James Hirvisaari


Jätä kommentti

633. Sormien läpi

Mitä alkukantaisempi yksilö, kansanryhmä tai kulttuuri, sitä vahvemmin ihmiset ovat viettiensä orjina ja harhojensa vallassa. Esimerkiksi raiskaukset, väkivallanteot, epärehellisyydet ja muut pahuudet sellaisissa yhteyksissä ylikorostuvat. Tämä on toki täysin itsestäänselvää.

Sivistyneillä yksilöillä ja yhteisöillä toimii sekä moraali että väärien tekojen estomekanismi – jopa ilman rangaistuksen uhan pelotetta.

Muodikkaan kulttuurirelativismin mukaan kaikki on suhteellista, ja kaikki uskonnot ja kulttuurit ovat olevinaan yhtä arvokkaita ja yhtä hyviä. Vaikka ihmisarvo on kaikilla yksilöillä yhtäläinen ja absoluuttinen, kaikki ihmiset eivät todellakaan ole henkisiltä ja älyllisiltä ominaisuuksiltaan samalla viivalla. Myös ihmisten muodostamissa yhteisöissä ja niiden laadussa on suuria tasoeroja, sekä niiden sisällä että niiden välillä. Hölmöyttähän sitä tosiasiaa on kieltää.

Suhteellisuuskäsitteeseen erittäin läheisesti liittyvän kulttuurisensitiivisyyden takia yhteiskunnassamme ilmenee taipumusta pyrkiä ymmärtämään toiseutta niin pitkälle, että edes selkeisiin turvallisuusuhkiin ei haluta puuttua. On toki hyvä pyrkiä olemaan herkkätuntoinen muukalaisia kohtaan ja pyrkiä ymmärtämään heitä ja heidän elämäänsä ja tapojaan, mutta on silkkaa järjettömyyttä olla puntaroimatta esimerkiksi erilaisten moraalisten näkemyserojen painoarvoja ja niiden vaikutusta yhteiskuntaan, sen rauhaan ja turvallisuuteen. On pahuutta katsoa pahuutta sormien läpi.

Kulttuurirelativismia painottavien ”suvaitsevaisten” suvaitsevaisuus on erittäin selektiivistä eli valikoivaa. Heidän puheensa suvaitsevaisuudesta onkin pelkkää poliittista jargonia ja täyttä puppua. Se on sydämetöntä uhoa ilman minkäänlaista lempeän ymmärtämisen henkeä. Se on jopa ilkeää vihaa niitä kohtaan, jotka eivät jaa heidän näkemyksiään.

Kulttuurisensitiivistä ymmärrystä olisi syytä osoittaa myös niitä kohtaan, joiden mielestä varovaisuus on viisautta.

 

On pahuutta katsoa pahuutta sormien läpi.


Jätä kommentti

632. Kirottu vieraslaji

Maahamme kuulumattomille vieraslajeille tehdään meillä päin näin:

Kitketään joka ikinen varsi juurineen ja viskataan jätesäkkiin kuivumaan, ja myöhemmin poltetaan roviolla.

Tällä kertaa kyseisen kohtalon kokee kirottu jättipalsami.

Erään julkean nartun mielestä asiasta ei saa vitsailla.

Vieraslajit pussiin ja tulille.


1 kommentti

631. Epäreilu meininki

Demokratiaa ei ole se, että enemmistövallalla jyrätään jokin taho täysin pois päätöksenteosta (Suomi ja Ruotsi).

Demokratiaa on se, että annetaan jokaiselle poliittiselle taholle heidän kannatuksensa verran valtaa. Tai käytetään suoraa demokratiaa eli kansanäänestyksiä (Sveitsi).

Elämme yhteiskunnassa, jossa aitoa demokratiaa ei edes haluta toteuttaa. Surullista.

Elämme yhteiskunnassa, jossa totuutta ei voi ilmaista ilman rikosoikeudellisten seuraamusten uhkaa. Erittäin surullista.

Vihervasemmisto ei kannata demokratiaa eikä moniarvoisuutta, vaan he haluavat täyden vallan ja hyväksyvät jopa väkivallan, jotta kansallismieliset eli heidän mielestään ”fasistit ja rasistit” eivät saisi mitään poliittista painoarvoa yhteiskunnassa. Surullista porukkaa.

Nykyään ei kai ole olemassakaan mitään kieroutumia eikä varsinkaan seksuaalisia kieroutumia, vaan kaikki on omalla tavallaan olevinaan ainutlaatuista ja erityistä ihmisyyden kirjoa. Olen eri mieltä. Vaikka pervoudet eivät olisi lääketieteellisesti sairauksia, kieroutumia ne ovat.

Ollaan olevinaan niin peijakkaan moniarvoisia, mutta suuriäänisesti huudettu ”suvaitsevaisuus” ei sitten koskekaan esimerkiksi politiikassa perussuomalaisia tai maailmankatsomuksissa kristinuskoa.

Vihervasemmalla on moraalitonta ja filunkia porukkaa: epäreilu meininki.

Kesäpäivän mietiskelyjä.


1 kommentti

630. Minun aseeni

Minun aseeni ovat aina vain verbaaliset: käytän sanoja. En koskaan käyttäisi punaviherfasistien ja femakkonatsien ja muiden ihmisvihaajien tavoin väkivaltaa tai terrorismia poliittisiin päämääriini.

Mitä edistysmielistä muka on nykyajassa? Joka puolella pelkkää sairasta mädätystä ja moraalin taantumusta alkuliman tasolle. Pervojen, raakalaisten ja muiden riemuidioottien kakkanaalista juhlintaa.

Yksi hauras ilonaiheeni on tällä hetkellä se, että totaalisen kelvoton valtakunnansyyttelijätär lakeijoineen saa tällä hetkellä niskaansa roppakaupalla ansaitsemaansa haisevaa palautetta.

Toivottavasti kristalliyön kauheudet tulevat painajaisiinsakin.

Pahoilla on sarvet. Pahimmilla ne eivät näy. Valkeuden palvelijoina esiintyvät saatanat.


Jätä kommentti

629. Vakavasti mielisairas

Ei kaikkien twiittien ja muiden somepäivitysten tarvitse olla ysin tai kympin arvoisia.

Sekaan mahtuu mainiosti jokunen seiskakin – tai jopa nelonen!

Vakavasti mielisairas on se, jonka mielestä jonkin lyhyen twiittauksen tai muun someroiskaisun perusteella pitää joutua oikeudessa tuomittavaksi.

Oikeasti HULLU.

 

Punaviherfasistien ja muiden totalitaristien paikka. Hullujenhuone.

 


1 kommentti

628. Etuoikeutettu!

On hienoa ja upeaa olla lähes kaikin tavoin etuoikeutettu!

Olenhan valkoihoinen, heteroseksuaali ja kaikin puolin terve suomalainen miespuolinen ihmisyksilö kohtuullisen hyvällä eläkkeellä, olen korkeakoulutettu, musiikillisesti jokseenkin lahjakas, isänmaallinen kristitty nationalisti, onnellisesti naimisissa enkä ole ihan köyhäkään! Ja myös paljon muuta!

En koe minkäänlaista syyllisyyttä mistään.

Saanhan iloita tästä kaikesta?

Omasta elämästäni!

 

Supisuomalainen ihmisyksilö.


3 kommenttia

627. Vihervasemmistosta

Fasistinen ja rasistinen vihervasemmisto.

Vihervasemmisto puhuu petollisesti tasa-arvosta mutta pyrkii syrjintään.

Vihervasemmisto puhuu petollisesti vapaudesta mutta pyrkii ahtaamaan ihmiset samaan muottiin.

Vihervasemmisto puhuu petollisesti veljeydestä mutta hyväksyy veljikseen vain samalla tavoin ajattelevat.

Vihervasemmisto puhuu petollisesti demokratiasta mutta oikeasti halveksii sitä.

Vihervasemmiston päämääränä on totalitaria.

Vihervasemmisto ei aja moniarvoisuutta vaan pyrkii tukahduttamaan toisinajattelijat.

Vihervasemmisto puhuu petollisesti ihmisoikeuksista mutta koko ajan määrätietoisesti loukkaa niitä.

Vihervasemmisto ei pelaa reilua peliä oman aatteensa edistämiseksi vaan käy likaista kulttuurisotaa.

Vihervasemmistolta puuttuu moraali.

Vihervasemmisto suosii kaikenlaista pervoilua.

Vihervasemmisto vihaa kristinuskoa.

Vihervasemmistolle muukalainen on aina tärkeämpi kuin kotiväki.

Mieleltään ja moraaliltaan terveet ihmiset pitävät aina omiensa puolta: oman perheensä ja oman kansansa puolta. Vihervasemmistolaiset kansanpetturit eivät niin tee.

Kommunismin henki on niin syvältä vallannut ihmisten mielen, että muutosta parempaan ei ole odotettavissa, vaan ilmapiiri menee koko ajan yhä sairaammaksi. Jollei ihmettä tapahdu ja kansa kavahda hereille unestaan ja hypnoosistaan.

Kommunismin henki leviää saastaisen ja haisevan viherpunalietteen mukana.

Vihervasemmistolaisuuteen ja feminismiin kätkeytyvä kommunismin ja sosialismin ja marxilaisuuden ja stalinismin henki on kuin äärimmäisen kavala mielen virus, joka tekee kaikki uhrinsa nopeasti puusilmiksi ja järjettömiksi ja sairastuttaa kantajansa parantumattomasti. Aivopesun uhrit eivät koskaan parane.

Sananvapautta vihervasemmisto ei edes teeskentele kannattavansa.

Fasistinen ja rasistinen vihavasemmisto.

Kannattaa suojautua kaikilta hengen saastaa levittäviltä viruksilta.


1 kommentti

626. Ano Turtiainen tiedottaa

Kansanedustaja Ano Turtiaisen jatkosuunnitelmat

TIEDOTE 25.6.2020
Julkaisuvapaa

Turtiaisen tuntoja

Kansanedustaja Ano Turtiaiselle on pienessä ajassa tapahtunut kaikenlaista. Sanomista on rajoitettu rankalla kädellä. On Facebookin kirjoituskieltoja ja eduskuntaryhmästä erottamista sekä valtakunnansyyttäjän silmiin joutumista. Rasistikortteja on ollut ilmassa enemmän kuin koronatartuntoja Suomessa. Kaikki kohtelu ei ole tuntunut tasapuoliselta.

Kun ministeri jää kiinni kalliista esiintymiskoulutushuijauksesta ja vielä myöntää huijauksen luvaten maksaa rahat valtiolle takaisin, silti jokaisen pienimmänkin kylän toimittaja keskittyy syyttämään Turtiaista rasismista yhden twiitin perusteella. Siis yhden twiitin, jossa luki seuraavasti: ”Oletteko huomanneet, mitä lähempänä hyvinvoinnin alueilla ollaan ’tasa-arvoa’, sitä enemmän siellä on rähinöitä.” Tekstin saatteena oli humoristiseksi tarkoitettu kuva, jolla haluttiin viitata USA:n järjettömiin mellakoihin.

Miksi yhdestä twiitistä nousi näin suuri haloo?

