James Hirvisaari


3 kommenttia

552. Hieno vaalitulos!

Vaalit menivät kokonaisuudessaan todella hienosti, onnittelut perussuomalaisille! Suuri kiitos myös Reformia tukeneille. Erityisesti kiitän suurta määrää minulle henkilökohtaisesti taloustukea antaneita, ahkeria nimien kerääjiä ja esitteiden jakajia ja tietenkin äänestäjiä.

Sanoisin, että nämä olivat perussuomalaisten vaalit, ja iloitsen suuresti heidän menestyksestään. Perussuomalaiset on ainoa suuri puolue, joka ei ole Suomea tuhoamassa.

Pienissä puolueissa ja puolueiden ulkopuolisissa ryhmissä äänimäärät jäivät kaikilla vaatimattomiksi. Ainoa puolueiden ulkopuolinen menestyjä oli Hjallis Harkimo, joka säilytti kansanedustajanpaikkansa.

Asikkalan monista ehdokkaista kansanedustajan paikan sai keskustan Hilkka Kemppi, joka pudotti eduskunnasta ministeri Juha Rehulan.

Hämeen vaalipiirissä ehdokkaita asettaneita ryhmiä oli 20, ja Reformin yhteislista sijoittui sijalle 13.

FLOPPI

Viimeistään nyt lienee käynyt kaikille ilmeiseksi, että epäluuloisuudellaan Timo Soini tuhosi lopullisesti oman perussuomalaisista irtautuneen joukkueensa. Sinisten vaalitulos oli katastrofaalinen siihen nähden, että heillä oli 18 kansanedustajaa ja viisi ministeriä.

Tätä kuvaa hyvin se, että sinisiin loikannut entinen eduskunta-avustajani ja Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen sai 34 ääntä. Sen sijaan perussuomalaisissa pysynyt niin ikään entinen eduskunta-avustajani Vilhelm Junnila valittiin eduskuntaan 10753 äänellä. Lämpimät onnittelut Vilhelmille!

Minulle on edelleen suuri arvoitus, kuka aikoinaan myrkytti Soinin mielen syrjimään varmasti tunnollisimpia ja luotettavimpia poliittisia toimijoitaan perussuomalaisissa. Hänestä olisi voinut tulla suurmies.

”Hallitsija, joka kuuntelee valhepuheita, saa palvelijoikseen pelkkiä jumalattomia.” (Snl 29:12)

 

HIRVISAAREN LISTA

Laadin taannoin listan omista ehdokassuosikeistani yli puoluerajojen. Erityisesti iloitsen siitä, että listaltani eduskuntaan pääsivät tykki Mauri Peltokangas sekä Juha Mäenpää Vaasan vaalipiiristä.

Supersuosikkini Satakunnasta eli Laura Huhtasaari oli itsestään selvä läpimenijä.

Hienoa on myös se, että Oulun vaalipiiristä eduskuntaan valittiin Sebastian Tynkkynen, Jenna Simula ja Olli Immonen, jotka kaikki olivat suosikkilistallani.

REFORMI

Reformi on halunnut toimia esimerkkinä ja antaa puoluevallasta vapaan vaihtoehdon äänestäjille. Reformin esimerkin mukaisesti myöhemmin perustettu Liike Nyt – joka siis sekin on sitoutumattomien yhteislista eikä puolue – sai jopa yhden kansanedustajan.

Reformi toimi esimerkkinä myös siinä, kuinka kuka tahansa voi osallistua eduskuntavaaleihin keräämällä sata nimeä valitsijayhdistykseensä.

Omaa toimintaani on motivoinut se, että tämän kaiken kehittäminen ja kampanjointi on ollut kivaa puuhaa. Reformin idea on hieno, ja jossakin vaiheessa listoilla oli lähes 40 ehdokasta ja jokaisesta vaalipiiristä. Monille heistä Reformi toimi alustana osallistua vaaleihin kuitenkin pienpuolueiden listoilla. Syynä oli tavallisimmin se, että nimien kerääminen koettiin haasteelliseksi. Reformi ei ole halunnut ketään sitoa, ja siirtyjille on toivotettu onnea ja menestystä. Reformin henki on täysin vapaa, jonka tähden Reformissa ei puhuta loikkareista. Lopulta viisi Reformin ehdokasta oli kuitenkin sinnikkäästi mukana kisassa kolmesta vaalipiiristä.

