169. Tappouhkausviesti riivaajalta

Alla oleva säälittävä viesti putkahti tänään sähköpostiin. Asialla on selvästi umpimielisairas riivaaja.

Kaikki uhkaukset on syytä ottaa vakavasti, vaikka tuo tosin vaikuttaa feikiltä.

Mitä sitten tulee ihan oikeisiin riivaajiin ja siis ääriuskonnollisten muslimivellihousujen uhkailuihin, moinen ahdaskalloinen aavikon uskontoon vetoava vihapuheretoriikka lähinnä hymyilyttää. Minuun se ei pure vähääkään. Ilmeisestikään he eivät tunne suomalaista sisua. Paskahousuille pitää nauraa avoimesti. Heillä on selvästi kretiiniäkin heikompi aivotoiminta.

Kyseinen viesti on mennyt nimeltä mainittujen lisäksi myös Suojelupoliisiin ja tiedostusvälineille. Viestissä oli liitteenä teurastettujen ihmisten kuvia ja aseella kameraan osoitteleva mielitautinen.

Mätäpaiseille ei pidä antaa hitustakaan  periksi. Luu kurkkuun.

Mahdollisimman vähän islamia Suomeen, kiitos!

_ _ _

”…minkä jälkeen tappakaa epäjumalanpalvojia missä ikinä tapaattekin heitä , vangitkaa, saartakaa ja väijykää heitä kaikkialla missä voittekin…

Pyhä Koraani 9:5

Taistelkaa niitä vastaan jotka eivät usko Allahiin eivätkä Viimeiseen Päivään ja niitä vastaan jotka eivät pidä kiellettynä sitä, minkä Allah ja Hänen Lähettiläänsä ovat kieltäneet, sekä niitä vastaan jotka eivät usko totuuden uskontoon niistä joille on annettu Kirja, kunnes he suostuvat maksamaan alistuneesti jizyah-veroa

Pyhä Koraani 9:29

Seppo Lehto, Halla-Aho, Hirvisaari ja Hakkarainen…

Odottakaa kärsivällisesti vuoroanne…

Saastan teurastaminen on vasta alkanut.

Charlie Hebdo   7.1.2015

Kööpenhamina 14.2.2015                

??????                  ××.×.2015

Abu Hurairah Finlandi

Ps. Mikäli ette tienneet, Doula on lähettänyt useita pieniä ryhmiä Eurooppaan syyrialaisten pakolaisten joukossa. Älkää unohtako, että kuulutte Schengen alueeseen.

Olen pitänyt huolen että kyseiset, tässä viestissä mainitut henkilöt ovat Doulan tiedossa.”

14 vastausta artikkeliin “169. Tappouhkausviesti riivaajalta”

  1. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Teidän syytänne.

  2. kerberos616 avatar
    kerberos616

    Reblogged this on Kerberos616.

  3. Albert avatar
    Albert

    Varsin rankkaa läppää, paljon oikeutettua asiaa, mutta onhan meillä ihan oikeasti yhteiskuntaan integroituneita ja integroitumaan pyrkiviä muukalaisia. Mutta maassa maan tavalla tai maasta pois, olen samaa mieltä.
    Kiinnittäisin kyllä huomiota kokonaisuutena työväestön, taiteilijoiden ja järkyttävän suuren yhteiskuntayhteisöstö pudonneiden syrjäytyneiden joukkoon, kuin pelkkään sodankäyntiin maahanmuuttoa vastaan.
    Olemme kansainvälistyvässä maailmassa, mutta ei ole oikein että tänne muuttavat vaativat meitä hyväksymään keskiaikaisia barbaarisia tapojaan vetoamalla uskontoihinsa tai käyttämällä rasistikorttia. Muuttamalla Suomeen, on luonnollista vaatia että tulijalla on halu sopeutua kulttuuriimme, oppia jompi kumpi kansallinen kielemme, niin pian kuin suinkin.
    Vierasperäisen ei tarvitse muutta suomalaiseksi, on rikastuttavaa että meillä on esim. etnisiä ravintoloita, taiteiljaryhmiä, monimuotoista kulttuuria, kuitenkin suomen lakien ja järjestysrauhan puitteissa. Raiskaajat ja naistensilpojat eivät ole tervetulleita keskuuteemme. Työperäinen, yritteliäs maahanmuutto, normistoomme sopeutuminen on mielestäni tervetullutta.
    Jos tarjoamamme Pohjolan Valkoinen Valtakunta ei kelpaa, niin maasta ulos.