Turtiaisen mukaan poliittinen vastustaja on nyt sananvapauden puolustajien niskassa vahvemmin kuin koskaan aikaisemmin ja saanut jopa eduskunnan äänestämään sananvapaudesta. Turtiainen viittaa Juha Mäenpään eduskunnassa pitämään puheeseen ja sen humoristiseen sananvalintaan. Turtiaisen mukaan kyseessä on täysin tahallinen huumorintajuttomuus ja likainen peli poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi:

”Twiitin suureen huomioon ei ole syynä pelkästään se, että minä olen perussuomalainen ja että puolustan ja koeponnistan jutuillani sananvapautta. Twiitille on haluttu iso huomio siksi, että se vahingoittaisi puoluettani. Poliittiselle vastustajalle toisarvoista oli se, että twiitin tarkoitusperän vääristelystä ja sen paisuttelusta seuraisi vahinkoa minulle, perheelleni, yrityksellemme ja kaikelle mikä siihen liittyy.”

Turtiaisen mukaan kohu pyrittiin tahallisesti levittämään maailmanlaajuiseksi. Koko mediakenttä yhdisti voimansa ja alkoi iskeä tavoitteenaan perussuomalaisten heikentäminen.

”En puolustele twiittiäni, mutta tässä vaiheessa se oli jo tapahtunut. ”

Turtiainen korostaa, että eduskuntaryhmän antama demokraattinen rangaistuspäätös on hyväksyttävä, ja sitä pitää kunnioittaa. Turtiaisen mukaan on myös selvää, että poliittiset vastustajat eivät rakasta perussuomalaisia:

”En kuitenkaan olisi ikinä uskonut kuinka vihattuun puolueeseen kuulun. Tämä selvisi heti, kun media alkoi ottamaan minuun yhteyttä ryhmästä erottamisen jälkeen ja kuvitteli, että en enää olisi palaamassa perussuomalaisiin.”

Paluu eduskuntaryhmään?

”Ryhmästä erottamisen jälkeen ensimmäisissä haastatteluissa annoin medialle ymmärtää, että en ryhdy anelemaan takaisin pääsyä ryhmään ja että saavat kysellä minua takaisin. Vaikka media onkin isoin otsikoin maalaillut puolueenkin pohtivan erottamistani, monet yksittäiset ryhmän jäsenet ja myös ryhmän puheenjohtaja ovat kuitenkin pyydelleet minua takaisin. Myös puolueen puheenjohtaja on julkisuudessa toivonut paluutani ryhmään.”

Perussuomalaisten puoluehallitus on kysynyt sähköpostitse Turtiaiselta, onko hänen tavoitteenaan palata takaisin perussuomalaisten eduskuntaryhmään. Vastausta kysymykseen on pyydetty 1.7.2020 mennessä. Turtiaisen puolelta asia on selvä, ja hän on jo vastannut tiedusteluun:

”Kysymykseen oli helppo vastata. Kyllä, tavoitteeni on palata perussuomalaisten eduskuntaryhmään. Asia on sitten aikanaan heidän käsissään.”

Turtiainen kertoo tavoitteistaan:

”Ryhmään päästyäni tavoitteenani on ajaa sananvapautta vaalien Suomen ja suomalaisten asiaa ja siihen on vain yksi tie: Mitä paremmin menee sillä joka kustantaa kaiken, sitä paremmin menee kaikilla. Puhun nettomaksajista eli yksityisyrittäjistä ja heidän työvoimastaan. He kustantavat jokaisen kansalaisen hyvinvoinnin, he mahdollistavat julkiset palvelut ja julkiset työpaikat. Heidän asiansa pitää olla ensimmäisenä kunnossa, ja heidän ehdoillaan heille täytyy mahdollistaa väylät toteuttaa työtään ja lujittaa toimeentuloaan.”

Lisätiedot:

Ano Turtiainen (ano.turtiainen@eduskunta.fi, +358 40 516 6735)
Kansanedustaja
James Hirvisaari (james.hirvisaari@eduskunta.fi, +358 50 470 6321)
Kansanedustajan avustaja

 

Ano Turtiainen

 

 


1 kommentti

625. Tieteestä ja uskosta

Sekulaari tiedemaailma pitää itsestäänselvänä, että uskomisen kohdetta ei (tietenkään) ole olemassa. Faktatieto onkin kaiken akateemisen ja tieteellisen työskentelyn lähtökohta; uskon kohteen olemassaoloahan ei voida mitenkään todentaa. Tieteen kontekstissa tutkimustulosten täytyy perustua todistusaineistoon.

Luonnontieteet ja fysiikka soveltuvat tutkimaan sitä, kuinka maailma toimii ja kuinka se on rakentunut. Sen sijaan metafysiikka pyrkii pureutumaan syvemmälle eli todellisuuden perimmäiseen luonteeseen ja olemassaolomme syihin, eikä se voi jumalakysymystäkään ohittaa (teologinen metafysiikka). Pidänkin metafysiikkaa Aristoteleen tavoin korkeimpana tieteenä, vaikka siinä joudutaankin operoimaan paljon spekulaatioiden tasoilla ja askartelemaan myös jokseenkin tavoittamattomien asioiden parissa sekä uskon ja tiedon rajapinnoilla. Metafysiikan voidaan kuitenkin katsoa olevan kaiken tieteentekemisen taustalla.

Tieteellinen maailmankuva perustuu tietoon, ja sen tähden usko Jumalaan on sinne hankalasti sovitettavissa. Yksittäiset tiedemiehet voivat toki intuitiivisesti uskoa, ja uskomisen järjellisenä perusteena voi olla esimerkiksi mahdollisuuksiin pohjautuva jumalaperustelu eli modaalinen ”jumalatodistus”, joka antaa uskomiselle itsestäänselvän älyllisen oikeutuksen: Koska on varmasti mahdollista, että Luoja on olemassa, uskominen Luojaan on älyllisesti täysin oikeutettua (JH 2018). Viitteitähän Luojasta on toki paljonkin – ennen kaikkea luomakunta itse.

On joka tapauksessa hyvä ja hyödyllistä ymmärtää, mikä on tieteellisen maailmankuvan pohjana: se on ihmisten kapasiteetilla ja ihmisten resursseilla saavutettu inhimillinen tieto. On huomattava, että kysymys ei ole siitä, että tiedemaailmakaan julkeaisi esittää faktatietona, että Jumalaa ei olisi. Sitä asiaa ei yksinkertaisesti tiedetä, ja siinä mielessä elämme universumin ja elämän suurten mysteerien keskellä.

Tieteen kehitys on joka tapauksessa uskon kannalta erittäin hyödyllistä: usko tulee sitä puhtaammaksi mitä enemmän siinä on tiedettä rinnalla. Tieto auttaa uskoa vapautumaan esimerkiksi alkeellisista taikauskoista ja myyttisistä maailmanselityksistä. Tieto auttaa uskoa myös olemaan mieltämättä uskoa tiedoksi. Usko ei ole tiedon ja järjen vastakohta, vaan se on tiedon ja järjen jatke.

Kaikkea tietoa ei ole vielä saavutettu, joten rehellisen tieteentekemisen tulee olla avoin joka suuntaan – myös Luojan suuntaan.

Usko puhdistukoon, tiede avartukoon!

Lue: 485. Arkijärki pettää

 


Jätä kommentti

624. Rasismihärnäys

Avoimen fasistinen rasismihärnäys lienee tehokkain ase mädättävää vihervasemmistoa ja kommunismia vastaan. Punikit sekoavat täysin.

Ovat kovin herkkiä asialle, ja siis pelkästään likaisista poliittisista syistä. Terve heimoajattelu ja suomalaisuuden vaaliminen ovat nimittäin tavallisen kansan suosiossa – kuten normaalilla kansalaisella pitää tietenkin ollakin.

Epäreilu ja mustamaalaamaan pyrkivä rasistihuutelu johtuu punikkien vallan menettämisen pelosta.

Punikit ovat ennen kaikkea Jumalan ja siten kaikkien ihmisten vihollisia.

Toistan: terve heimoajattelu ja suomalaisuuden vaaliminen ovat tavallisen kansan suosiossa.

Kuten normaalilla kansalaisella pitää tietenkin ollakin.

Lue: 592. Suomalaisuus


2 kommenttia

623. Ämmät

Vihervasemmisto haluaa sekoittaa suomalaisuuden maailman sekakulttuuriin ja aiheuttaa juopaa suomalaisten välille, vaikka meillä on upea kieli ja arvokkaat yhteiset juuret. Kommunistit toimivat aina omaa kansaa vastaan. Ja nyt he ovat vallassa.

Jos femakkohallituksen kommunistit saattavat Suomen vieläkin syvemmälle Euroopan unionin liittovaltioon, Suomen valtion voi haudata ja siniristilipun laskea sekä kansallismielisen puoluetoiminnan lopettaa tai muuttaa pelkälle kulttuuriyhdistyspohjalle.

Niinhän tässä on käymässä.

Ämmät ovat pilanneet kaiken mihinkä ovat koskeneet. Siis semmoiset feministiämmät.

Nyt ne ovat koskeneet Suomi-neitoon.


1 kommentti

622. Karppauksesta

Minulta on kysytty tarkempia ohjeita siihen, kuinka olen onnistunut pudottamaan painoani vähähiilihydraattisella ravinnolla. Tarkan ruokavalioni olen suunnitellut itse, mutta olen kuunnellut alun perin lääkäri Antti Heikkilän ohjeistuksia.

Karppaus perustuu siihen, että ei tule liikaa nälkä, ja siten on helppo välttää turhaa syömistä. Ja nälkää ei tule, kun käyttää aterialla runsaasti rasvaa – ja mahdollisimman vähän hiilihydraatteja. En siis syö sokeria, leipää, perunaa, pastaa, pizzaa, hampurilaisia yms. Sillä keinoin paino laskee ja vieläpä ilman liikuntaa, mutta kevyempänä tekee toki mieli liikkuakin.

Joka ikisestä syötävästä ja juotavasta on tarkistettava hiilihydraattimäärät: mieluiten alle 1g/100g.

Ruokavalion voi aloittaa koska tahansa AAMUSTA ALKAEN. Itselläni aamupalana on ollut noin puolen vuoden ajan:

8:00-9:00
-1 kananmuna (muodossa tai toisessa)
-1 pieni bratwursti (nakin kokoinen) siivutettuna ja runsaassa voissa paistettuna TAI 2 pekonisiivua rasvoineen.
-1 juustosiivu (rasvainen)
-mukillinen kahvia (hiukan kermaa)
-vesilasi (hiilihapotonta)
-aivan hiukan lasin pohjalle Kotimaista sokeritonta mustikkakeittoa, jossa hiilaria on vain 1,2g/100g.

Tämä siis joka aamu (katso kuva). Nyt viikon kestäneen erityisen tehokarppaukseni aikana (7 päivässä painon pudotus 3 kg keskellä matalahiilihydraattista ruokavaliota) yllä olevan aamupalan lisäksi lounaaksi, päivälliseksi ja illalliseksi seuraavat:

11:00-12:00
Lounaaksi nälän karkoittamiseksi vain muutama siivu juustoa ja hiukan Kartanon MAALAISHYYTELÖÄ, jota saa mm Lidlistä ja jossa ei ole yhtään hiilareita. Juotavaksi kahvia ja vettä.

