James Hirvisaari


2 kommenttia

507. Vaalikeräys

Puoli vuotta ennen vaaleja ja kaksi viikkoa vaalien jälkeen on mahdollista kerätä varoja ehdokkaan vaalikampanjaan ilman erillisiä rahankeräyslupia. Eduskuntavaalien vaalipäivä on 14.4.2019, joten varojen keräämisen voi aloittaa sunnuntaina 14.10.2018.

Ehdokkaalla ei kuitenkaan ole lupaa ryhtyä keräämään rahaa itselleen, vaan vaalikeräyksen järjestäjänä täytyy toimia yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi perustettu yhdistys. Tästä on olemassa selkeät ohjeet poliisin arpajaishallinnon internet-sivuilla.

James Hirvisaari on kansanedustajaehdokkaana kevään 2019 eduskuntavaaleissa puolueisiin sitoutumattoman Reformin listalla Hämeen vaalipiirissä.

TUE VAALIKAMPANJAA!

Tilinumero: FI31 8312 3710 1942 75
Saaja: James Hirvisaaren valitsijayhdistys

Eduskuntavaaleissa tuen maksimimäärä yhdeltä henkilöltä on 6000 euroa (Laki ehdokkaan vaalirahoituksesta). Suuri virta muodostuu kuitenkin pienistä puroista. Jos esimerkiksi kaikki FB-kontaktini osallistuisivat vain 2 eurolla, minulla olisi tarvittava määrä kasassa vaalimainontaa varten!

Rahallinen tuen antaminen ei ole sidottu ehdokkaan vaalipiiriin, joten jos toivot, että minä pääsen jatkamaan suoraa ja lahjomatonta toimintaani eduskunnassa, anna toki tukesi. Ilman näkyvyyttä ei ole menestymisen mahdollisuuksia, ja näkyvyyttä ei saa ilman taloudellista satsausta.

Älä ohita tätä. Olen suuresti kiitollinen, jos otat hetken aikaa ja muutamallakin lantilla jaksat vaivautua tukemaan toimintaani kansamme ja kulttuurimme tulevaisuuden turvaamiseksi sekä sananvapautemme puolesta.

Viimeistä eduskuntapuhettani (KATSO: teidänsyytänne.fi) on katseltu internetissä eri versioina yli kaksi miljoonaa (!) kertaa. Jos toivot jatkossa lisää samanlaista, osallistu toki vaalikeräykseeni! Myös tekstiviestilahjoitus on mahdollinen:

 

Tekstarilla voit lahjoittaa samalla tavoin 1, 5, 10, 20, 30 tai 40 euroa.

 

(On hyvä tietää, että kuka tahansa voi antaa rahaa kenelle tahansa ja milloin tahansa ilman mitään lupia. Ja minnekään raportoimatta ja täysin verottomasti, jos lahjoitus on alle 5000 euroa kolmen vuoden sisällä.  Laeilla säänneltyä on vain rahankeräyksen järjestäminen.)

Lämmin kiitos etukäteen kaikille tukijoille!

 

James Hirvisaari, kansanedustajaehdokas (ref)

Mainokset


1 kommentti

506. Homojen adoptio on kristillisdemokraattien syytä

(Sähköpostini kristillisdemokraattien eduskuntaryhmälle 25.7.2018)

Arvoisat kristillisdemokraattien kansanedustajat

Kirjoitin äsken Twitteriin, että Suomessa ei olisi homoparien adoptiota ilman kristillisdemokraattien nynneröintiä adoptiolain käsittelyn yhteydessä. Tämä on fakta; hallituspaikka ja -sopu oli KD:lle silloin tärkeämpi kuin lasten elämä.

Yritin vääntää asiaa rautalangasta lakivaliokunnassa ja suoraan Peterillekin [Östman], mutta sanomani kaikui kuuroille korville. Adoptiolaki oli aivan selvästi muotoiltu tulevaa homoliittolakia silmällä pitäen. Minähän halusin, että lakitekstiin ympätään selkeästi, että adoptiolapsella tulee olla ISÄ ja ÄITI.

KD olisi voinut tehdä asiasta hallituskysymyksen; siten ainakaan KD ei olisi ollut osallisena lasten uhraamaamisessa homojen alttarille.

