James Hirvisaari


1 kommentti

567. Viherpunikit

Suomessa on nyt viherpunikkihallitus. Viherpunikit tekevät kaiken niin, että siitä olisi mahdollisimman paljon vahinkoa maalle ja kansalle. Ja se on täysin tahallista tuhotoimintaa. Rajoittamaton maahanmuutto on yksi pahimpia keinoja tuhota maa ja kansa. Mutta näyttää siltä, että lammasteleva vaalikarja ei varoituksia usko.

Punikit pettävät tahallaan joka asiassa: He edustavat muka luontoasiaa, muka rauhanasiaa, muka ihmisoikeuksia, muka työväen asiaa, muka köyhien asiaa, muka tasa-arvoa, muka demokratiaa, muka vähemmistöjen asiaa, muka ilmastoa jne. Kaikki pelkkää likaista teatteria ja inhottavaa petosta.

Meillä on nyt – ei ainoastaan epäkristillinen vaan – antikristillinen hallitus. Sellaisenko Suomen kansa halusi? Seurauksena on takuuvarmasti paljon kirousta: kärsimystä, hengen saastaa, tappioita, köyhtymistä, sekasortoa, rikollisuutta, isoa tuhoa, kahleita ja vakavia kriisejä.

Vakavinta on se, että viherpunikeilla on silmitön viha OMAA KANSAANSA kohtaan ja erityisesti oman kansansa kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä kohtaan. Siinä on valtava moraalinen ero verrattuna meihin nationalisteihin (joita punikit nimittävät ilkeämielisesti ”natseiksi”), jotka haluamme omaa maatamme, kansaamme, kieltämme ja kulttuuriamme puolustaa. Toivoa sopii, että viherpunikkien jumalaton, epäpyhä viha tuhoaa lopulta vain heidät itsensä.

Pitäisi olla päivänselvää, että aatteiden kilpailussa kaikilla ryhmillä on oltava rajoittamaton sananvapaus ja täysi oikeus hakea kansan kannatusta. Mutta juurikin punikit ovat heti valtaan päästessään poliittisia perusoikeuksia muilta kaventamassa ja toimimassa kaikin tavoin nimenomaan omaa kansaa vastaan. Huorille vieras on tärkeämpi kuin oma.

Tämä kaikki on nähtävissä tälläkin hetkellä: vihapuhelainsäädännöllä pyritään tukkimaat kansalaiset suut, ja esimerkiksi perussuomalaisia pyritään syrjimään joka asiassa. Ja samalla avataan ovet sepposen selälleen kaiken maailman turvapaikkaturisteille. Hälyttävää on se, että syrjimiseen osallistuvat vasemmiston sameisiin vesiin eksyneet oikeistopuolueet ja osoittavat siten haukkoneen henkeensä erittäin myrkyllistä punaviherlietettä.

He lietsovat sisällissotaa

Oikeisto ja varsinkin kristillinen kansalliskonservatiivinen oikeisto kannattaa politiikassakin reilua peliä, mutta viherpunikit ovat valmiita keinoja kaihtamatta ihan mihin tahansa. He lietsovat suorastaan sisällissotaa.

Niillä, jotka pitävät itseään eläimenä, on eläimen moraali.

Huomautan, että jos juuri sinä et aktiivisesti ja vähintään vaaleissa äänestämällä vastusta hillitöntä haittamaahanmuuttoa ja maamme pakkomonikultturistamista, olet kansanpetturien asialla ja osasyyllinen kansamme väistämättömään tuhoon.

Kotoperäinen viherpunikki on paljon tuhoisampi kuin mikään vieraslaji.

Herätkää perkeleet.

 

Isorotta on levinnyt ihmisen mukana koko maapallolle, ja siitä on tullut kosmopoliitti haittaeläin. (Wiki)


1 kommentti

566. Oletko mätäpaise?

Perustuslakia ei ole kirjoitettu suojelemaan kulloinkin vallassa olevaa aatesuuntaa vaan varmistamaan se, että jokaisen aatesuunnan edustaja saa kenenkään estämättä ainakin eduskunnassa ilmaista näkemyksiään.

Rajoittamaton sananvapaus eli vapaus mielipiteen ilmaisuun tulisi tietenkin olla kaikilla.

Yhteiskunnan mätäpaiseet ovat jo pitkään pyrkineet tukkimaan suut eri tavalla ajattelevilta.

Jos siis haluat tukkia muilta turvan, olet haiseva mätäpaise – yleensä vihervasemmistolainen sellainen.

Yhteiskunta, jossa ei ole vapaata sananvapautta, ei ole vapaa yhteiskunta.

Se on kusipäiden johtama totalitaria.

 


2 kommenttia

565. Islam

Islam on muutakin kuin uskontoa – se on mm politiikkaa ja oikeudenkäyttöä ja kulttuuria – mutta uskontona se on täysin ala-arvoinen sokeauskoisuudessaan ja olemattomassa kritiikinsietokyvyssään.

Islamin teologia ja filosofia on kelvotonta ajattelua, jota kuvaa parhaiten yksi sana: tyhmyys.

 

Valhe ei siedä kritiikkiä; totuus kestää mitä tahansa.


2 kommenttia

564. Rauhan Ruhtinas

Kristinusko ei ole laisinkaan rasistinen uskomusjärjestelmä: monietnisyys toteutuu sulavasti kristillisessä kulttuurissa. Sen sijaan pakotettu monikulttuurisuus ilman kristinuskoa on pelkästään vahingollista kaikille.