16:00-17:00
Päivälliseksi tukeva pala maalaishyytelöä sekä keitetty muna. Juotavaksi vettä. (Normaalisti tämä on päivän pääateria, joka voi olla hyvinkin monipuolinen: lihaa, kanaa, kalaa, kreikkalaista salaattia, parsaa yms matalahiilarista ruokaa.)

20:00-21:00
Illalliseksi yksi pitkä hiilariton nakkimakkara, mikrossa kuumennettu.

Pikkunälän yllättäessä voi välipalaksi ottaa vaikkapa muutamia juustosiivuja.

Uskokaa tai älkää, mutta näillä eväillä ei tule nälkä, ja paino putoaa kohisten.

Kun tavoitepaino on saavutettu, ravintoa on syytä monipuolistaa toki edelleenkin näläntunteen syntymistä torjuen, mutta vanhaan ruokavalioon ei kannata enää koskaan palata.

Itselläni koko homman salaisuutena on tuo oikea aamupala, joka saa elimistön oikeaan moodiin heti aamusta alkaen.

Tällä ruokavaliolla painoni on pudonnut 7 kuukauden aikana yli 30 kg (115kg=>84kg).

Ilman pienintäkään nälkää.

 

Aamupala – näyttää ehkä niukalta, mutta varmasti riittää.


1 kommentti

621. Perussuomalaiset

En ole minkään puolueen jäsen, mutta kannatan perussuomalaisia ja äänestän heitä. Heillä on hyvä puolueohjelma: suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi. Suomen ja suomalaisten etua ei aja mikään muu puolue.

-RKP ajaa vain ruotsinkielisten asiaa
-Demarit ja vassarit ajavat koko maailman kommunistien asiaa
-Vihreät ajaa vain mamujen, ituhippien ja pervojen asiaa
-Kokoomus ajaa vain globaalien talousmahtien asiaa
-KD ajaa vain ahdasmielisten ihmisten asiaa
-Keskustapuolue ei aja enää kenenkään asiaa


1 kommentti

620. Hyvästi

Aika hurjaa että globokommunistit kaappasivat vallan Suomessa ihmisten nukkuessa. Mitä se tarkoittaa?

-Hyvästi, itsenäisyys, hyvästi siniristilippu, hyvästi kansankoti, hyvästi suomen kieli, hyvästi moraali, hyvästi kristinusko, hyvästi Suomi.

-Tervetuloa mädätys ja etnohelvetti.


Jätä kommentti

618. Heikko ei ole vahva

Normaaliutta ja luonnollisuutta on ihanteena vain yksi. Sen sijaan poikkeavuuksia ja erityistapauksia on lukemattomia. Näillä poikkeavuuksilla ei kuitenkaan pidä sekoittaa ja hämärtää sukupuolikäsityksiä: sukupuolia on tasan kaksi.

Poikeavuuksia ei pidä normittaa, koska ne ovat poikkeavuuksia. Poikkeavuuksia ei siis pidä nostaa normaalin tasolle. Poikkeavuuksia ei kuitenkaan tule häpäistä, vaan olkoot ne erityistapauksia. Olkoot poikkeavat aivan vapaasti ”ylpeitä” itsestään, mutta älkööt sekoittako sitä normaaliin.

On myös moraalisia ihanteita: niissäkin ihmiskunta on vajavainen. Poikkeavuus ei murenna moraalisen ihanteen arvoa.

Likainen ei ole puhdasta.
Ruma ei ole kaunista.
Valhe ei ole totuutta.
Paha ei ole hyvää.
Vino ei ole suora.

Heikko ei ole vahva; lempeä armahtaminen on parempi kuin julma tuomio.

 

”Tämä on sen liiton merkki, jonka minä teen kaikkien maan päällä elävien kanssa.” (1. Moos 9:17) Seksuaalivähemmistöt ovat omineet sateenkaaren itselleen kuvaamaan seksuaalimieltymysten lukematonta kirjoa, mutta Raamatussa se on Jumalan liiton symboli.


Jätä kommentti

617. Huikea viisu

Tämä upea laulu jaksaa koskettaa ja liikuttaa syvältä jopa tällaista vanhaa jäärää.

Juutalainen Noa ja arabikristitty Mira Awad: ”There Must be Another Way”. (Euroviisut 2009, Israel)

Einaiych

There must be another
Must be another way

 Einaich, achot
Kol ma shelibi mevakesh omrot
Avarnu ad ko
Derech aruka, derech ko kasha yad beyad

Vehadma’ot zolgot, zormot lashav
Ke’ev lelo shem
Anachnu mechakot
Rak layom sheyavo achrei

There must be another way
There must be another way

Aynaki bit’ul
Rakh yiji yom wu’kul ilkhof yizul
B’aynaki israr
Inhu ana khayar
N’kamel halmasar
Mahma tal

 Li’anhu ma fi anwan wakhid l’alakhzan
B’nadi lalmada
l’sama al’anida

There must be another way
There must be another way
There must be another
Must be another way

Derech aruka na’avor
Derech ko kasha
Yachad el ha’or
Aynaki bit’ul
Kul ilkhof yizul

And when I cry, I cry for both of us
My pain has no name
And when I cry, I cry
To the merciless sky and say
There must be another way

Vehadma’ot zolgot, zormot lashav
Ke’ev lelo shem
Anachnu mechakot
Rak layom sheyavo achrei

There must be another way
There must be another way
There must be another
Must be another way


English Translation
There Must Be Another Way

There must be another
Must be another way

Your eyes, sister
Say all that my heart desires
So far, we’ve gone
A long way, a very difficult way, hand in hand

And the tears fall, pour in vain
A pain with no name
We wait
Only for the next day to come

There must be another way
There must be another way

Your eyes say
A day will come and all fear will disappear
In your eyes a determination
That there is a possibility
To carry on the way
As long as it may take

For there is no single address for sorrow
I call out to the plains
To the stubborn heavens

There must be another way
There must be another way
There must be another
Must be another way

We will go a long way
A very difficult way
Together to the light
Your eyes say
All fear will disappear

And when I cry, I cry for both of us
My pain has no name
And when I cry, I cry
To the merciless sky and say
There must be another way

And the tears fall, pour in vain
A pain with no name
We wait
Only for the day to come

There must be another way
There must be another way
There must be another
Must be another way2 kommenttia

616. Oikea kotimaani

Tutkiskelin tänään itseäni ja havaitsin, että en ole suomalaisena ihan pesunkestävä kansallismielinen, sillä oikea kotimaani on syvimmältään muualla. Lisäksi olen kuningasmielinen, en tasavaltalainen.

Kristittynä en kannata minkäänlaista riehumista, väkivaltaa tai vandalismia politiikan välineenä.

Valtiolla tulee kuitenkin olla väkivaltakoneisto: poliisi ja puolustusvoimat. Niiden tulee toimia aina vääryyttä vastaan.

Oikea kotimaani

Kristittyjen oikea kotimaa on taivaassa; se ei ole mikään valtio täällä maan päällä.

Ei ole aivan erityisen kummallista, että Rooman valtakunnassa kristittyjä pidettiin aluksi maanpettureina, koska heille jokin muu valtakunta oli tärkeämpi kuin Rooma. Uuden testamentin oppeja ja lähimmäisenrakkauden periaatteita seuraavat kristityt ovat kuitenkin kunnon kansalaisia missä tahansa maallisessa valtakunnassa.

Taivaallisen kotimaani väestöön kuuluu kaiken värisiä ihmisiä kaikista kansoista ja kielistä ja etnisistä ryhmistä.

Kaikilla on yhtäläinen ihmisarvo – rasismille ei ole minkäänlaista sijaa.

Kotimaani kuningaskuntaan pääsee sisälle yksin armosta, ilman omia tekoja tai ansioita. Sen tähden kristitty ei tässä maailmassa kannata oikeudenmukaisuutta vaan armoa.

Kotimaani kuningaskunnassa ei ole demokratiaa, sillä Kristus hallitsee suvereenisti.

Kotimaani kuningaskunnassa ei ole tasa-arvoa, sillä kukin saa osansa tasan tekojensa mukaan.

En siis ole perinteisessä mielessä nationalisti, mutta taivaan kansalaisena olen hyvinkin kansallismielinen.

Maahanmuuttopoliittiset näkemykseni eivät ole mihinkään muuttuneet: rajoja ei pidä tässä ajassa poistaa eikä kansoja sekoittaa. Sarvipäillä on edelleenkin tapana vääristellä asioita ja leimata massamaahanmuuttoa vastustavat ihmiset rasisteiksi. Ainakaan kristityt eivät ole rasisteja; evankeliumi on tarjolla kaikille ihmisille. Tuskinpa muutkaan kriitikot ovat rasisteja.

Oma intentioni

Politiikka on likaista peliä.

Vihaan valehtelua ja vallan väärinkäyttöä.

Olen pyrkinyt paljastamaan politiikan ja median mädännäisyyden.

Epäkorrektilla retoriikallani olen vastustanut poliittista korrektiutta ja puolustanut sananvapautta.

Härnäsin pedot piiloistaan – eivät häpeä edes paljastettuina. Toivottavasti tekevät parannuksen.

Yhteisen hyvän tähden.


2 kommenttia

615. Suurin virheeni

Ehkä suurin virheeni kautta aikojen on ollut luottaa sokeasti Timo Soiniin.

Lähtökohtaisesti haluan luottaa niihin, joiden kanssa teen yhteistyötä, muuten mieleni lipsahtaisi liian helposti nakertavan epäluuloisuuden puolelle. Valitettavasti politiikassa on paljon vallanhimoisia ihmisiä ja puliveivaajia, jotka käyttävät kyynerpäätaktiikkaa ja pelkäävät kaikkia mahdollisia kilpailijoita erityisesti oman joukkueensa sisällä.

Meillä oli oikea ja todellinen joukkuehenki eduskuntavaaleissa 2011 Hämeen vaalipiirissä: puhalsimme vahvasti yhteen hiileen, ja tulosta tuli. Timo Soini ei kuitenkaan koskaan kiitellyt vaan pikemminkin halveksi tulostamme, vaikka missään muussa maakunnassa ei PS menestynyt niin hyvin kuin meidän alueellamme eli *kaikissa* Lahden ympäristökunnissa, joissa PS tuli SUURIMMAKSI puolueeksi, ja Lahdessakin kakkoseksi kovilla lukemilla:

Tuon kartan veroisia prosentteja ei ole ollut missään muualla kuin yksittäisissä kunnissa koko maassa vuoden 2011 jälkeen. Kuvitteleeko joku, että minulla ei ollut huikean vaalituloksen kanssa mitään tekemistä? Nimenomaan minä Hämeen piirin varapuheenjohtajana saarnasin aina tiimityön ja joukkuehengen puolesta ja keskinäistä kilpailua vastaan sataprosenttisen reilulla pelillä. Yhteistyömme hienon joukkueen kanssa oli saumatonta.

Timo Soini kuitenkin vaivaantui menestyksestämme, sillä jo tuolloin hänen mielessään siinsivät vain puoluejohtajan omat hillotolpat. Kertakaikkisen surkeaa johtajuutta puolueensa tuhoksi ja myös hänen itsensä ja opetuslastensa tuhoksi, kuten hänen myöhempi historiansa on todistanut.