    Saamasi uhkausviesti on joko todellinen tai sitten jonkun sairaan mielen mautonta pilaa. Ääriaineksiin on suhtauduttava luudalla.
    Valitettavasti minä en voi sinua äänestää koska olen eri vaalipiiristä, mutta toivon Sinun saavan jatkaa eduskunnassa arvokasta työtäsi.

  4. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Helsingin Sanomien uutisointia asiasta:
    http://www.hs.fi/kotimaa/a1426566111472

  5. Sauli Lindfors avatar
    Sauli Lindfors

    Toivottavasti Hirvisaari saa vielä tuntea nahoissaan, sen että, pilkkaa toisen uskontoa ja tuomitsee ihmisiä ihonvärin perusteella, mutta hyvä että, kertoo asiansa suoraan tiedän ainakin mitä puoluetta en äänestä, ja eikä ole kyllä ikinä tullut mieleenkään äänestää ÄÄRIOIKEISTOLAISIA

  6. Jaan Nurmi avatar
    Jaan Nurmi

    Sauli Lindfors: Voisitko perustella hiukan näkemystäsi? Suomessa kun ei olla yleensä uskontojen ja muun huuhaan perään? Jos sinua kiinnostaa otta meille islamisteja, hoidathan sen ja siitä aiheutuvat kustannukset ihan itse? Sinä haluat, sinä maksat.

    Minä maksan veroja 40% jo nyt, enkä halua yhtään elätettäviä tänne.

    1. Sauli Lindfors avatar
      Sauli Lindfors

      Me maksamme veroja noin 42 prosenttia, ja maksaisin mielellään enemmänkin jos sillä voidaan auttaa, hädässä olevia ihmisiä se on kuitenkin olemattoman pieni kustannus. Meillä on TILAA ja meillä on varaa ottaa tuhansia ihmisiä lisää.

    2. Sauli Lindfors avatar
      Sauli Lindfors

      Itse olen ateisti, kaikki uskonnot kieltää tappamisen niin kristityt kuin islamit, mutta molemmat tappaa, islamin usko on ehkä vähän parempi, ne naiset eivät ole huoria kuten kristityt akat. siitä joukosta neitsyttä ei löydy etsimälläkään.

      1. mädätys avatar
        mädätys

        Älä valehtele paskatorakka.Islam ei pelkästään hyväksy vaan VAATII vääräuskoisten teurastamista.

      2. Marko Saari avatar
        Marko Saari

        Miehetko eivät sitä huoraamista tee idiootti.

  7. Juhani Miikala avatar
    Juhani Miikala
  8. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Uutinen 2.12.2016

    IS: Poliisi epäilee Soinia ja Halla-ahoa uhannutta miestä itsemurhaiskusta

    Viranomaiset vahvistavat, että itsemurhaiskun Irakissa tehnyt suomalainen on todennäköisesti sama mies, joka uhkasi ulkoministeri Timo Soinia raa’alla väkivallalla

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612022200035099_uu.shtml

    Uutinen 13.9.2015

    Isis väittää suomalaisen tehneen itsemurhaiskun Irakissa

    Isisin Twitter-tiedote väittää, että Abu Hurairah Finlandi on tehnyt autopommi-iskun Irakin armeijan tukikohtaan. Tällä taistelijanimellä on esiintynyt pakistanilaistaustainen porilaismies.

    http://yle.fi/uutiset/3-8302918

  9. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

  10. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Professorin ajatuksia -blogi ottaa kantaa:

    Maahanmuuttokriittisiä suomalaisia uhkaillut muslimi räjäytti itsensä taivaan tuuliin

    http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/12/maahanmuuttokriittisia-suomalaisia.html

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.