LOPUKSI

Demokratiassa on kehittämisen varaa. Toivon, että poliittinen järjestelmämme kehittyy siihen suuntaan, että kansalaismielipide tulee paljon, paljon paremmin otetuksi huomioon päätöksenteossa. Reformi on halunnut olla yhtenä sysääjänä sellaisen kehityksen suuntaan.

Iloitsen siitä, että Reformissa kaikki on sujunut erittäin hyvässä hengessä. Ilmapiiri on kaiken alfa ja omega.

Erityiskiitos teille Tiina, Panu, Pontus ja Olavi, jotka olitte kanssani mukana kisassa loppuun saakka!

 


3 kommenttia

551. Tuomaripuoskarointia, case Jösse Järvenpää

”Huvittaa ja hatuttaa kun lueskelen hovioikeuden tuomiota, joka tuli postissa viimein reilun kuukauden myöhässä.”
(Muusikko, lauluntekijä Jösse Järvenpää)

– Hovioikeus katsoo, ettei musiikkivideoita ole pidettävä kovin uhkaavina, mutta ne ovat hyvin ihmisarvoa loukkaavia. Videot antavat objektiivisesti arvioiden muun muassa kuvan, että maahanmuuttajat ovat siivottomia, loisia, väkivaltaisia ja raiskaajia sekä että maahanmuuttajat ovat seksuaalisesti myös eläimistä kiinnostuneita. Tällainen yleistäminen on erittäin panettelevaa ja solvaavaa.

– Järvenpään syyksi on luettava kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Teko sisältää kahdeksan eri musiikkivideota, joissa kaikissa on useita panettelevia ja solvaavia lausumia. Koska tekoaika on pitkä eli melkein viisi vuotta, tämä lisää Järvenpään syyllisyyttä, vaikka tarkoituksena olisikin ollut herätellä kuulijoita miettimään yhteiskunnallisia asioita ja herättää keskustelua niistä.

– Hovioikeus katsoo, ettei 80 päiväsakkoa ole riittävä seuraamus syyksi luetusta rikoksesta. Oikeudenmukaisena seuraamuksena hovioikeus pitää 30 päivän ehdollista vankeusrangaistusta.

– Asian ratkaisivat yksimielisesti hovioikeudenneuvokset:

– Anna-Liisa Hyvärinen 
– Åsa Nordlund 
– Maria Ahlström

”Näin sitä sananvapautta viedään.” (Jösse Järvenpää)

KOMMENTTINI

Minun on pakko tähän kommentoida ja ankarasti moittia hovioikeutta maahanmuuttajia ryhmänä loukkaavasta terminologiasta. Miten voi Suomen korkeimmissa oikeusasteissa olla tällaista osaamattomuutta? Jösse Järvenpään lauluissa pilkataan umpisurkeaa turvapaikkapolitiikkaa ja kerrotaan niistä rikoksista, mitä järjestelmää väärinkäyttävät rikolliset Suomessa tekevät.

Tämähän on aivan saatanallinen tilanne, että poliittisesti motivoituneet ja vanhurskauteen selvästikin kykenemättömät suvakkituomarit puoskaroivat sieluilla. Minun silmissäni kaikki sellaiset ylempien tahojen (eli valtakunnansyyttäjänviraston demonien ja läpimädäntyneiden poliitikkojen) naruissa pomppivat marionetit ovat pelkkää kuraa eivätkä ansaitse minkäänlaista kunnioitusta polkiessaan maahan oikeutta ja myös kansalaisten oikeudentuntoa. Olen hyvin vihainen.