Onneksi perussuomalaisten haaksirikkoinen tilanne on korjautunut Jussi Halla-ahon ja Laura Huhtasaaren hienon johtajuuden ansiosta. Tosin oman nuorisojärjestön avoin ja julkinen halveksiminen kuulostaa täysin Timo Soinin sairaalta henkiseltä perinnöltä.

Keneenkään ei pidä sokeasti luottaa. Joku tai jokin myrkytti Timo Soinin mielen, ja hän myrkytti muut.

Hallitsija, joka kuuntelee valhepuheita, saa palvelijoikseen pelkkiä jumalattomia.” (Sananlaskut 29:12)

Minuun on politiikassa voinut aina luottaa, sillä aidosti rehellinen on aina rehellinen – vaikka omaksi vahingokseen.

Minua ei motivoi toimintaan mikään muu kuin aate. Ei raha, ei asema, ei ura. Siksi voin olla tasan oma itseni.

Rehellisesti, reilusti ja totuudessa.


Jätä kommentti

614. Pro gradu: Mauri Viksténin oppi

Juuri valmistunut pro graduni (syventävien opintojen tutkielma) on nyt internetissä vapaasti luettavissa. Se on teologisten maisteriopintojeni lopputyö, oppiaineena dogmatiikka. Tutkielman otsikkona on:

”Sataprosenttinen vanhurskaus. Lähetyssaarnaaja Mauri Viksténin käsityksiä pelastusopista ja erityisesti vanhurskauttamisopista.”

Toivon, että jokainen tutkielmaan perehtyvä lukija ymmärtää, mikä on ollut Mauri Viksténin erittäin armopitoisen julistuksen syvin ydin ja sen teologiset perustelut, kuinka hänen opetuksensa on suhteutunut helluntailaiseen opinkenttään ja identiteettiin, ja miksi hänen näkemystensä huomioon ottaminen erityisesti helluntailiikkeessä on erittäin suositeltavaa.

JAMES HIRVISAARI: PRO GRADU


Jätä kommentti

613. Uskontojen markkinat

USKONTOJEN MARKKINAT: Kristinuskossa ikuinen elämä ikuisessa ilossa ja autuudessa lienee saavutettavissa mutkattomimmin ja helpoimmalla mahdollisella tavalla.

JUMALA: Luojan olemassaolo on satavarmasti mahdollista, joten uskollani on myös vankka älyllinen oikeutus.

EVANKELIUMI: Mitään muuta tässä elämässä en koe niin arvokkaaksi ja upeaksi asiaksi.

USKO: Tarjoaa elämääni pelkästään positiivisia asioita.

Jospa Raamatun ilmoittama Jumala olisikin olemassa? Kaiken takana olisikin Luoja? Olemassaolomme mysteeri saisi selityksen ja vaikeimmat kysymyksemme vastauksen? Häiritsisikö se asia jotakuta? Nykyajan hektisessä maailmassa hämmästyttävän harva tuntuu olevan perimmäisistä kysymyksistä kiinnostunut. Kummallista, että evankeliumi ei moniakaan houkuttele, vaikka sielun pelastus on tarjolla helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Uskomalla.

 


Jätä kommentti

612. Valehtelu

Valtiojohdon, poliitikkojen ja virkamiesten jatkuva valehtelu – johtuisiko se sosialismista, kommunismista ja vihervasemmistolaisuudesta? Ainakin noiden ideologioiden pirtaan valehtelu on aina sopinut ilman ongelmia. Kun ei ole mitään moraalia, valehtelukin on helppoa kuin heinänteko.

Valtamediassa ja politiikassa kansalle valehteleminen lienee silti ammattitautina yleistä ihan laidasta laitaan. Moraalittomuudella viittaan jumalattomuuteen ja kristinuskon hylkäämiseen, ja sellaistahan lähinnä vasemmisto edustaa.

En kuitenkaan halua väittää, että ateismi johtaisi aina moraalittomuuteen, sillä tunnen ja tiedän hyvinkin korkeamoraalisia jumalankieltäjiä – tosin silti uskon rehtiyden ja kunnollisuuden heidänkin kohdallaan juontuvan kristillisestä kulttuuristamme, jonka tuotteita hekin ovat. Mutta vihervasemmiston kristinuskonvastaisuudessa on jotenkin kirottu ja demoninen viritys.

Se on sosialismin henki.


2 kommenttia

611. Suvaitsevaisuus, naiseus, feminismi

Suvaitsevaisten pääongelma: heidän YLIMIELINEN ”suvaitsemisensa” on vierauden palvontaa ja kohdistuu muukalaisiin ja vähemmistöihin ilman mitään aitoa kunnioitusta heitä kohtaan. Nuo YLIMIELISET hyväksyvät vain samanmieliset; muita he eivät mitenkään edes SIEDÄ vaan vihaavat.

Sosialismi ja kommunismi ja yleensäkin vihervasemmistolaisuus ovat vinoutuneella tasa-arvoideologiallaan tehneet NAISEUDELLE pelkkää pahaa tasapäistäessään kaikki ihmiset ja häivyttäessään myös sukupuolten upeat erityisominaisuudet.

Inhovasemmistolaisena poliittisena suuntauksena FEMINISMI julistaa nyt vinoutuneen naiskuvansa mukaista aatemaailmaa. Pahinta Suomen kansalle on se, että sellainen petollinen kieroutuma johtaa näinä päivinä maatamme hallitustasolla.

Moraalin turmelus nykyajassa ilmentää lähinnä vihaa Luojaa ja hänen luomistyötään kohtaan.

Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi.

Feministihallitus vihaa Jumalaa.


Jätä kommentti

610. Kumma juttu

Kumma juttu: Minulla ei ole mitään hinkua terrorisoida punavihreiden kommunistien henkilökohtaista elämää. En halua riistää heiltä työpaikkaa tai levitellä heistä valheita tai harrastaa mitään muutakaan tihutyötä heidän vahingokseen. Edelleenkin kannatan aatteiden kilpailussa reilua peliä.

Ajattelen niin, että kansamme sinivalkoiset tahot ovat kansamme moraalinen selkäranka.

Evankeliumia haluan tarjota myös vastustajilleni eli esimerkiksi feministeille, kommunisteille, demareille ja vihreille. Se on parasta mitä ikinä voin heille tarjota, ja juuri sitä minä heille tarjoan.

Eipä mulla muuta. Lyhyestä virsi kaunis.


2 kommenttia

609. Minun Suomeni on sinivalkoinen

SINIVALKOINEN VOI OLLA:
-mies ja nainen,
-nuori ja vanha,
-sivari ja militantti,
-homo ja streitti,
-teisti ja ateisti,
-duunari ja dirika,
-punkkari ja pukumies,
-tollo ja intelligentti,
-liberaali ja konservatiivi,
-kalju ja pitkätukka,
-rahtari ja tohtori,
-rikas ja köyhä,
-Sinä ja Minä.

Minun Suomeni on sinivalkoinen.


Jätä kommentti

608. Saarnaaja joka ei tyrkytä

Minä en tyrkytä kristillistä uskoani kenellekään. Haluan kuitenkin pitää sitä jatkuvasti tarjolla, koska aina löytyy ihmisiä, joita ikuisuuskysymykset piinaavat. Älä siis harmistu, jos asia ei juuri sinua kiinnosta.

Itselleni kristinusko edustaa älyn ja hengen suurinta kirkkautta, ja olisin säälittävä surkimus, jos en haluaisi sitä muillekin jakaa.

Uskoni ei siis ensisijaisesti tahdo haastaa ateistista maailmankuvaa, vaikka se toki siihenkin kykenee, vaan ennen kaikkea se haluaa tuoda ihmisten eksistentiaaliseen ahdistukseen raamatullisen lohdutuksen.

Ilosanoman.

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

For God so loved the world, that he gave his only-begotten Son, that whosoever believes on him may not perish, but have life eternal.

Also hat Gott die Welt geliebt, daß er seinen eingeborenen Sohn gab, auf daß alle, die an ihn glauben, nicht verloren werden, sondern das ewige Leben haben.

Car Dieu a tant aimé le monde qu’il a donné son Fils unique, afin que quiconque croit en lui ne périsse point, mais qu’il ait la vie éternelle.

Poiché Iddio ha tanto amato il mondo, che ha dato il suo unigenito Figliuolo, affinché chiunque crede in lui non perisca, ma abbia vita eterna.

Porque de tal manera amó Dios al mundo, que ha dado á su Hijo unigénito, para que todo aquel que en él cree, no se pierda, mas tenga vida eterna.

Ибо так возлюбил Бог мир, что отдал Сына Своего Единородного, дабы всякий верующий в Него, не погиб, но имел жизнь вечную.

Sic enim dilexit Deus mundum ut Filium suum unigenitum daret ut omnis qui credit in eum non pereat sed habeat vitam aeternam.

Οὕτως γὰρ ἠγάπησεν ὁ θεὸς τὸν κόσμον ὥστε τὸν υἱὸν τὸν μονογενῆ ἔδωκεν, ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς αὐτὸν μὴ ἀπόληται ἀλλὰ ἔχῃ ζωὴν αἰώνιον.

 


Jätä kommentti

607. Viides kolonna

Miksi niin kovin moni kuuntelee poliittisten kilpailijoiden karjumista siitä, että massamaahanmuuton vastustaminen tai suomalainen kansallisylpeys muka tekisi ihmisestä pahan ihmisen, rasistin ja ihmisvihaajan?

Höpö-höpö, sellainen demonisointi ja dehumanisointi on pelkkää politiikan sodankäyntiä.

Säälittävintähän tässä kuviossa on se, että kansallismielistenkin (ja myös perussuomalaisten keskuudessa!) on viides kolonna, joka palvelee sisältä päin vihollisten tarkoitusperiä ja haluaa irtisanoutua joukon tehokkaimmista toimijoista.

Kuunnelkaa vain tarkasti mitä minä sanon!

 

Paimenen mielenlaadulla lauma turvataan.


4 kommenttia

606. Ilmaisia neuvoja perussuomalaisille

Perussuomalaiset puolueena tekee toki mitä haluaa, ja täältä ulkopuolelta on helppo nakella neuvoja, mutta minusta sen pitäisi nyt löysentää pipoa ja riemumielin ottaa koko kansallismielinen skene siipiensä suojaan. Esimerkiksi todelliset huipputoimijat kuten Jari Leino, Tiina Wiik, Junes Lokka, Tuukka Kuru, Jösse Järvenpää, Panu Huuhtanen, Tiina Keskimäki, Jouko Piho, Petri Kaivanto, Terhi Kiemunki ja monet muut pois potkitut sekä toisaalta myös kaikki Siniset (sic!) pitäisi ilman muuta toivottaa tervetulleiksi ja saada samaan joukkueeseen.

Puolueen jäsenyyden ei pitäisi olla mikään salonkikelpoisuuden tavaramerkki vaan kirjavan kansanliikkeen iloinen tunnus. Ajattelen niin, että myös ristiriitaisia tunteita herättävät yksilöt tuovat vain väriä harmaaseen massaan. Jokainen puolueen tukija olisi otettava vastaan nöyrästi ja kiitollisella mielellä.

Kansallissosialisteista en itse tykkää heidän juutalaisvastaisuutensa, kristinuskon vastustamisensa ja sosialisminsa takia, mutta heidänkin on syytä äänestää perussuomalaisia. Tokihan kaikkien äänien pitäisi puolueelle kelvata.

