James Hirvisaari


1 kommentti

423. Uuvatit ja persut ja oikeudentunto

Uuvateissa tekaistuilla kansankiihotussyytteillä aikaansaadut sakkotuomiot johtavat henkilön eristämiseen ja estävät henkilön pääsyn puolueen jäseneksi tai ainakin aktiiviseksi toimijaksi ja ehdokkaaksi vaaleissa. Sellaiset ovat ei-toivottuja-henkilöitä.

Perussuomalaisten tilanteesta en ole ihan varma. Mielestäni puolueen olisi syytä määrätietoisesti vastustaa maassamme pitkään jatkunutta sananvapauden rajoittamista, keskustelun tukahduttamista, kansalaisten suun tukkimista ja oikeusmurhaamista. Sananvapauden puolustaminen oikeussaleissa pitäisi laskea meriitiksi. Pelkään pahoin, että myös perussuomalaiset lankeavat ulkokultaisuuteen näissä asioissa, mutta toivon parasta.

Kansalaisten oikeustajuun väärät tuomiot eivät mahdu.

 

Puheenjohtajat.

Mainokset


1 kommentti

422. Minä

Olen taiteilijasielu, en ainoastaan musiikissa vaan myös kirjoittamisessa ja muussa ilmaisussa. Etsin yllätysmomentteja. Niihin esimerkiksi jazz-improvisaatio ja myös huumori suurelta osin perustuu.

Luovuus rikkoo aina rajoja, joskus myös sopivaisuuden rajoja. Vapaa ihminen uskaltaa olla tarvittaessa epäkorrekti. Minä olen vapaa.

Lain rajoja en ole koskaan pyrkinyt rikkomaan.

Minä.


4 kommenttia

420. Kolme peruspilaria

Sodassa on kolme peruspilaria, jotka lujina seistessään ovat tehokkaita torjumaan vihollisen invaasio. Yhden pilarin äärellä työskentelevä joukko vaatii halveksien kolmannen kaatamista, koska pitää sitä turhana ja jopa vahingollisena. Pilari kaadetaan, katto sortuu, puolustus heikkenee.

Sodassa tarvitaan yhteistä rintamaa. Jokaisen taistelijan katse on suunnattava vihollista kohti. Yksi kiväärimiehistä vilkaiseekin sivulle ja lahtaa joukkueen etevimmän tarkka-ampujan, koska hänen persoonansa ei miestä miellyttänyt. Rintama hajoaa, vihollinen vahvistuu.

 


1 kommentti

419. Muukalaiskritiikki ja minä

Muistakaa te jotka minua vihaatte, että monet ovat kanssani ihan samoilla linjoilla. Ei se vihaamalla muutu. Viha vihaajan tuhoaa.

Jos on aihetta, kritiikkiä on saatava ilmaista suoraan selvällä suomen kielellä ja kainostelematta, vaikka kohteena olisi mamuja tai islam tai vaikkapa irakilaisten tai somalien koko kansanryhmä.

Tosin aivokuppainen oikeuslaitos tulkitsee kaiken muukalaiskritiikin solvaamiseksi, joten valppaiden kansalaisten on syytä olla tarkkana.

Omasta onnistumisestani viestii se, että olen kyennyt ärsyttämään valehtelevan poliittisen vastapuolen hermoromahduksen partaalle. Viha vihaajan tuhoaa.

 

Demagogi

 


9 kommenttia

418. Raiskausvaara!

Suomessa on rikosuutisten ja -tilastojen mukaan viime vuosina kohonnut raiskausvaara, ja trendi on nouseva, mutta julkisesti ei saa sanoa, mistä se johtuu, koska Suomessa mielipiteen lisäksi myös julkisuuteen jaettu tieto voi olla rikos.

Varoitan nyt kuitenkin kaikkia Suomen naisia ja tyttöjä. Edellä mainituista syistä kannattaa olla varuillaan. Minähän en valitettavasti voi tässä sanoa, missä vaara piilee. Uskon, että kaikilla on tämä tieto sanomattakin. Jakakaa sitä tietoa kavereille, ystäville, kaikille. Puhukaa asiasta, sillä siten pelastatte varmasti monia raiskauksilta ja joukkoraiskauksilta.