Poteropolitiikka on hölmöä touhua, kun muiden puolueiden edustajia pidetään lähes vihollisina, eikä yhteistyö useinkaan onnistu kunnolla. En yleensä lähettele sähköpostia entisille kollegoille, mutta tämän asian muistaminen sai mieleni tuohtumaan ja antamaan kitkerää palautetta vanhasta asiasta. Mutta olkaahan tarkempia jatkossa!

Ystävällisin terveisin ja siunausta työhönne toivottaen

James Hirvisaari
Ex-kansanedustaja
Kristitty HENKEEN ja VEREEN

PS. Eduskuntapuheessani 21.3.2012 moitin tästä asiasta ankarasti kristillisdemokraatteja:
https://www.youtube.com/watch?v=Ibzb7wPIUBg

Kristillisdemokraatit – puoluekurin orjat


3 kommenttia

503. Kummallinen maailma

Kummallinen maailma.
Saastaista ei saa sanoa saastaiseksi.
Pahaa ei saa sanoa pahaksi.
Mustaa ei saa sanoa mustaksi.
Vammaista ei saa sanoa vammaiseksi.
Mielenvikaista ei saa sanoa mielenvikaiseksi.
Poikia ei saa sanoa pojiksi eikä tyttöjä tytöiksi.
Raiskaajaa ei saa sanoa raiskaajaksi.
Tunkeilijaa ei saa sanoa tunkeilijaksi.
Paviaaneja ei saa sanoa paviaaneiksi.
Aavikkorottia ei saa sanoa aavikkorotiksi.
Sokeauskoisia tampioita ei saa sanoa sokeauskoisiksi tampioiksi.
Ja paljon muuta.


Jätä kommentti

501. Aidosti ylpeä

Tulipa mieleeni, että olen aidosti ylpeä niistä kaikista henkilöistä, joiden kanssa aikoinaan rakennettiin nollasta Asikkalan perussuomalaisten paikallisyhdistys ja noustiin kunnan kolmanneksi suurimmaksi valtuustoryhmäksi. Olen aidosti ylpeä myös siitä yhteistyöstä, jolla rakennettiin vertaansa vailla oleva menestys vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Päijät-Hämeessä – lukemat olivat huikeita ja hipoivat 30%, ja PS oli suurin puolue *kaikissa* Lahden ympäristökunnissa. Se oli ainutlaatuista koko maassa, vaikka muualla oli joitakin yksittäisiä kuntia, joissa PS oli jopa suurin puolue. Suunta olisi ollut siitäkin vain ylös päin.

Epäluuloinen ja vääriä neuvojia kuunteleva Timo Soini kuitenkin väheksyi kaikkea tätä ja halusi painaa kaiken työmme lokaan. Lopulta hän teki itse vakavaa vahinkoa koko puolueelle, kuten olemme nähneet. Oikea johtaja sen sijaan pitää aina omiensa puolta ja asettaa yhteisen edun aina henkilökohtaisen etunsa edelle.

Minua ei voi rahalla tai asemalla ostaa, sillä olen täysin tinkimätön ja lahjomaton kaikessa tekemisessäni. Ja linja pitää jatkossakin vuorenvarmasti, ja omiani tuen kaikissa tilanteissa. Halveksin niitä, jotka esimerkiksi mediapaineessa kääntävät selkänsä omilleen – omaa pintaansa kiillottaakseen. Ja heitä on politiikassa paljon: omien etujensa tavoittelijoita.

Kaikenlaista vallan väärinkäyttöä vastaan olen taistellut niin tehokkaasti kuin olen kyennyt, ja olen erittäin iloinen siitä, että en ole koskaan vaiennut tai sulautunut massaan, vaan olen aina toiminut rohkeasti vaalien niitä arvoja, jotka ovat sisimpääni rakentuneet: rehellisyys, totuus, reiluus ja oikeudentuntoisuus. Noilla arvoilla pitäisi myös maatamme ja kansaamme johtaa. Valitettavasti vallanpitäjinä ovat nyt roistot ja kansanpetturit. Toivottavasti ensi vaaleissa tapahtuu radikaali suunnan muutos.

Eduskuntavaalit 2011