Kiitos ja hyvää kesää kaikille.

– Viestini Pasilan mielenilmaukseen 6.6.2017

 

Ei mulla muuta.


Jätä kommentti

378. Poliittinen sijoittautuminen

Koska keskusta on pelkkää petosta ja junttipersut ovat siitäkin vasemmalla, en enää voi identifioida itseäni poliittiseen keskustaan. Sosialisti en tietenkään ole, eikä internatsistinen vihervasemmisto tule muutenkaan kysymykseen. Kokoomuksessakin on vallalla erittäin vastenmielinen liberaalisiipi. Kristilliset ovat puolestaan sinisilmäisiä hölmöjä.

Sijoitan itseni ja poliittisen ideologiani kansallismieliseen ja isänmaalliseen ja kristilliseen oikeistoon. Siitäkin huolimatta, että media ja poliittiset vastustajat tahallisesti demonisoiden ja siis täysin virheellisesti ja valheellisesti nimittävät sellaista fasistiseksi ja rasistiseksi äärioikeistoksi ja vieläkin virheellisemmin jopa kansallissosialismiksi ja natsismiksi.

Vain saastainen henki vääristelee totuutta. Olisi ilo joskus havaita laatua ja aitoa, puhdashenkistä punnintaa journalismissa ja poliittisissa analyyseissä.

 

Nähdäkseni Saul arvioi kokoomuksen tilanteen täysin oikein.