RAUTALANGASTA:

Turvapaikan hakija EI ole ”maahanmuuttaja”. Eikä varsinkaan sellainen turvapaikanhakija, joka valehtelee taustastaan, käyttää hyväkseen suomalaisia ja syyllistyy rikoksiin Suomessa. Tällaisella äärimmäisen typerällä termien sekoittamisella oikeuslaitos todellakin osoittaa siihen kohdistuvan pilkan aiheelliseksi. Ja se oli nyt nimenomaan hovioikeus, joka leimasi kaikki maahanmuuttajat, siihen ei Jösse Järvenpää lauluillaan ole koskaan syyllistynyt. Tuomion perustelut ovat muutenkin täysin kuusessa.

Tällainen kansalaisia hämmentävä, totuutta vääristelevä semanttinen epätarkkuus tuomioissa on suorastaan vaarallista. Valheeseen perustuva politisoitunut vallan väärinkäyttö heikentää oikeuslaitoksen uskottavuutta. Kun siihen vielä liittyy tuomarien näin uskomattoman kananaivoinen kollektiivinen tyhmyys, koko järjestelmästä tulee oikeuden irvikuva.

Soo soo hovioikeus, tehän syyllistyitte juuri rasismiin ja leimasitte itse koko kansanryhmän!

Nyt olisi varmaankin uusien laulujen aika. Ihan oikealla asialla ja Suomeen laillisin keinoin tulleet maahanmuuttajat, joilla ei ole mitään tekemistä turvapaikkaturismin ja Jösse Järvenpään laulujen kanssa, leimautuvat teidän takianne.

Jösse Järvenpää on ilman muuta yksi sananvapauden sankareista maassamme. Menestystä hänelle kaikessa – mutta kaikille moraalinsa luhistaneille kansanpettureille toivotan paskaa kesää.

Kuunnelkaapa tämä raikas ralli: VIHAPUHE

MTV:n uutinen

En ole tietenkään yllättynyt hovioikeuksien puoskaroinnista. Myös oma muinainen sakkotuomioni (25pvs) perustui hovioikeuden uskomaan valheeseen. En koskaan anna sitä anteeksi. Kirjoitin vuosi sitten kyseiselle tuomarille avoimen kirjeen. Kannattaa lukea.


1 kommentti

550. Tyypillistä demarointia

Vaalimainoksia Hämeen piirissä paikalleen laittaessani silmiini osui demareiden juliste, jossa komeasti luvattiin inhimillistä, tasa-arvoista ja reilua Suomea – ja sitten ehdokkaat olikin asetettu ”paremmuusjärjestykseen”.

Puolueen ykkösehdokkaat ovat tunkeneet itsensä yläriviin, ja pahnan pohjimmaisiksi ovat joutuneet demareiden ilmeisen nokkimisjärjestyksen heikoimmat yksilöt. Reilua ja tasa-arvoista, eikö totta? Muissa puolueissa ehdokkaat ovat asianmukaisesti aakkosjärjestyksessä. Sympatiani erityisesti alariviin tuupatulle Aarre Lindemanille: miltä tuntuu olla demareiden väheksytyin ehdokas?

Tyypillistä demarointia – puheet ja teot eivät kohtaa. Vaalilupaukset petettiin jo ennen vaaleja.

 


2 kommenttia

549. Hirvisaaren lista – eduskuntavaalit 2019

Toivon eduskuntavaaleissa menestystä seuraaville kansanedustajaehdokkaille koko maassa yli puoluerajojen. Kannatan erityisesti valtapuolueiden ulkopuolisia tahoja. Mainitsen yleensä vain yhden ehdokkaan, vaikka hyviä olisi useampiakin. ”Varmoista läpimenijöistä” mainitsen vain muutaman suosikkini. Pidän tärkeänä hyviä suhteita erityisesti kaikkien maahanmuuttokriittisen skenen toimijoiden kesken. Reformin ehdokkaita suosittelen tietenkin äänestämään ylitse muiden. Tämä lista ei ole kannanotto ketään vastaan, vaan näistä nimistä varmaankin valitsisin oman ehdokkaani eri vaalipiireissä.

