James Hirvisaari


1 kommentti

460. FAQ

Minulta on usein kysytty, miksi käytän teksteissäni toisinaan aivan äärimmäisen karkeaa kieltä. Vastaan, että kysymys on verbaalisten seinien levittämisestä (kaventamisen sijaan) ja siis taistelusta sananvapauden puolesta. Yhteiskuntammehan on sairaalloisen sensuurihysterian vallassa. Ihmisten mielipiteitä ja kriittistä keskustelua varsinkin maahanmuuttopolitiikasta ja homoseksualismista pyritään tukahduttamaan jopa oikeuslaitoksen keinoin.

Yksi esimerkki karkeasta kielenkäytöstäni on lanseeraamani termi ”suvakkihuora”. Se ei laisinkaan viittaa naissukupuoleen vaan *uskottomuuteen* omalle kansalle. Se viittaa siis kansanpetturuuteen, ja termi on syntynyt vastareaktiona ihan kunnollisia kansalaisia törkeästi demonisoivaan rasistihuuteluun. Kielenkäyttöni siis ei ole ollut hölmöä ”möläyttelyä” vaan täysin tahallista ja harkittua toimintaa sananvapauden puolesta. Vastaavasti mediahuora on totuudelle uskoton toimittaja, eikä termi mitenkään viittaa henkilön sukupuoleen.

Feminismistä

Olen usein sanonut, että valhe ei siedä kritiikkiä. Sen tähden islam ei siedä kritiikkiä, sen tähden valtiojohdon harjoittama tuhoisa maahanmuuttopolitiikka ei siedä kritiikkiä, sen tähden myöskään perinteisten perhearvojen maahan polkeminen ei siedä kritiikkiä.

Kyse on vinoutuneesta politiikasta, jota voi hyvällä syyllä sanoa mädätykseksi, joka on varsinaisesti vihervasemmistolaista moraalikatoa mutta joka on tarttunut myös liberaalioikeistoon. Pahimmillaan se ilmenee feminismissä, joka on äärimmäisen itsetuhoinen aate. Feminismin vastenmielisin piirre on se, että – muka toimiessaan tasa-arvon puolestapuhujana – se pyrkii hävittämään naiseuden ja naisellisuuden. Feminismi on kommunismin kehittyneempi ja petollisempi muoto. Kommunismissa tasa-arvoa on pyritty toteuttamaan häivyttämällä sukupuolierot. Feminismi on röyhkeää luomistyön pilkkaa. Feminismi on mieheyden vihollinen, mutta erityisesti se on naiseuden vihollinen. Feminismi on Jumalan vihollinen.

Feminismi ei kestä pienintäkään kritiikkiä.

Nakupelleilyä?

Minulta on myös kysytty, miksi olen taannoin tuupannut internetiin itsestäni parikin nakukuvaa. Vastaan, että miksipä en olisi. Alastomuus on hauskaa ja se on myös taidetta, vaikkakin monen mielestä tässä tapauksessa toki inhorealismia. Aivan kuten esimerkiksi Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla julkaistut nakukuvat muun muassa Anna Kontulasta vuonna 2009 sekä City-lehden alastomat ehdokaskuvat vuodelta 2011.

Pidän rohkeudesta ja arvostan omien rajojen rikkomista. Aito luovuus rikkoo aina rajoja. Mielestäni iloisen, kesäisen juhannusterveisen (2015) uppaamisessa ei ole mitään kummallista. Facebookissa kuva sai hetkessä satoja tykkäyksiä ja joutui tosin pian sensuuriin, mutta onneksi Twitterissä ei pipo kiristä. Presidentti Kekkosestakin on saunakuvia. Olemme suomalaisia. Alastomuus on meille luonnollista – joskaan ei aivan niin luonnollista kuin viidakkojen alkuasukasheimoille. Ja toinen uppaamani kuva liittyy Padasjoen hauskaan kesätapahtumaan Nakukymppiin vuonna 2017. Olenhan julkisesti jopa Yle Lahden radiohaastattelussa luvannut siihen osallistua, jos olisin päässyt läpi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Jussi Halla-aho lupasi hypätä benji-hypyn jos tulee valituksi vuonna 2011, ja lupauksensa hän myös piti. Se oli yksi hänen tavoistaan rikkoa omia rajojaan. Minulla on omat tapani.