Skisma nuorisojärjestön kanssa on mitä pikimmiten ratkaistava isällisen lempeästi nuorten hyväksi.

Hämmästelen sitä herkkyyttä ja julmaa uhoa, jolla porukat ovat omiensa kimpussa.

Riitojen kylväminen nousee aina sisältä päin.

 

Perussuomalaisten olisi syytä kuunnella viisaita neuvojani. Olen valmis konsultoimaan asiassa lujalla kokemuksella ja paimenen mielenlaadulla.


6 kommenttia

605. Kristinuskon asiantuntija

Akateemisena teologina eli korkeakoulutettuna jumaltieteen harjoittajana näen itseni ennen kaikkea kristinuskon asiantuntijana, ja siitä perspektiivistä osaamisellani on monta aspektia. Teologina olen:

1) Uskontojen ja uskonnollisten ilmiöiden asiantuntija
2) Ihmisten kohtaamisen asiantuntija
3) Arvojen asiantuntija
4) Uskomisen asiantuntija: hengellisten asioiden ja ilmiöiden ymmärtäjä
5) Elämän ja kuoleman kysymysten asiantuntija
6) Kulttuurien tulkki
7) Apologeetta, Raamatun tulkitsija, evankeliumin välittäjä ja kristinopin opettaja
8) Alkukielien ja erityisesti klassisen kreikan osaaja
9) Uskonnollisen ajattelun mekanismien tunnistaja
10) Sivistyksemme juurien tuntija ja kirkkohistorian tietäjä
11) Todellisuuden perimmäisen luonteen eli metafysiikan tutkija
12) Hengellisen musiikin taitaja

Teologinen pääaineeni on dogmatiikka eli oppiasiat. Sivuaineinani olen suorittanut musiikkitieteiden sekä antiikin Kreikan kielen ja kulttuurin perusopinnot. Kandidaatintutkielmani käsitteli teodikeaa ja antiteodikeaa eli kärsimyksen kysymyksiä Jumalan kaikkivaltiuden ja oikeudenmukaisuuden perspektiivistä, ja graduni liittyy vahurskauttamiseen eli kristillistä pelastusoppia koskevaan perimmäiseen juridiikkaan ja siis kysymykseen siitä, minkä perusteella ihminen kristinuskon mukaan tulee Jumalan hyväksymäksi ja hänelle kelvolliseksi.

PORTFOLIO / CV

”Minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä.” (5. Moos 30:19)


3 kommenttia

604. Avoin kirje – Valtakunnansyyttäjän rikokset

Valtakunnansyyttäjä näyttää syyllistyvän itse kaikkiin niihin ihmisoikeusrikkomuksiin ja rikoksiin, joista hän on tehtaillut syytteitä oman arvomaailmansa vastaisen ideologian vaientamiseksi.

1. Maalittaessaan arvokonservatiiveja hän tulee syyllistyneeksi moneen muuhunkin moitittavaan ja jopa rikolliseen tekoon.

Poliisikuulustelut ja syytökset Päivi Räsäsen kristillisiä arvoja ja kristittyjen pyhää kirjaa, Raamattua, vastaan ovat kristittyjen 2. Uskonrauhan rikkomista. Ne myös nousevat aivan uuteen arvoluokkaan, kun niitä tekee oman asemansa korottamana valtakunnansyyttäjä. Vainoamalla kristittyjä julkisesti ja panettelemalla kristinuskon arvottomaksi ja jopa rikolliseksi valtakunnansyyttäjä syyllistyy sekä 3. Virka-asemansa väärinkäyttöön että 4. Kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Maalittaminen ja virka-aseman väärinkäyttö ovat erittäin ilmeisiä myös valtakunnansyyttäjän yrityksessä murtaa kansanedustajan vapaa puheoikeus. Perustuslaki on laadittu suojelemaan kansanedustajia nimenomaan valtakunnansyyttäjän kaltaisilta pahantahtojilta, jotka levittävät häikäilemättä omaa ideologiaansa jopa 5. Perustuslakia rikkomalla.

Valtakunnansyyttäjän moraalittomat syytökset ovat osoitus syyteoikeuden käyttämisestä poliittisen vastustajan leimaamiseen. Valtakunnansyyttäjän ulostulot ovat paitsi perussuomalaisiin kohdistuvaa 6. Vihapuhetta, myös oikeistokonservatiivien kunniaa loukkaavia. Koska valtakunnansyyttäjä käyttää lausumiinsa julkisia tiedotusvälineitä ja pyrkii tietoisesti saavuttamaan mustamaalaukselleen mahdollisimman laajan yleisön, kyseessä on aina 7. Törkeä kunnianloukkaus.

Koska valtakunnansyyttäjän syytteet ovat perusteettomia ja jopa lainvastaisia, ja hän tietää jo lausuntojaan antaessaan, että eduskunta ei anna hänelle lupaa syyttää istuvaa kansanedustajaa tämän eduskunnassa lausumien sanojen takia, hän syyllistyy myös 8. Väärään ilmiantoon ja valitettavasti myös virka-asemaa jälleen väärinkäyttävään 9. Perättömän lausuman antamiseen viranomaismenettelyssä.

Valitettavasti valtakunnansyyttäjän julkiset hyökkäykset oikeistokonservatiiveja ja kristittyjä vastaan ovat myös 10. Syrjintää, koska hän asettaa heitä toistuvasti ja systemaattisesti muita huonompaan asemaan uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen ja poliittisen toiminnan takia.

Valtakunnansyyttäjä toimii tärkeässä virassaan kelvottomasti. Hänet pitää haastaa oikeuteen ja erottaa tehtävästään.

James Hirvisaari
Teologian kandidaatti
Kansanedustaja ja lakivaliokunnan jäsen 2011-2015

(Teksti on poleeminen, mutta sen viesti on tärkeä ja implisiittisesti asiakokonaisuutta avaava.)

 

Ilman sananvapautta ei ole mitään vapautta.


Jätä kommentti

603. Totuus, hyvyys, kauneus

Totuuden, hyvyyden ja kauneuden vihaajat ovat aina halunneet tuhota kristinuskon, ja niin tänäkin päivänä.

Korostan, että ateistit eivät kategorisesti ole niitä vihaajia.

Puhun valehtelijoista, vääryyden rakastajista ja mädättäjistä.

Sellaisille kristinusko on myrkkyä.

 

Alaston totuus, hyvä tahto, kaunis mieli.


3 kommenttia

602. Poliittinen viha

Rasismikortti ja natsikortti tarkoittavat tahallisesti vinoutetun argumentaation käyttämistä poliittisessa debatissa. Ihmisvihaan viittaavat ”kortit” ovat tyhjästä tekaistuja syytteitä, joilla pyritään ainoastaan poliittisten kilpailijoiden teilaamiseen asettamalla heidät mahdollisimman huonoon valoon.

Leimaavilla korteilla vastapuoli halutaan demonisoida ja dehumanisoida. Sellainen ei tietenkään ole asiallista aatteiden kilpailua, jossa toinen pyrittäisiin rehdisti voittamaan, vaan likaista peliä ja suoranaista sodankäyntiä, jolla vastustajat halutaan totaalisesti murskata.

Poliittinen viha johtaa helposti hirmutöihin. Bolsevikkien saastainen roskajoukko murhasi Venäjän tsaariperheen noin sata vuotta sitten.

Suomessa valtaa pitävä viherpunikkihallitus eli inhovasemmistolainen blokki (sdp, vas, vih, rkp, kepu,) ovat tuon Vladimir Leniniä kannattaneen roskajoukon (sdp) nykyisiä hengenheimolaisia ja ajavat täysin tahallisesti kansaamme tuhoon ja kaaokseen.

Juuri nuo hirviöt ja totalitaristit käyttävät jatkuvasti rasismi- ja natsikortteja poliittisten kilpailijoiden uskottavuuden haurastuttamiseen ja kansalaisten suun tukkimiseen. Pimeydessä elävät ja pimeyttä palvelevat.

Valheeseen nojaavilla ei kuitenkaan ole ymmärrystä varmistaa aatteensa perustuksen kestävyyttä, joten maa heidän jalkojensa alta väistämättä katoaa tuhoten koko rakennuksen. Vihaa lietsovat hiekalle rakentavat.

Erityisesti vasemmistolaiset mieltävät politiikan sodankäynniksi (luokkataistelu) ja pyrkivät vastustajansa ja heidän perheensäkin kaikin keinoin murskaamaan ja täysin tuhoamaan, koska kunnia ja moraali puuttuvat. Niin ollen likaisimmatkin keinot ovat heille sallittuja.

Kansallismieliset pyrkivät voittoon ja menestykseen aitosuomalaisella reilulla pelillä.

Valta kuuluisi vanhurskaille valkeuden palvelijoille eikä moraalittomille roistoille.

 

Tsaari Nikolai II perheineen


4 kommenttia

601. Tulevaisuuden etnohelvetti?

Feministihallituksemme haluaa häivyttää kansallisvaltiomme, hävittää suomalaiset ja tehdä maastamme kehitysmaalaisia täynnä olevan etnohelvetin.

Pelkästään tuon tahallisen tuhotoiminnan takia vastuullisten ihmisten pitäisi olla äänestämättä nykyisiä hallituspuolueita.

Miksi äänestäisit kansanpettureita?

globalismin puolesta

Ylikansallinen liberaali kokoomus kuuluu joukkoon, vaikka ei nyt hallituksessa olekaan.


2 kommenttia

600. Natasa Bolifiou

Tästä pidän todella paljon. Laulaja Natasa Bolifiou (Νατάσσα Μποφίλιου) on yksi kreikkalaisista superartisteista. Hän on suorittanut musiikkiopinnot (piano) Ateenan konservatoriossa (Ελληνικό Ωδείο). Hänen synkkä mollimusiikkinsa ja vahva tulkintansa kuvastaa katkeran kansanosan tuntoja aivan äärimmäisellä intensiteetillä.

Natasa on vasemmiston kannattaja ja fasismin vastustaja ja opiskellut valtiotieteitä Ateenan yliopistossa. Hän on moittinut kansallismielistä Kultaista Aamunkoittoa (Χρυσή Αυγή), mikä sai kyseisen puolueen tukijat raivoihinsa.

Hänen poliittiset näkemyksensä eivät kuitenkaan ole esteenä hänen musiikkinsa arvostamiselle.

Carl Orff ja Richard Wagner tulevat mieleeni Natasan dramaattisesta musiikista.

 


Jätä kommentti

599. Sananen islamista

Kristittyjen on hyvä muistaa, että myös islamilla on juurensa Vanhassa testamentissa. Arabikansat voidaan nähdä olevan orjatar Haagarista (muslimien perinteessä Egyptin kuninkaan tytär) syntyneitä Aabrahamin (muslimeille Ibrahim) pojan Ismaelin jälkeläisiä, joille on Raamatussa toisaalta luvattu lisääntymisen siunaus ja toisaalta julistettu erittäin kuumaverinen luonnehdinta:

Ja Herran enkeli sanoi hänelle: ”Minä teen sinun jälkeläistesi luvun niin suureksi, ettei heitä voida lukea heidän paljoutensa tähden”. Vielä Herran enkeli puhui hänelle: ”Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi. Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa.” (1.Moos 16:10-12)

Tuo Ismaelista kertova teksti kuvaa mielestäni varsin osuvasti arabikansoja, joilla veri tuntuu kiehuvan aina ja milloin mistäkin syystä. Islamin itseymmärryksen mukaan kyseinen Ismael on profeetta Muhammedin esi-isä, kun taas juutalaiset polveutuvat Aabrahamin pojasta Iisakista. Islam on juutalaisuuden tavoin hengelliseltä sisällöltään tyypillinen lakiuskonto. Kristinuskon tarjoama armohenkisyys tekisi kummallekin taholle hyvää.