Helsingin vaalipiiri
Ilja Janitskin (84) – Tähtiliike
Jukka Hankamäki (99) ja Pia Kopra (103) – Perussuomalaiset
Miki Sileoni (50) – SKE

Uudenmaan vaalipiiri
Reformin omat ehdokkaat Panu Huuhtanen (465) ja Tiina Keskimäki (466)
Jösse Järvenpää (30) ja Petri Kaivanto (32) – Tähtiliike
Teemu Lahtinen (56) – Perussuomalaiset
Markku Tenhunen (390) – KD
Liisa Sirainen (39) – SKE

Varsinais-Suomen vaalipiiri
Vilhelm Junnila (88) – Perussuomalaiset
Kai-Tom Koivunen (104) – SKE

Satakunnan vaalipiiri
Reformin oma ehdokas Olavi Koskela (117)
Laura Huhtasaari (31) – Perussuomalaiset

Hämeen vaalipiiri
Reformin omat ehdokkaat James Hirvisaari (144) ja Pontus Söderblom (145)

Pirkanmaan vaalipiiri
Heikki Luoto (8) – Perussuomalaiset
Matti Ylitalo (115) – Kansalaispuolue
Olli Heikkilä (116) – SKE

Savo-Karjalan vaalipiiri
Kirsi Armassalo (73) – Tähtiliike

Vaasan vaalipiiri
Juha Mäenpää (14), Mauri Peltokangas (17) ja Erkki Valtamäki (18) – Perussuomalaiset

Keski-Suomen vaalipiiri
Reima Kultalahti (30) – Kansalaispuolue

Oulun vaalipiiri
Asylin ehdokkaat Junes Lokka (176) ja Tiina Wiik (177)
Olli Immonen (63) ja Jenna Simula (69) – Perussuomalaiset

Suomen vaalipiirit


Jätä kommentti

548. James Hirvisaari – 144

James Hirvisaari

teologian kandidaatti
kansanedustaja 2011-2015

SUORA JA LAHJOMATON – SUOMALAISEN SUOMEN PUOLESTA

  1. Haittamaahanmuutto SEIS!
  2. Sananvapaus takaisin!
  3. Irti puoluevallasta!

”Suomen pitää olla tulevaisuudessakin itsenäinen ja turvallinen maa, suomalaisten ikioma synnyinmaa. Maahanmuuttopolitiikkaa pitää voida kritisoida suoraan ja selvällä suomen kielellä ilman rangaistuksen pelkoa. Suomalaisten ei tarvitse sietää hirveän kalliiksi käyvää monikulttuurisuushurmostelua eikä muukalaisten rikollisuutta. Suomea on ohjattava kansalaisten haluamaan suuntaan, sillä puolueet ajavat vain omien intressiryhmiensä etuja. Suurimmista asioista on järjestettävä kansanäänestyksiä.

Poliittinen korrektius estää nostamasta kissoja pöydille. Sen aika on ohi.”

KATSO VIDEOLTA eduskuntakauteni viimeinen puhe. Sillä on internetissä yli kaksi miljoonaa katselukertaa. Se on Suomen eduskuntahistorian suosituin puhe. Media vaikenee. Miksi? Katso, niin tiedät:

–> HIRVISAARI.FI <–

REFORMI – Hämeen vaalipiiri


3 kommenttia

547. Eduskuntavaalit 2019

Olen ex-kansanedustaja ja teologian kandidaatti sekä emeritus veturinkuljettaja ja vapaaherra. Katso videolta viimeinen eduskuntapuheeni. Sitä on katsottu internetissä yli kaksi miljoonaa kertaa. Voit sitten itse päättää, tarvitaanko eduskunnassa kaltaistani suorasanaista ja takuulla lahjomatonta totuuden puhujaa.

Maahanmuuttopolitiikka on eduskuntavaalien tärkein teema, ja sen vinosuuntaukset on pikaisesti korjattava, sillä on tärkeää, että Suomi on viihtyisä ja turvallinen Suomi vielä vuosikymmenien jälkeenkin.

