James Hirvisaari


Jätä kommentti

483. Vettä umpiossa?

Poikkeuksellisesti kirjoitan ihan autoasiaa.

Jos auton ajovaloumpioissa on kosteutta, auto ei ehkä mene katsastuksesta läpi.

Ongelmaan on kaksi hyvin helppoa tee-se-itse -ratkaisua.

Ensin irroita ajovalo (jos niitä on kaksi, ota pois helpommin irroitettava polttimo).

-1-  Laita imurin suutin imemään lampun reikään umpiosta ilmaa pois. TAI:

-2- Puhalla lampun reiästä umpioon kuumaa ilmaa vaikkapa hiustenkuivaajalla.

Suosittelen ensimmäistä keinoa. Umpioiden pitäisi olla tunnissa täysin kuivat.

 

Tämmöinenkin kosteus lähtee imurilla vaivattomasti.

 

Mainokset


2 kommenttia

482. Iljan puolesta

Hyvä kuulijat, paljon olen matkan varrella levitellyt verbaalisia seiniä ja paljon huumoriakin harrastanut. Nyt on tilanne se, että huumorin aika on ohi, eikä mikään kirous eikä mikään vahvinkaan ilmaisukeino kykene kuvaamaan niitä tulikiven katkuisia myrkkykaasuja, joita mieleni maailmoissa joudun tällä hetkellä haistelemaan.

Mikä helvetin yhden totuuden totalitaria tästä maasta on tullut? Poliisi vainoaa kunnon kansalaisia ja tekee törkeitä kotietsintöjä ja pidättää kuvaajia, ja kapinen oikeuslaitos pyrkii vaientamaan ihmiset väkisin ja hiljentämään pelolla ja pakolla kaiken kritiikin jopa protestilauluja myöten.

Tässä maailmassa ihmisen kohtaamista epäoikeudenmukaisuuksista varmasti musertavinta on se, kun valtio kääntyy yksilöä vastaan.

Totuus vaiennetaan väkisin vain sellaisissa diktatuureissa, joissa valhe ja vääryys ovat ottaneet vallan käyttöönsä pakottaakseen vastentahtoisen kansan kulkemaan sellaiseen suuntaan, minne kansa ei tahdo mennä – ja missä kansa voi huonosti.

Kukaan meistä ei olisi vielä 10 vuotta sitten uskonut, miten pitkälle nykyiset vallanpitäjät ovat valmiita menemään Suomen tietoiseksi tuhoamiseksi ja oman asemansa pönkittämiseksi. Omia käsiään he eivät vielä ole kai suoraan vereen tahranneet, mutta suorat seuraukset heidän valinnoistaan ovat jo vainajia tuottaneet. Järkyttävintä tässä on se, että ensimmäisten uhrien joukossa ovat olleet isänmaa, suomalaisuus, vapaus, totuus, oikeudenmukaisuus ja turvallisuus ja yhteiskunnan ilmapiiri. Me osoitamme nyt mieltämme pienten ihmisten mutta suurten asioitten puolesta.

Sellainen valtio, joka vaientaa YHDEN yksilön piilottaakseen vallankäyttäjien valheet ja petokset, on pettänyt KOKO oman kansansa.

Toivotan voimia kaikille niille, jotka juuri nyt ovat valtion harjoittaman poliittisen vainon kohteena Suomessa. Taistelu vääryyttä vastaan ei ole ohi, se on vasta alkamassa.

Tämä petokseen perustuva nykyinen järjestelmä ei kestä totuutta, ja sen takia se ei ole kestänyt minua eikä Iljaa eikä MV-lehteä eikä monia muita totuutta rakastavia suomalaisia, joille isänmaa on tärkeämpi kuin raha ja valta. Siihen kohtaan syntyi REFORMI.

REFORMI ei hyväksy totuuden pimittämistä eikä kansalaisten halventamista. Seuraavissa eduskuntavaaleissa REFORMI on mukana koko maan laajuisella sitoutumattomien ehdokasjoukolla. He ovat kaikki rohkeita toimijoita, jotka eivät hyväksy puolueiden salonkipolitiikkaa vaan ajavat vaiennetun kansan etua. Itseni lisäksi mukana kisassa ovat muiden muassa nyt valtioterrorin kohteena olevat Ilja Janitskin, nykyinen MV-median vastaava Juha Korhonen ja protestilaulaja Jösse Järvenpää.

Pyydän teitä kaikkia antamaan täyden tukenne REFORMIN ehdokkaille koko maassa. Ilja Janitskin on saatava eduskuntaan. Hän on ehdokkaana Helsingin vaalipiirissä.

Kiitos teille, hyvää päivänjatkoa! Olkaa rohkeat, olkaa voimakkaat!

– James Hirvisaaren puhe mielenilmauksessa 14.4.2018 Pasilassa

 


2 kommenttia

481. Islamin uhka

”Arvoisa puhemies! Minä kritisoin ankarasti islamia, koska siinä kulttuuripiirissä 1) ihmisoikeudet 2) demokratia 3) sananvapaus ja 4) tasa-arvo ovat hyvin heikossa jamassa.

Islam aiheuttaa vakavaa turvallisuusuhkaa myös Suomessa, kuten juuri äsken keskustelussa kävi ilmi. Sen ilmaiseminen ei ole mitään vihapuhetta, vaikka niin halutaan poliittisista syistä tulkita ja vaikka moraaliltaan läpimädäntynyt oikeuslaitoksemme rankaisee totuuden puhujia.

Mutta on pakko kysyä, mitä valtiojohto aikoo tehdä suomalaisten turvallisuuden takaamiseksi? Onko niin, että vain anteeksipyydellä ja alistua islamin edessä? Minusta se olisi aivan äärimmäisen häpeällinen tie!

Arvoisa puhemies! Islamin invaasio ja terrorismi on ovella, mutta oikeusministeriö hyssyttelee ja syyttää kansalaisia vihapuheista! Sen takia katson, että – ainakin siltä osin – kyseinen selonteko on… (”leikillisesti” sanoen) kukkahattuämmien arvoton tekele.”

– James Hirvisaari eduskunnassa 12.3.2015

 


3 kommenttia

480. Valkoinen rotumme

Valkoisen suomalaisen rodun valta-asema on Suomessa säilytettävä.

Harvinainen, pieni kansa, harvinainen kieli, harvinaisen korkeatasoinen moraali ja kulttuuri.

Olemme älykkäimpien ja sivistyneimpien kansojen joukossa.

Olemme puolustamisen ja säilyttämisen ja arvoisia. 🇫🇮

Siksi olen resisti.

Nationalisti ja resisti.


3 kommenttia

478. Ateismissa on marxilaisuuden löyhkä

Ennenkuin te ateistit alatte vinkumaan, muistakaa mitä Unkarin pääministeri Viktor Orban on sanonut:

Kristinusko on Euroopan viimeinen toivo

Ja mikä olikaan vaalitulos?

NYT PERKELE OTTAKAA TÄMÄ TOSISSANNE, MYÖS EPÄILIJÄT!

Siis minä EN tarkoita mitään hihhulointia.

Suvakeilla ja ateisteilla on sama päämäärä: tuhota Suomen kansa lopullisesti. Aivan kuin vasemmistolla ja oikeistolla on yhteinen agenda: poistaa rajat ja sekoittaa kansat.

Ateismi on vasemmistolähtöistä eksytystä; siinä on marxilaisuuden löyhkä.

Sellainen saastainen henki joutaa helvetin tuleen.