KIEROUTUNUT USKONTULKINTA

Sellainen islamin tulkinta, jossa oikeutetaan syrjimään eri tavoin ajattelevia ihmisiä tai jopa tappamaan islamista luopuvia tai sitä kritisoivia tai profeetta Muhammedin pilkkaajia tai jopa pelkästään ”vääräuskoisia”, on satavarmasti saatanasta – se on siis itsessään silkkaa pahuutta, selkeämmällä suomen kielellä sanottuna.

Radikaalimuslimeissa ja Isis-jihadisteissa nähdään heidän oma jumalakuvansa.

Jumalan tai hyvyyden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Totuus kestää kaiken kritiikin ja pilkan.

Petos ja valhe ei kestä mitään.

Vaara uhkaa.

 

Geert Wilders: Islam on vaarallinen, totalitaarinen ideologia uskonnon valepuvussa.


1 kommentti

598. Kirkon hallintomuoto

On yksi taho, jossa demokratia on ainoastaan pahaksi. Se on kristillinen kirkko ja seurakuntayhteisö. Seurakuntaa ei todellakaan johdeta äänestämällä. Jos seurakuntaa johdetaan demokraattisesti, pusikkoon mennään ryminällä. Kirkkoa pitää johtaa hengellisesti valveutunut kollegio.

Toinen asia minkä kirkossa ei pidä antaa hallita on oikeudenmukaisuus. Kristillisessä kirkossa tulee nimittäin vallita armo eikä oikeudenmukaisuus.

Kolmas asia on tasa-arvo. Kirkon tulee antaa kaikille yhtäläinen ihmisarvo ja oikeuskelpoisuus, mutta tasapäistävään tasa-arvoon esimerkiksi taloudellisessa mielessä ei kirkossa pidä pyrkiä. Kukin tyytyköön siihen osaan, mitä kullakin on. Kirkossa saa olla sekä köyhiä että rikkaita.

 

Pyhäkkö


Jätä kommentti

597. FIXIT!

Britit erosivat Euroopan unionista. (BREXIT)

Suomen pitää myös erota. (FIXIT)

EU on itsenäisten kansakuntien tuho.

EU on totalitaristinen järjestelmä.

EU on vain viherpunikkien ja muiden globalistien mieleen.

EU poistaa rajat ja sekoittaa kansat.

EU on hirviö.

FIXIT!

 


1 kommentti

596. Mäenpää ja Säkkipimiä

Kansanedustaja Juha Maenpää rauhallisessa puheenvuorossaan kehui hallitusta siitä, että hallitusohjelmassa puhutaan vieraslajien torjunnasta, ja vihjasi sarkastisesti kyseisen kirjauksen vain lukevan ”väärässä kohdassa”. Ja tuosta letkautuksesta sirpsakka valtakunnansyyttäjätär haluaa Mäenpään oikeuteen.

Että oikein rikos olisi tuossa muka tapahtunut. Ja niin iso rikos, että pitää pyrkiä jopa kansanedustajan koskemattomuus rikkomaan. On se hullu ämmä. Tuollaisten tunareiden takia syntyy helposti misogyniaa, naisvihaa.

Mutta kaikki tämä on seurausta ja jatkumoa ”nollatoleranssista” jonka KIRSI SÄKKIPIMIÄ halusi aikanaan ängetä valtioneuvoston ihmisoikeusselontekoon. Lisää misogyniaa.

On päivänselvää, että tuo NOLLATOLERANSSI on ympätty sinne ainoastaan poliittisten kilpailijoiden ja erityisesti perussuomalaisten vaientamiseksi. Lue edellinen virke uudestaan jos et ymmärtänyt.

Valtioneuvoston ihmisoikeusselonteko 2014

Kehittämislinjaus 20:

”Valtioneuvosto antaa tukensa toiminnalle vihapuheen ehkäisemiseksi ja näkee tarpeellisena, että nuorten toimintaa vihapuhetta ja väkivaltaa vastaan voidaan edelleen lisätä ja tukea. Valtioneuvosto sitoutuu omassa toiminnassaan nollatoleranssiin suhteessa rasistiseen ja muuhun vihapuheeseen.”

Laadin aikoinani lakivaliokunnan lausuntoon aiheesta eriävän mielipiteen ja moitin jo silloin heti tuoreeltaan Kirsi Pimiää, koska hän oli muotoilemassa lakivaliokunnan lausuntoa hänen itse laatimastaan dokumentista. Hän oli aiemmin ollut LAATIMASSA valtioneuvoston ihmisoikeusselontekoa PUHEENJOHTAJAN ominaisuudessa, ja lakivaliokunnassa hän kirjoitti siis *omaa aiempaa työtään koskevan* valiokunnan lausunnon VALIOKUNTANEUVOKSEN ominaisuudessa! Röyhkeää, julkeaa, alhaista, läpimädäntynyttä toimintaa.

BLOGI: 152.Ihmisoikeusselonteko

Suomen tilanne on häpeällinen. Moraali on todella alhaalla. Sananvapautta on puolustettava.

Maahanmuuttopolitiikkaa pitää saada kritisoida ankarastikin, ja todellakin myös huumorin keinoin.

Kansalaisille pitää ehdottomasti tarjota mahdollisuus kannattaa haluamiaan asioita.

Sen tähden puolueiden edustajilla täytyy olla täysi sananvapaus.

Juha Mäenpää tekee hyvää työtä.

 

Perustuslain tulisi suojella kansanedustajia megalomaanisilta kommunisti-inkvisiittoreilta ja muilta hirviöiltä ja vallan väärinkäyttäjiltä.


2 kommenttia

595. Demokratiakehityksestä

1. Valtion ja kansan johtamisessa olisi paljon kehittämisen varaa.

2. Luulemme elävämme demokratiassa, mutta nykyinen edustuksellinen demokratia on demokratian irvikuva.

3. Demokratia tulee kreikan sanasta δημοκρατία ja tarkoittaa kansanvaltaa.

4. Voimme todeta, että nykyään meillä ei ole mitään kansanvaltaa.

5. Tärkeää olisi kuunnella kaikissa isoissa asioissa kansalaismielipidettä.

6. Kenenkään ei pitäisi jyrätä väkisin läpi omia näkemyksiään.

7. Kansanäänestyksissä vähemmistö tyytyy enemmistön kantaan.

8. Nykyinen puoluepolitiikka on moraalitonta sotaa: siinä pyritään tuhoamaan kilpailijat.

9. Edustuksellinen demokratia ja puoluejärjestelmä voivat toimia asiallisesti vain palvellessaan koko kansaa.

10. Valtiota ei pidä johtaa vähemmistön vaan enemmistön tahtomaan suuntaan.

11. Suomessa pitää ryhtyä toteuttamaan suoraa demokratiaa sitovien kansanäänestysten muodossa.

12. Suurimpina haasteina ovat äänestyksien kysymyksenasettelujen aiheet ja muodot sekä mediavallan väärinkäytön torjuminen.

13. Sananvapaus on taattava; kaikkiin asioihin löytyy perusteluja puolesta ja vastaan.

14. Kansalaisten ilmaisema kanta riittää – päätöksiin ei tarvita muita perusteluja.

15. Suora demokratia ehkäisee kansan riitautumista.

 

Kohti aitoa kansanvaltaa, kohti suoraa demokratiaa!


Jätä kommentti

594. Tarkkailijan arvio

Tarkkailijan arvioni mukaan äärivasemmistolaisten sokea luokkaviha johtaa heitä tulevina aikoina yhä väkivaltaisempiin tekoihin, jopa poliittisiin murhiin. Sieltä laidalta puuttuu täysin kristinuskon perinnön rippeetkin ja siten kaikki tervehenkiseen ihmisyyteen kuuluva moraali.

Ilmapiiri kiristyy, uhka on vakava.

 

Käyttövoimana viha.


1 kommentti

593. Politisoitunut oikeuslaitos

Juha Ahvio joulukuu 2019

Toimittaja: Onko Suomen oikeusjärjestelmä tällä hetkellä politisoitunut?

Tämä on hirveän hyvä kysymys, ja tuohon täytyy suoraan vastata, että kyllä se on erityisen politisoitunut, varsinkin sitten, jos Päivi Räsäsen tapauksesta tulee oikeasti rikosoikeudellisia seuraamuksia. Silloin ei ole enää kysymys siitä, onko oikeusjärjestelmä politisoitunut vain ei. Ja silloin on pakko myös todeta, että oikeusvaltio horjuu Suomessa.

Demla on aikoinaan demokraattiset -niminen poliittinen aktivistiyhdistys, 1950-luvulla perustettu järjestö, ja se oli aikoinaan niin sanottu Neuvostoliiton rintamajärjestö, johon koottiin juristeja, oikeusoppineita – silloin puhuttiin tosin ”lainoppineista” – jännä ideologinen sananmuunnos, nyt puhutaan oikeustieteestä, se oli aikoinaan lakitiede. Laki ja oikeus, siinäkin on pieni nyanssiero. Mutta yhtä kaikki, se oli siis neuvosto-marxilainen välikappale, jolla oikeuslaitosta pyrittiin soluttamaan ja kääntämään juridiikkaa, siis yliopiston opetusta, ja käytännön oikeusistuimien eri ratkaisuja marxilaisen oikeusajattelun mukaiseksi.

Nyt tiedetään, mitä on marxilainen oikeusajattelu: se on kokonaan erilaista, koko se filosofia on erilaista kuin esimerkiksi perinteisessä läntisessä liberalismissa tai konservatismissa. Siinä on ratkaiseva ero marxilaiseen oikeusajatteluun, eli juridiikka, lainoppi ei ole vain joitakin yleisiä sääntöjä, joita noudattamalla yhteisesti voidaan hyvin viettää elämää yhteiskunnassa, vaan se on luokkataistelun välikappale luokkavihollisen murskaamiseksi tarkoitettu. Siinä on erilaisia kehitelmiä läntisten oikeusoppineiden ja erilaisten koulukuntien myötä, mutta Demla on ajanut näitä linjauksia meille. Tätä on ajettu meillä jo pitkään, 1960-luvulta eteenpäin, pikkuhiljaa koko oikeuslaitokseemme. Vankilat ovat muuttuneet vankeinhoitolaitoksiksi, ei ole enää rangaistuksia, on vain rehabilitaatiota, rikollinen on yhteiskunnan uhri.