Aataminasuisten kuvien julkaiseminen tahtoo tietenkin kertoa vain sen, että itselläni ei ole mitään hävettävää tai piiloteltavaa myöskään sisimmässäni. Vain hyvällä omatunnolla ja puhtaalla sydämellä on selkärankaa vastustaa rappiota ja valhetta. Linja pitää.

 

Joku voisi toisin luulla, mutta tämä 25-vuotias kitaransoittaja ei ole kuvassa nakuna.

Mainokset


1 kommentti

459. Neekereistä, arabeista ja raiskaajista

Neekerit ovat mielestäni ihan sympaattisia ihmisolentoja, vaikka valitettavasti jotkut viidakon villit eivät kykene hillitsemään lisääntymisviettiään ja pilaavat siinä kaikkien mustien maineen.

Samoin jotkut joukkoraiskailua huvinaan pitävät arabit ja muslimit ovat häpeäksi omalle kansanryhmälleen ja aiheuttavat muissa ihmisissä syvää epäluuloisuutta heitä kaikkia kohtaan.

Selvyyden vuoksi lienee syytä mainita, että kaikki väkisin ottajat ovat silmissäni ihmiskunnan alhaisinta ihmissaastaa ihonväristä ja rodusta ja uskonnosta riippumatta.

Valitettavasti kaikki kulttuurit eivät ole korkeakulttuureita, ja tällä viittaan sielujen sivistykseen.

Jos miehellä on terve henki, mieli ja moraali, hän ei todellakaan raiskaa.

Ainoa apu vakavaan sielunvikaan on ajattelun muuttuminen.

Rakkaus ei tee lähimmäiselle pahaa. Koskaan.

Raiskaaja, muutu eläimestä ihmiseksi.

Ihmisen ylevyyttä on hyvä tahto.

Syntinen, viettiesi orja.

Tee parannus.

Usko. Toivo. Rakasta. Muutu.

 

Yhdysvaltalaisten rikostilastojen mukaan on varsin harvinaista, että valkoinen mies raiskaa mustan naisen. Mikä lienee tilanne Suomessa tai Pohjoismaissa tai yleensä Euroopassa?


1 kommentti

458. Sananen sananvapaudesta

Sananvapaus ei tarkoita, että vain miellyttävä ja asiallinen ilmaisu on sallittua. Sananvapaus tarkoittaa nimenomaan epämiellyttävän sanoman ja asiattomankin kritiikin sallimista.

Suomen laki ei salli esimerkiksi muslimien tai somalien tai homojen solvaamista kansanryhmänä, mutta epämiellyttävä ja asiatonkin julkinen kritiikki tai tieto tai mielipide on toki sallittua, jos se ei sisällä uhkaamista, panettelua tai solvaamista.

Sen sijaan kristittyjen, heteroiden tai suomalaisten törkeäkin panettelu ja solvaaminen kansanryhmänä ja usein uhkaaminenkin on oikeuskäytännössä täysin sallittua. Sellaiseen ei politisoitunut oikeuslaitoksemme koskaan tartu.

Valitettavasti rikoslain kansankiihotuspykälä (RL 11:10) on kuitenkin täysin tulkinnanvarainen ja mahdollistaa syyttäjien ja tuomarien mielivallan ja oikeusmurhat.

FAKTA: Kaikkea saa kritisoida.

Myös muslimeita, somaleita ja homoja saa kritisoida. Sakkoja tulee vain jos rikoksen tunnusmerkistö täyttyy.

 

Erittäin energinen keskisormetus oikeuden vääristelijöille!

 


2 kommenttia

457. Seitsemän ongelmaa

Kansakuntamme on jokseenkin heikoissa kantimissa. Tulevaisuus ei näytä ruusuiselta. Vallanpitäjät käyttävät valtaansa itsekkäästi ja väärin. Muukalaisia paapotaan, omaa kansaa kyykytetään. Sananvapautta rajoitetaan. Kansalaisten oikeudentuntoa loukataan. Talous on kuralla. On syytä kiinnittää vakavaa huomiota niihin ongelmiin, jotka aiheuttavat turmiollista vinosuuntausta.