Reformi ei ole puolue vaan sitoutumattomien yhteislista. Suomessa vallan pitäisi olla kansalla ja sen valitsemalla eduskunnalla, mutta käytännössä valtaa pitävät puolueet. Reformin tunnuslause onkin ”Irti puoluevallasta!” Kannatan suoraa demokratiaa eli sitä, että Suomea ohjataan kansalaisten enemmistön haluamaan suuntaan. Kansan tahtotilaa on selvitettävä sitovilla kansanäänestyksillä. Yksikään puolue ei edusta koko kansaa eikä edes läheskään sen enemmistöä.

Asun Lammilla eli Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen rajapinnassa ja haluan edistää molempien maakuntien hyvinvointia. Olen siis ehdokkaana Hämeen vaalipiirissä.

James Hirvisaari


13 kommenttia

546. Kansallinen vastarinta

Olen seuraillut sivusta kansallismieliseksi ja kansallissosialistiseksi itseään luonnehtivaa vastarintaliikettä, jonka hovioikeus julisti kielletyksi Suomessa viime vuonna. Sen toiminnassa on ollut paljon hyviä piirteitä, ja sen johdossa ja artikkelien kirjoittajina selvästikin älykkäitä ja sivistyneitä ihmisiä. He ovat kritiikillään usein tarttuneet mielestäni ihan oikeisiin asioihin. Se on silti ollut enimmäkseen erillään Suomen muusta kansallismielisestä liikkeestä.

Vastarintaliikkeen aatteellinen pohja on askarruttanut monia. Kansallissosialismiin tunnustautuminen tuo toki mieleen Hitlerin Saksan ja uusnatsismin ihannoimisen. Itse en laisinkaan häpeä sodan ajan liittolaisuutta Saksan kanssa. Olen kaiketi jonkin sortin germanofiili; ihailen saksan kieltä ja saksalaista filosofiaa ja teologiaa sekä kansan älyä. Saksalaisissa on paljon samaa kuin suomalaisissa, ja onhan meillä historiassakin erittäin paljon yhteistä, luterilaisuutta unohtamatta. Natseillakin oli yleviä ajatuksia, mutta jokin sen hengessä on aina hiertänyt mieltäni.

Tämän tekstin ja kannanottoni kirvoitti Kansallisen vastarinnan artikkeli, joka on kirjoitettu 11.1.2019. Itse artikkelin aiheeseen en puutu, vaan siihen, kuinka teksti alkaa. Nimetön kirjoittaja starttaa ilmeisen pontevasti: ”Sionistipuolue perussuomalaiset tahtoo, että…”

Sionistipuolue? Pienellä sanavalinnalla heti tekstinsä alussa kirjoittaja paljastaa omien lähtökohtiensa karun luonteen. Ensiksikin väitetään, että perussuomalaiset on sionistipuolue, mikä on jokseenkin kummallinen väite. Toiseksi halutaan tulkita sionismi yksinomaan kielteisellä tavalla. Yleisestihän sionismilla on ymmärretty 1800-luvulla alkunsa saanutta liikettä, joka tähtäsi Israelin valtion syntymiseen. Nykyaikana sionismilla voidaan tarkoittaa myös Israelin valtion poliittista ja taloudellista tukemista. Näissä kummassakaan ei ole sinänsä mitään erityisen moitittavaa, vaikka asioista voidaan toki olla täysin eri mieltä.

Sionismilla on syvät juuret myös Vanhassa testamentissa, jonka kirjoituksissa voidaan nähdä ennustuksia juutalaisten hajaantumisesta maailmalle ja lopulta palaamisesta takaisin Israelin maille, Jerusalemin (=Siion) liepeille. Tämä on hengellistä sionismia, jota myös kristityt haluavat siunata, koska maailmanhistoriassa halutaan nähdä Jumalan johdatuksen jälki. Siinä mielessä minua itseänikin voidaan sanoa siionistiksi, samoin esimerkiksi perussuomalaisten kakkospuheenjohtajaa Laura Huhtasaarta, joka käyttää kaulakoruinaan sekä kristillistä ristiä että Daavidin tähteä.