Kaikissa näissä on sisään luettuna tämä marxilainen materialistinen yhteiskunta-ajattelutapa. Ja siihen myöskin kuuluu vihollisryhmien murentaminen oikeusteitse, ja kun tähän liitetään myös identiteettipolitiikka, joka määrää tietyt ryhmät erityistä suojelua ansaitseviksi ja toiset ryhmät taas semmoisiksi jotka koetaan määritelmällisesti esimerkiksi rasistisina, tästä syntyy asetelma, että oikeuslaitoksen tehtävä onkin ajaa ”oikeaa politiikkaa”, tukea tiettyjä ryhmiä, edistää heidän asiaansa, ja vaientaa, murskata tiettyjä ryhmiä ja niiden edustajia, josta päästään tietysti suoraan siihen, että miksi on niin hassusti, että nimenomaan tämmöisen niin sanotun viharikostutkinnan kohteena ovat erityisesti arvokonservatiivit ja kansallismieliset vaikuttajat. Se, että juuri he joutuvat tulen kohteeksi, ei ole millään tavalla sattumaa, ja se johtuu tästä pitkästä kehityslinjasta täysin riippumatta siitä, minkä nimiset henkilöt ovat nyt tänään näitten hankkeitten takana. Siellä on pitkä eetos ja pitkä ideologinen linjaus, joka nyt on semmoisessa hegemoniassa eli valta-asemassa, että se katsoo, että nyt voidaan laajemmin ajaa yhteiskuntaan normiksi semmoinen, mikä oli hyvin radikaali ja erikoinen linjaus aikanaan. Siitä rakennetaan nyt normia.

Demlan vaikutus perustuu juuri siihen, että tietyt juristit ovat jakaneet tämän ajatustavan. Muistutan, että Demla on siis poliittinen vaikuttajakerho – ollut koko ajankin. Tämän maailmankatsomuksen jakavat juristit ovat pitkälti päätyneet julkisiin juridisiin virkoihin, koska heillä on ollut ajatus, että yhteiskuntaa voidaan käytää tällaisen yhteiskuntakokeen välineenä. Sen sijaan semmoiset juristit, jotka ovat jakaneet joko liberaalin tai konservatiivisen – oikeistolaisemman – ajatustavat, he ovat pikemminkin menneet yksityiselle sektorille, koska siellä on tietysti enemmän tienaamismahdollisuuksia. Silloin julkinen sektorin virat kuten myös yliopiston opettajan pestit ovat jääneet ideologisesti aika lailla yhden sorttisen ryhmän edustajien haltuun. Lopputulos on nyt sitten tämä.

”On olemassa tahoja, jotka haluavat kerta kaikkiaan hävittää perinteisen länsimaisen arvomaailman ja perinteisen kristillisen etiikan. Meillä on vastapuoli, joka häikäilemättä ajaa omaa agendaansa.”

On tärkeää tiedostaa, että me olemme kulttuurisotatilanteessa. Ei ole puolueetonta tilaa, ei ole niin, että asiallisesti keskustellaan jostakin tai pyritään järkiperäisesti pohtimaan. Tilanteessa ei ole järjen häivääkään, mutta siinä ei ole tarkoituskaan olla; se on täydellistä vyörytystä. On olemassa tahoja, jotka haluavat kerta kaikkiaan hävittää perinteisen länsimaisen arvomaailman ja perinteisen kristillisen etiikan. Meillä on vastapuoli, joka häikäilemättä ajaa omaa agendaansa.

Koko ohjelma: https://www.youtube.com/watch?&v=ap7a3-klEbk

 


2 kommenttia

592. Suomalaisuus

Minä olen Suomen heimokansan erityisyyttä korostava kansallismielinen. Arvostan maan itsenäisyyttä ja rauhallisuutta ja pidän tärkeänä, että Suomesta ei muodostu turvatonta etnohelvettiä Ruotsin ja muun Euroopan tyyliin. Suomalaisen kulttuurin tunnen omakseni. Suomen kieltä rakastan.

Susanna Kaukinen on esittänyt mielestäni hienon määritelmän suomalaisuudesta (Twitter, kesäkuu 2018):

”Suomalaisuus on suomensukuisen heimon jäsenyys. Muut ovat vieraita, enemmän tai vähemmän toivottuja. Suomen kansa muodostuu suomensukuisista heimoista, ja Suomen valtio on suomensukuisen kansan heimovaltakunta.”

Lisäisin tuohon vielä sen, että suomalainen puhuu äidinkielenään suomen kieltä ja sen heimomurteita. Suomalainen on myös ihonväriltään valkoinen.

Ei kuka tahansa ole suomalainen. Itse asiassa on erittäin harvinaista – ja hienoa – olla suomalainen! Suomen kansalaisuuden voi saada lähes kuka tahansa, mutta kansallisuudeltaan suomalainen on käsitteenä jo paljon rajoitetumpi. Kielivähemmistöön kuuluva suomenruotsalainenkaan ei ole ihan suomalainen eikä ainakaan kantasuomalainen, vaikka ruotsi on Suomen valtiossa toinen virallinen kieli. Sen tähden hän on suomenruotsalainen. Suomalaisuuden määritelmän edellyttämä äidinkielen kielivaatimus ei siis hänen kohdallaan täyty.

Näistä asioista voi aina saivarrella ja etsiä erikoistapauksia, mutta suuressa kuvassa suomalaisuuden käsite on yllä olevien määrittelyjen mukaan jokseenkin selkeä ja helposti hahmotettavissa. Loppupeleissä asian ratkaisee verenperimä.

Olla ylpeästi suomalainen ei tarkoita muiden kansallisuuksien väheksymistä vaan olemista yhtenä erityisenä geneettisenä ja kielellisenä joukkona koko maailman kansojen ja kielien moninaisessa ja värikkäässä kirjossa. Toki suomalaiset ovat mielestäni siinä sivistyneimmässä kärjessä.

Etnonationalismilla torjutaan etnohelvetti. Kyse ei ole sataprosenttisen ”rotupuhtauden” vaatimuksesta vaan siitä, että maahanmuutossa holtittomuus on turmioksi ja liika on liikaa.

 

Valkoinen suomalainen neito.


Jätä kommentti

591. Valinta

Aika kurjaa, että maailma on tällainen: sotia, sairauksia, onnettomuuksia, kärsimystä. Ja jotkut vieläpä tahallaan toisille ihmisille pahaa tekevät ja tuskia aiheuttavat. Tämä ei kuitenkaan ole helvetti, eikä tietenkään taivas. Tämä on MAA, jossa sekä taivas että helvetti meille näyttäytyvät.

”Minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen.
Niin valitse siis elämä.”
(5. Moos 30:19)

 


1 kommentti

589. Twiittauksista yleensä

Ihmisten twiittauksia ja Facebook-päivityksiä ynnä muita nettiroiskaisuja ei tulisi ottaa liian vakavasti. Eri tahojen viralliset tilit ovat toki eri asia.

Yksityishenkilöiden sanalliset heitot ovat useimmiten letkautuksia, joilla on vain vähän painoarvoa. Tavallisesti ne toimivat kirjoittajan omaa mieltä rauhoittavina varaventtiileinä ja ovat siinä mielessä jopa sielunhoidollisesti hyödyllisiä.

Myös ärsyttäviä ilmaisuja täytyy sietää. Suurinta törkeyttä on ryhtyä niitä puimaan oikeussaleissa.

Erittäin häpeällistä on se, että oikeuslaitos on alentunut vahtaamaan ihmisten piipityksiä (tweet) ja niiden sanamuotoja. Yhä kovempia tuomioita on määrätty kansalaisille – lähinnä perussuomalaisille – jo lähes kymmenen vuoden ajan. Haiseva mätäpaise on valtakunnansyyttäjänvirasto ja sen poliittinen ohjaus.

Kaikki on pelkkää poliittista peliä. Vanhat vallanpitäjät pelkäävät valtansa menettämistä eli tässä tapauksessa vallan luisumista perussuomalaisille. Eivät he tietenkään oikeasti ole tipan tippaa huolissaan ihmisten sanomisista vaan omasta asemastaan. Teeskentelijöiden toiminta (limainen hyveliputus ja perusteeton moraalisäteily) on kuvottavaa seurattavaa.

Äärimmäisen likaista poteropolitiikkaa ja sananvapauden häpäisemistä kansamme vahingoksi.

Hävetkää ja hajotkaa atomeiksi kaikki kansanpetturit!

 

”Vihapuheen” elementit: #neekeri #muslimi #homo


4 kommenttia

588. Tehokarppaus

Asiaa helposta ja erittäin tehokkaasta painonpudotuksesta.

1. Tehokarppaus tarkoittaa omassa kielenkäytössäni hiilarien eli hiilihydraattien NOLLALINJAA. Tehokarppaus on helppo aloittaa, koska nälän tunne poistuu heti ensimmäisenä päivänä. Paino laskee ja turvotus poistuu jo kahdessa päivässä, koska ylimääräinen neste häviää nopeasti elimistöstä.

2. Tehokarppaus perustuu siis nälän katoamiseen. Mutta heti kun syöt hiilihydraattia (leipää, sokeria, perunaa, riisiä tms), nälkä palaa takaisin. Aluksi siis ehdoton nollalinja. Sen tähden heti ensimmäisestä päivästä alkaen: ei palaakaan leipää aamupalalla eikä koko päivänä.

3. Tehokarppaus aloitetaan aamulla, juuri silloin kun sinulle sopii. Kun olet kyllästynyt liikakiloihin, tuskaisaan oloon ja ainaiseen väsymykseen. Päätät aloittaa sodan läskiä vastaan. Mutta aloita se jonakin AAMUNA. Muutoksen hyvään suuntaan huomaat jo ensimmäisenä päivänä.

4. Tehokarppaus ei starttaa eikä toimi kunnolla ilman runsasta rasvan (voin) käyttöä. Joku puolestaan erehtyy syömään määrällisesti liian vähän, jolloin paino ei suostu laskemaan. Älä kuitenkaan syö enempää kuin tarvitset. Eli voissa paistettua pekonia tai nakkeja, munaa, rasvaista juustoa, täysin sokeritonta juomaa (ei edes maitoa). Tämä pakottaa elimistön polttamaan kehon omaa rasvaa. Helppoa hiilaria ei keholle tarjota, ja syöty rasva ei jaksa palaa – eikä se keräänny elimistöön vaan tulee enimmäkseen läpi.

5. Liikuntaa ei tarvita yhtään, mutta terveyden takia sitä on hyvä ryhtyä harrastamaan – kuitenkin vasta sitten kun paino on jonkin verran jo laskenut. Hyvä yleisfiilis antaa energiaa kaikenlaiseen harrastukseen.

6. Seuraa painoasi. Huomaat painon laskevan ja olon paranevan jo kahden päivän sisällä, mutta älä hermostu pienistä heilahteluista. Jatka kunnes olet tyytyväinen. Sen jälkeen on tärkeintä olla palaamatta entiseen, lihottavaan ruokavalioon. Löydät itsellesi sopivan linjan matalalla hiilihydraattitasolla. Jos palaat vanhaan, paino kasvaa entistäkin suuremmaksi, jolloin tehokarppauksesta on ollut vain tilapäinen hyöty ja ilo.

7. Positiivisina nesteen poistumisen ja painon laskemisen oheisvaikutuksina sekä närästys että kuorsaus vähenevät tai poistuvat jopa kokonaan hyvin nopeasti.