Suvaitsevina ja hyvinä ihmisinä itseään pitävät humanistit ja sosialistit kuvittelevat, että maailmanrauha saavutetaan koulutuksella ja sivistyksellä, mutta he eivät suostu tunnustamaan, että heidän pintapuolinen sivistyksensä pohjautuu kristinuskoon.

Torjuessaan kristinuskon ja antaessaan suvaitsevaisuuden ja edistyksellisyyden nimissä sijaa liberaaleille aatteille ja epäkristillisille opeille ja vieraille uskonnoille, he valmistelevat omaa moraalista tuhoaan – ja samalla sielunsa tuhoa.

Niin kauan kuin ihminen hallitsee, sotia ja etnisiä ja poliittisia jännitteitä ja kaaosta ja sekasortoa on oleva hamaan maailman tappiin saakka. Jokainen ihminen on näet luonnollisessa tilassaan pimeyden ruhtinasta palveleva itsekäs sarvipää.

Rauhaa ei maan päälle tule ilman Rauhan Ruhtinasta.

 

Rauhan Ruhtinas


3 kommenttia

563. Päivän kiteytys

Minulle on oikeastaan ihan taivaan sama, toteutetaanko Suomessa oikeistolaista vai vasemmistolaista talouspolitiikkaa, kunhan Suomen itsenäisyys ja kansa ja kieli ja kulttuuri säilyvät eikä maastamme tehdä vammaisella maahanmuuttopolitiikalla etnohelvettiä.

James Hirvisaari


1 kommentti

562. Suomessa ei ole sananvapautta

Lakiemme mukaan on rikollista julkisesti ilmaista jotakin negatiivista esimerkiksi homoseksuaaleista tai muista seksuaalivähemmistöistä. Samoin kansanryhmiä ei saa moittia edes totuuksia heistä luettelemalla. Mielipidettä ei siis saa ilmaista, jos mielipide on negatiivinen.

Sellainen on olevinaan kiihottamista kansanryhmää vastaan, vaikka kyseessä ei olisi minkäänlainen yllytys tai edes haukkuva sävy. Valehdella saa kuitenkin vapaasti; perusteeton kehuminen ei ole rikollista.

Rikoslain mukaan Jumalaa ei saa pilkata. Ei myöskään saa herjata sitä, mitä joku uskonyhteisö pitää pyhänä. Näin ollen esimerkiksi Jeesuksen herjaaminen on rikollista. Vastaavasti Suomen lipun turmeleminen tai käyttäminen epäkunnioittavasti on lain mukaan rangaistavaa.

Mielestäni Jumalaa pitäisi saada ihan vapaasti pilkata.

Mielestäni kirjoja ja lippuja pitäisi saada ihan vapaasti polttaa.

Mielestäni homojen elämäntapoja pitäisi saada ihan vapaasti moittia.

Mielestäni perseileviä muukalaisia pitäisi saada haukkua ihan mielin määrin.

Mielestäni on häpeällistä, että Suomessa ei ole täyttä sananvapautta. Pelkästään poliittisista syistä on haluttu tukkia kansalaisten suut. Sananvapauden rajoitukset kohdistuvat nimittäin vain tietyllä tavalla ajatteleviin ihmisiin: kansalliskonservatiiveihin ja kansallisliberaaleihin.

Samat suvaitsevaisina itseään pitävät ihmiset, jotka ovat vaahtoavinaan ihmisoikeuksien puolesta, ovat kuitenkin täysin valmiita demonisoimaan esimerkiksi perussuomalaisia ja haluavat jopa riistää heiltä ihmisarvon.

Suomalaiset on peloteltu kavahtamaan rasistileimoja, joten viranomaistoimintakin ontuu. Lakipykälät näyttävät koskevan vain kantaväestöä.

Koska maahanmuuttopolitiikkaa ei tiukenneta, raiskaukset lisääntyvät vuosi vuodelta. Yhteiskunta on niin ollen täysin valmis uhraamaan naisia raiskattavaksi monikulttuurin alttarille. Pyrkiessään globaaliin hyvään yhteiskunta on muuttunut kantaväestölleen pahaksi.

Ei ole vapautta ilman sananvapautta. Aito sananvapaus sisältää myös sen, että sanoista joku aina pahoittaa mielensä. Loukkaantuminen on kuitenkin helposti pelkkää vallankäyttöä, jolla pyritään tukahduttamaan keskustelu vaikeista aiheista.

Suomessa ei ole vapautta.

James Hirvisaari
Ex-kansanedustaja
Hämeenlinna

– Julkaistu Nykysuomessa 3.6.2019

 

James Hirvisaari. Täyden sanan- ja ilmaisuvapauden puolesta.


2 kommenttia

561. Vastuu ja kunnia

Omasta puolestani toivotan nykyisille perussuomalaisille mitä suurinta menestystä. Minulle pääasia on se, että PPP paljastui ja petos tuli ilmi kaikille. Voin ottaa tapahtuneesta täyden vastuun ja kaiken kunnian, sillä jonkunhan piti se hirviö houkutella ulos luolastaan.

Harmi että despootin hypnotisoitavaksi ajautui niin monta uuvatiksi ajautunutta uhria, jotka siis joutuivat nyt poliittisesti teurastetuiksi.

Harvalla on niin mukava tilanne kuin itselläni, joka olen jo heti eduskunnan jälkeen ollut eläkepäivistä nautiskeleva vapaaherra. Minä olen aina uskaltanut olla oma itseni; minua eivät tyrannit pompottele. Minulla ei ole rahan- eikä vallanhimoa, ja oikeudentuntoni on ehdoton.

Suomenmielinen konservatiivikristitty olen kuten aina ennenkin. 🇫🇮

 

Suomenmielinen konservatiivikristitty