Etnistä juutalaisuutta on nykymaailmassa monenlaista: sefardia, askenasia, kasaaria, mizrahia ja niin edelleen, ja toisaalta on olemassa hengellistä ja messiaanistakin juutalaisuutta, joihin Uusi testamentti viittaa.

Vastarinnan teksteistä saa sen kuvan, että he vastustavat ja suorastaan vihaavat aivan kaikkea maailman juutalaisuutta. Käytännössä se johtaa myös kristillisen sionismin vastustamiseen ja sitä kautta myös kristinuskon vastustamiseen ja lopulta jopa kristittyjen vainoamiseen. Niin kävi myös Natsi-Saksassa sodan lopulla.

On otettava vakavasti, mitä vastarintaliike kertoo juutalaisen rahamahdin osallisuudesta valtamedian monikulttuurisuuspropagandassa, mutta kokonaisen kansanryhmän syyllistäminen kuulostaa minun korvissani saatanalliselta kostolta sille mehukkaalle tosiasialle, että kristinusko on saanut syntynsä juutalaisten kautta ja että kristikunnan keskushahmo ja maailman vapahtaja Jeesus Kristus syntyi juutalaiseksi.

Edellä olevan perustella minusta valitettavasti näyttää siltä, että vastarintaliike tai sen nykymuotoinen organisaatio on antikristillinen järjestö ja siinä mielessä tuhoon tuomittu jo ennen maailman luomista. On hyvin tärkeää tunnistaa, mistä lähteistä erilaiset aatteet ja liikkeet saavat käyttövoimansa. Ateisteille asialla ei ole ehkä suurta merkitystä, mutta itse en halua olla tekemisissä sellaisen liikkeen kanssa, joka pitää kristinuskoa vihollisenaan.

Suomen muullakin kansallismielisellä liikkeellä on SS-natsien tavoin taipumusta etsiä henkisiä juuriaan kaukaa menneisyydestä eli muinaissuomalaisuuden mytologiasta. Sen tähden kristinusko tuntuu monien aktiivien mielestä vierasperäiseltä ja jopa kiusalliselta. Aika näyttää, missä määrin globalismin ja monikultturismin vastainen maahanmuuttokriittinen rintama kykenee ajamaan yhteisiä päämääriä erilaisista lähtökohdista riippumatta. Itse ajattelen niin, että kristinuskon ja kristittyjen hylkääminen olisi kansallismieliselle liikkeelle ja koko Suomelle äärimmäisen kohtalokasta. Kansallinen vastarinta lienee jo kansallissosialismin aatteessaan linjanvetonsa tehnyt.

Kristityt ovat kuitenkin pääosin isänmaallista ja moraaliltaan kunnollista väkeä, jota kulttuurimarxistien ja vihervasemmistolaisten liberaali mädätys ei ole kyennyt pilaamaan. Lisäksi he kykenevät operoimaan hengellisellä tasolla, mikä on ateisteille hyvin valitettava sokea piste esimerkiksi taistelussa islamisaatiota vastaan. Suomalaisuutta ei kuitenkaan pidä irrottaa historiastaan, ja kristinuskon levittäjien virheenä voidaan pitää kansojen pakkokäännytystä ja pyrkimystä muinaisuskojen täydelliseen tukahduttamiseen.

Evankeliumi on tarkoitettu kaikille kansoille elämän lähteeksi, ilosanomaksi ja tarjolla pidettäväksi eikä ahdistavaksi oppirakennelmaksi, jonka muottiin kaikkien ihmisten tulisi väkisin alistua. Suomalaisuuden ytimessä ja hengessä on itsessään jotakin aivan erityislaatuista ja äärimmäisen arvokasta perintöä, jota on mielestäni ehdottomasti vaalittava. Kristinuskon hylkäämiseen sen ei kuitenkaan pidä johtaa, sillä siinä on kansamme moraalinen selkäranka ja tulevaisuutemme toivo.

Daavidin tähti kuvaa kolmiyhteisen Jumalan ja kolmiyhteisen ihmisen yhteensulautumista. Saksalaisen SS-sotilaan haudalla ei ollut ristiä vaan vastarintaliikkeestäkin tuttu merkki.