8. Tarkista joka ikisestä kaupan tuotteesta hiilihydraattimäärä. Sen pitää olla 0-2g/100g.

9. Älä juo laisinkaan alkoholia, koska humalassa arvostelukykysi laskee ja lankeat herkkuihin kuten suklaaseen, hampurilaiseen ja pizzaan. Sellaiset ovat tässä ohjelmassa täysin kiellettyjä.

10. Sitten kun olet tavoitteessasi, herkkuja ei tarvitse lopullisesti unohtaa. Voit aivan hyvin syödä kerran viikossa mitä tahansa, kunhan muuten pidät kiinni uudistetusta ruokavaliostasi. Mutta tehokarppausvaiheessa suuhun ei pidä laittaa yhtään mitään liikaa hiilihydraattia sisältävää.

11. Tehokarppauksessa herkullisia ruokia ei tarvitse unohtaa. Lihasta, kalasta ja kanasta saa erittäin maukkaita aterioita. Juustoja, lihaisia makkaroita, munia jne.

12. Suuri virhe on käyttää vähärasvaisia tuotteita. Tehokarppauksessa nimenomaan tarvitaan rasvaa, jotta elimistö polttaisi kehon omaa rasvaa, joka palaa helpommin kuin vieras. Syö riittävästi mutta älä syö turhaan liikaa, koska jos pysyt vakaasti hiilarittomalla linjalla, sinulla ei ole nälkä.

13. Sairauden, flunssan tms kohdatessa tehokarppaus on syytä keskeyttää. Tehokarppausta ei muutenkaan pidä jatkaa muutamaa kuukautta kauempaa. Alussa voi olla lievää päänsärkyä, jos et muista juoda riittävästi. Tarve WC-käynneille saattaa harventua. Tarvittaessa on syytä ottaa ummetuslääkettä. Muuttuneen ruokavalion takia oman kehon reaktioita kannattaa seurata. Jos tulee vaivoja, tiukkaa linjaa kannattaa löysätä. Kaikki ei sovi kaikille.

14. Painon aleneminen ja olon keveneminen on vahva motivaattori jatkaa tehokarppausta.

15. Tehokarppauksen helppous perustuu siihen, että sinulle ei tule suuri nälkä. Ja kun pieni nälkä tulee, tiedät mitä laitat suuhusi, jottet jää nälkäkoukkuun. Tehokarppauksen teho puolestaan perustuu rasvan (voin) syömiseen; ilman rasvaa kuuri ei ole tehokas – ilman vierasta rasvaa elimistö ei polta kehon omaa rasvaa.

Miksi taas palasin tähän aiheeseen?

Sen tähden, että haluan kannustaa halukkaita kokeilemaan. Väitän sinun huomaavan nollahiilarisen ruokavalion tehon jo ensimmäisenä tai viimeistään toisena päivänä. Ja voit sitten itse päättää, haluatko jatkaa. Muista aloittaa aamusta!

Tämä on paljon tehokkaampi keino painonpudotukseen kuin paasto tai salaattidieetti tai liikunta. Mutta ole tarkka! Eli hiilihydraattien suhteen pitää olla aivan ehdoton nollalinja, eli joka ikisen suupalan hiilarimäärä on tarkistettava, ja rasvaa on ehdottomasti syötävä! Tässä on kyse rasvan poistamisesta kehosta, ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, ilman rasvaa kuuri ei ole tehokas!

Joku saattaa suositella tehokarppausta vain starttivaiheeseen eli muutaman viikon ajaksi. Sen jälkeen voi tasapainottaa ruokavaliota niin, että hiilarit pysyvät matalalla. Se on ihan hyvä, kunhan painon suunta on tasaisesti alaspäin vaikka hitaamminkin. Haasteena on nälän tunteen pitäminen loitolla. Sama haaste on toki edessä myöhemminkin tehokarppauksen loputtua. Mutta tehokarppauksella paino putoaa nopeasti.

Erityisesti suosittelen kananmunaa jokapäiväisen aamupalan perusravinnoksi. Se maistuukin kaikissa muodoissaan aivan erilaiselta riippuen valmistustavasta!

Tehokarppaajan aamiainen


3 kommenttia

586. Saatanan planeetta ja valtakunta

Uusi testamentti antaa hyvin synkän tilannekuvan maailmasta. Kokoamistani raamatunkohdista ilmenee sekä toivottomuus että toivo.

Koko maailma on pahan vallassa. (1. Joh 5:19)

Perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ”Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua”. Silloin Jeesus sanoi hänelle: ”Mene pois, saatana. (Matt 4:8-10)

Kristityt ovat pahuuden järjestelmästä ulos, erilleen kutsuttuja (kr. ἐκκᾰλέω; ἐκκλησία, seurakunta).

Jumala… on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan. (Kol 1:13)

Minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö. (Apt 26:18)

Uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on sokaissut. (2. Kor 4:4)

Selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään. (2. Tim 2:26)

Että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen. (Heb 2:14)

Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. (Joh 8:44)

Paholainen pyrkii kiusaamaan ja pettämään jokaista ihmistä ja langettamaan kristittyjäkin. Meidän ihmisten olisi hyvä tiedostaa, että synti on tehnyt meistä kaikista läpeensä spitaalisia ja että me kaikki tarvitsemme parantajaa.

Jeesus Nasaretilainen… teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet. (Apt 10:38)

Itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. (2. Kor 11:14)

Jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee (Jaak 1:14)

Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta, mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät, ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja, vaikka enkelitkään, jotka väkevyydeltään ja voimaltaan ovat suuremmat, eivät lausu heitä vastaan herjaavaa tuomiota Herran edessä. Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra-ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia. (2. Piet 2:9-14)

Uuden testamentin kirjoitusten perusteella voi tehdä sen johtopäätöksen, että tätä maailmaa hallitsee saatana, jota perkeleeksikin kutsutaan, ja että suuri osa ihmisistä elää hänen orjanaan ja hänen valtakunnassaan. Kristityt on kutsuttu sieltä ulos, ja he elävät Kristuksen valtakunnan kansalaisina, vaikka ruumiillisesti he ovatkin tämän maan päällä kuten kaikki muutkin ihmiset. Koko luomakunta on turmeluksessa, mutta siihen luvataan muutos:

Itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. (Room 8:21)

Pahantekijöiden kohtalona on ”toinen kuolema”:

Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema. (Ilm 21:8)

Lopulta saatana heitetään helvettiin kitumaan:

Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. (Ilm 20:10)

Evankeliumi tarjoaa ihmisen kuolemankohtalolle – joka on kaikille ihmisille täysin ilmeinen – yliluonnollisen väliintulemisen kautta sielun pelastuksen ja tarjoaa ikuista elämää taivasten valtakunnassa. Ilosanoma on kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen. (1. Tim 1:15)

Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä. (Room 3:23-25)

LISÄYS:

Saatanalla on paljon viekasta voimaa mutta Uuden testamentin mukaan ei suinkaan kaikkea valtaa, vaan kaikki valta on Jumalalla ja Jeesuksella Kristuksella. (Kommentoijan hyvä huomio.)

Lisäksi on huomattava, että blogauksen otsikosta huolimatta maa ei Raamatun mukaan ole paholaisen omaisuutta vaan Jumalan: ”Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on.” (1. Kor. 10:26, Ps 24:1) Ja vanhurskas Jumala tekee omaisuudellaan eli luomallaan maailmalla aivan mitä hän itse tahtoo. Tämä seikka on mielestäni vahvasti luottamusta, lohdullisuutta ja turvallisuutta lisäävä tosiasia koko luomakunnalle.

Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. (Jaak 4:7)

 

Mene pois, saatana. (Matt 4:8-10)


Jätä kommentti

585. Liikaa palkkaa

Valtionyhtiöiden toimitusjohtajien palkat ovat liian suuria. Mielestäni johtajien kuukausitulojen pitäisi olla maksimissaan 20 000 euroa, joka sekin on paljon. Eli korkeintaan noin 240 000 euron vuositulot voisivat olla kohdallaan. Sen yli menevä on selkeästi liikaa ja on omiaan pilkkaamaan yhtiöiden työntekijöitä.

ILTALEHTI koosti tilinpäätös- ja mediatiedoista merkittävimpien valtionyhtiöiden toimitusjohtajien viime vuoden palkkoja ja palkkioita. (Näin toimitusjohtajat tienaavat – IL 2.9.2019)

Posti: Heikki Malinen, yhteensä 987 764 euroa. Yhtiön hallituksen jäsenten palkat ja palkkiot noin 400 000 euroa.

Finnair: Topi Manner, vuosipalkka noin 650 000 euroa. Lisäksi kannustepalkkioita jopa usean kymmenen prosentin edestä.

VR: Rolf Jansson, ansiot noin 571 000 euroa. Toimitusjohtajan palkka ja palkkiot nousivat noin 100 000 eurolla vuodesta 2017.

Alko: Leena Laitinen, 351 000 euroa sisältäen luontaisetuudet.

Veikkaus: Olli Sarekoski, palkka ja palkkiot 437 000 euroa. Kokonaissumma laski 44 000 euroa vuodesta 2017.

Patria: Olli Isotalo (sai potkut tammikuussa 2019), kokonaispalkka 535 000 euroa. Noin viidennes summasta koostuu tulospalkkioista tai muista lisistä.

Finavia: Kimmo Mäki, kokonaisansiot 589 636 euroa. Summasta lähes puolet tulospalkkioita.

Gasum: Johanna Lamminen, kokonaisansiot 582 000 euroa.

Yleisradio: Lauri Kivinen, Merja Ylä-Anttila (1.9. alkaen), yhtiön toimitusjohtajan palkka 385 000 euroa, sisältää luontoisedut.

Vapo: Vesa Tempakka, vuosipalkka 307 000 euroa.

Arctia: Kim Höijer, vuosipalkka 253 000 euroa.

Fortum: Pekka Lundmark, 1 270 000 euroa, sisältää tulospalkkiot.

Finnvera: Pauli Heikkilä, vuositulot 399 000 euroa.

Kemijoki: Tuomas Timonen, 255 100 euroa, sisältää 57 000 euron tulospalkkion.

VTT: Antti Vasara sekä hallitus, palkat ja palkkiot yhteensä 665 000 euroa. Ei eritelty tilinpäätöksessä.

Fingrid: Jukka Ruusunen, vuosipalkka palkkioineen 452 000 euroa.

Suomen Malmijalostus: Matti Hietanen, palkat ja palkkiot yhteensä 182 136 euroa.

Suomessa on yhteensä 46 valtion enemmistöomistamaa yhtiötä.

Palkkatiedot haettu yhtiöiden vuoden 2018 tilinpäätöstiedoista ja palkitsemisselvityksistä. Finnairin osalta lähteenä käytetty Arvopaperin uutista.

 

LÄHDE: https://www.iltalehti.fi/talous/a/670fbb78-a7cc-42b4-8db7-b8757f7169cc


1 kommentti

584. Hienoa ja huonoa

AJAN HENKI

On hienoa olla äärivasemmistolainen.
On huonoa olla äärioikeistolainen.

On hienoa olla kommunisti.
On huonoa olla nationalisti.

On hienoa olla homo.
On huonoa olla streitti.

On hienoa olla suvakki.
On huonoa olla rajakki.

On hienoa olla muukalainen.
On huonoa olla suomalainen.