  1. Pahimpana ongelmana pidän valtamedian kelvottomuutta. Media on propagandaa, aivopesua, manipulointia, valehtelua, vääristelyä, harhaanjohtamista, poliittista vaikuttamista – ei journalismia.
  2. Toinen ongelma on poteropolitiikka, eli puolueet hääräilevät vain omissa poteroissaan ja pitävä muita vihollisinaan.
  3. Kolmas ongelma on se, että Suomea ei ohjata kansalaisten haluamaan suuntaan vaan kulloisenkin valtaklikin viittomaan suuntaan, eli suora demokratia puuttuu täysin.
  4. Neljäs ongelma on se, että normaalia isänmaallisuutta ja suomenmielisyyttä on alettu pitää fasistisena ja rasistisena ideologiana, koska ”hyvinä ihmisinä” itseään pitävien mielestä Suomi kuuluu kaikille ja kaikki muut näkemykset ovat vihapuhetta.
  5. Viides ongelma: Niin rahavallalla ja oikeistolaisilla globalisteilla kuin vihervasemmistolaisilla monikultturisteilla ja internationalisteillakin on sama oman kansakuntamme eheyttä heikentävä päämäärä, mutta eri motiiveista.
  6. Kuudes on vakava ongelma, johon heräämiseen itseltäni on mennyt luvattoman kauan: kyseessä ei ole aatteiden reilu kilpailu vaan likainen peli – ja Suomen alasajo on täysin tahallista tuhotoimintaa.
  7. Seitsemäs ongelma on yleinen moraalikato. Rehellisyyttä ja luotettavuutta on pidetty kansakuntamme erityisinä ominaispiirteinä, mutta tervehenkisyyttä ollaan parhaillaan tuhoamassa kaikilla elämänalueilla. Tahallisesta moraalin mädätyksestä ei kuitenkaan seuraa mitään muuta kuin itse aiheutettua kirousta.

Jos mainittuihin ongelmiin ei tartuta eikä vinosuuntauksiin tule muutosta, edessämme on väistämätön yhteiskunnallinen kaaostila. Mielelläni näkisin kansakunnan heräävän ja korjaavan kurssia. Ensimmäiseksi pitäisi saada kaikki päättäjät vaihtoon ja valtiovalta kuriin ja järjestykseen – palvelemaan Suomen kansaa. Siihen on olemassa täysin laillisia keinoja.

Kansalaisvaikuttamisella Suomi kuntoon!


1 kommentti

456. Naiset, opetelkaa uimaan!

Ylen uutisen mukaan raiskattu ei yleensä tarvitse pitkää psykoterapiaa. (Yle 2.2.2018)

No joo, eihän se raiskaus tai joukkoraiskauskaan ole niin paha. Joku vain pistää hetkeksi lihaa piiloon. Se kuuluu tähän meidän uuteen normaaliin. Naisten pitää oppia uimaan tässä uusimuotoisessa monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

On se toisaalta kyllä aika jännä, että jotkut eivät kykene hillitsemään lisääntymisviettiään. Mutta eiväthän paviaanit tai aavikkorotatkaan sille mitään voi. Kun panettaa niin pannaan vaikka väkisin. Ei se ole oikein eikä väärin. Se on luonto.

Uusi normaali.


1 kommentti

455. Pahuus

Teodikeaa koskevan kandityöni ohessa olen tutkinut myös pahuutta. Sodassa ihminen raaistuu. Tavallisista miehistä tulee raiskaajia ja tappajia ja kiduttajia. Kun hirviö astuu sisimmästä esiin, se ei ole enää normaalia luonnon julmuutta vaan silkkaa saatanallisuutta.

Sodan ilmapiirissä pahuuden henki tempaa mukaansa ja valloittaa ihmismielet.

 

Plantinga: Knowledge of God


Jätä kommentti

454. Jazz

Olen aiemmin ajatellut, että jazz-improvisointi edellyttää lähes yliluonnollisia kykyjä, joiden kautta muusikko murtaa metafysiikan rajapinnan ja luotaa virtuositeetillaan toisiin ulottuvuuksiin, mutta olen nyttemmin tullut siihen tulokseen, että se on yksi niistä asioista, jotka pitää vain oppia. Toisaalta musiikissa itsessään saattaa olla aineksia, jotka liittyvät informaation metafysiikkaan ja viittaavat sen kautta todellisuuden perimmäiseen luonteeseen, universumin ytimeen ja jopa jumaluuteen.

Lue myös: Jazzin syvin olemus (20.5.2012)