Varoitan myös varomattomasti varoittamasta, sillä tälläkin viikolla eräälle varoittajalle määrättiin sakkoja Tampereen käräjäoikeudessa. Siitä ”kiitämme” Raija Toiviaista Valtakunnansyyttäjänvirastosta. Hänen mielestään varoittaminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan eli rikoksen tunnusmerkistön mukaista solvaamista ja panettelua. Lienee niin, että hänen mielestään tyttöjen kohtaloilla ei ole mitään väliä, sillä erään muodikkaan ideologian tuottamasta ”ihanuudesta” pitää olla valmis maksamaan hinta. Kansalaisten on siis syytä olla tarkkana, sillä vääränlaista varoitusmerkkiä ei saa käyttää, ei myöskään vääriä sanoja, vaikka sellaiset raiskauksia ehkäisisivätkin. Tärkeintä on olla kiihottamatta ja raiskaajia moittimatta.

Mielestäni varoittamisen estäminen on kuitenkin suorastaan raiskauksiin syyllistymistä. Valtakunnansyyttäjänvirastossa nukutaan silti hyvin. Valtakunnansyyttäjänvirasto punnitsee, kumpia on tärkeämpää puolustaa, raiskattuja vai raiskaajia. Ja pohtii, kumpi on uhri, raiskattu vai raiskaaja. Ja ratkaisee asian raiskattujen vahingoksi.

Saatanallinen instanssi.

Te patologiset idiootit, te inhat kansanpetturit, te oikeuden väärinkäyttäjät, kuulkaa kansan tuomio ja tunnustakaa petoksenne.

Mutta katsokaapa tarkasti alla olevaa kuvaa. Naisoletettu selvästikin murjoo karmealla tavalla miesoletetun insinöörin olkapään, eikä poloinen miesoletettu voi edes puolustautua, sillä hänellä on kädessään vain viivoitin.

Sotatoimien torjumisen lisäksi tärkeintä olisi nyt suojella naisiamme ja tyttöjämme.

On kansallinen hätätila.

 

Tällainen varoitusmerkki on ihan ok, kunhan viivoitinta pitävä hahmo ei ole kielletyllä värillä.


1 kommentti

417. Natsismi, kommunismi ja islam

(Facebookista poimittua)

Eilisen keskustelun avauksen tarkoitus oli rinnastaa islam natsismiin, koska islam todella on monilla mittareilla monin verroin pahempi ja tuhoisampi ideologia kuin kaikkien yleisesti kauhistelema natsismi. Sama pätee kommunismiin, sosialismin todelliseen muotoon. Sekin on pahempi kuin natsismi, mutta myös se häviää pahuudessa islamille. Mikään ideologia ei pysty kilpailemaan pahuuden määrässä islamin kanssa.

Tämän rinnastuksen tarkoitus ei ole tietenkään vähentää sitä pahuutta mitä natsismi tai kommunismi edustavat – ja miten sitä voisi edes mihinkään vähentää.

Ihmetys asetelmassa on se, miten vielä natsismiakin järkyttävämpää ideologiaa – islamia – kohdellaan sellaisin silkkihansikkain tänään täällä Suomessa ja Euroopassa ja muualla lännessä. Miksi natsismia ja sen kauheuksia kauhistellaan ja samaan aikaan ihastellaan islamia? Se on täysin epäjohdonmukaista – suorastaan hulluutta.

Islamilainen vaatetus on minulle sama kuin natsiunivormu ja hakaristilippu hihassa. Islamilainen, joka ylpeänä tunnustaa omaa islamilaisuuttaan on samanlainen kuin natsi, joka kävelisi ylpeänä natsiunivormussa ja hakaristilipun kanssa ja pukisi lapsensa kouluun pieneen vaaleanruskeaan kauluspaitaan, jossa olisi natsitunnukset. Hitler Jugend kokoontuisi perjantaisin kuulemaan jakeita Mein Kampfista paikalliseen kokoushuoneeseen, jota vartioisivat kaljupäiset natsiunivormuihin pukeutuneet isot miehet, jotta sivulliset eivät pääse kokousta kuulemaan.

Iskisikö joillekin ihmisille irrationaalinen natsifobia?

Äärimmäisen pahuuden ideologian liputtaminen ylpeänä on järkyttävää, niin natsismin, kommunismin kuin islaminkin.

Jukka-Pekka Rahkonen, Facebook 11.10.1017