James Hirvisaari

202. RAJAT KIINNI! – Mielenosoituspuhe Lahdessa

5 kommenttia

TEKSTI:

Yli kymmenen vuoden ajan me kriitikot olemme vaatineet maahanmuuttopolitiikan kiristämistä. Olemme jo kauan varoittaneet, että jos politiikan suunta ei muutu, meillä on edessämme kansallinen katastrofi.

Huutomme ovat kaikuneet kuuroille korville. Meitä on haukuttu rasisteiksi ja fasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi, meitä on yritetty vaientaa kaikin mahdollisin keinoin. Puoluepoteroista on kuulunut vihakuoron ulvontaa, ja valheellinen mediakenttä on kiimaisena heittänyt valheen bensaa vihan liekkeihin.

Oikeusjärjestelmämmekin on niin poliittisen korruption mädättämä, että kriitikot ovat joutuneet maksamaan sakkoja milloin mistäkin kirjoituksesta täysin mielivaltaisin perustein. Mielipiteet on haluttu leimata rikollisiksi, jotta todellinen rikos – uskallan kutsua sitä maanpetokseksi – saisi jatkua.

Hyvät kuulijat, suomalaisilta on viety sananvapaus! Sen takia täälläkään en voi puhua asioista tasan niin suoraan kuin pitäisi, koska siitä voisi seurata syyte kansankiihotuksesta ja jopa vankeutta! Hallitseva eliitti ei kestä totuutta!

On käynyt ilmi, että suvaitsevaisiksi itsensä mieltävät ”hyvät Ihmiset” ovatkin erittäin suvaitsemattomia eri tavoin ajattelevia maanmiehiään kohtaan. Tuolla nuo ihmiset osoittavat mieltään muka rasismia ja vihapuheita vastaan, mutta todellisuudessa tuo on se suunta, mistä vihapuhe ja suomalaisen yhteiskunnan tuhoaminen on koko ajan kummunnut. Heidän protestinsa vihapuhetta vastaan on valheeseen perustuvaa poliittista mustamaalaamista, leimaamista ja siinä samalla myös itsessään erittäin ilkeää vihapuhetta.

Vuosien ajan umpisokeat päättäjämme ovat omaa valta-asemaansa pönkittääkseen ja jossakin umpihullussa kulttuurimarxilaisessa hurmoksessa halunneet poistaa rajat ja sekoittaa kansat. Kuitenkin monikulttuurisuus ja etninen monimuotoisuus ovat kaikkialla vain lisänneet jännitteitä yhteiskunnassa. Suunta ei ole ollut ainoastaan väärä, se on ollut Suomelle ja koko Euroopalle suorastaan tuhoisa.

Miksi meille ei kelvannut turvallinen Suomi? Miksi meille ei kelvannut fiksu kansainvälinen Suomi? Miksi meille ei kelvannut tuttu isänmaa ja itsenäinen kansallisvaltio? Kuka hyötyy siitä, että Afrikka ja Lähi-itä muuttavat Eurooppaan ja että Suomi ei saa enää itse päättää omista asioistaan? Ei ainakaan tavallinen suomalainen, ei kukaan meistä.

Minä en vastusta kaikkea maahanmuuttoa, mutta vastustan laitonta, rikollista, sopeutumatonta, kalliiksi käyvää ja ylipäätään liiallista haittamaahanmuuttoa, josta ei tule koskaan olemaan yhtään mitään hyötyä yhteiskunnallemme, mutta josta jo nyt aiheutuu paljon vahinkoa.

Hallitus repii toisella kädellä kansaa kurjuuteen ja kauhoo toisella kädellä tai pikemminkin kauhakuormaajalla rahaa rajan yli tulvivan invaasion ylläpitämiseen ja muukalaisten elättämiseen.

Toki hädässä olevaa on oikein auttaa, mutta auttaminen ei tarkoita, että heidät kaikki pitää rahdata tänne ja asuttaa pieneen Suomeen.

Maahan lappaa nyt turvapaikkaturisteja kymmenin tuhansin, ja meidän päättäjämme ovat housut ja hameet kintuissa antautumassa ehdoitta, ja ovat siten julkeasti uskottomia omalle kansalle. Sitä voi kutsua huoraamiseksi.

Kritiikkini keskiössä eivät ole nämä maahan tunkevat onnenonkijat, vaan minä syytän omia päättäjiämme Suomen tuhoamisesta ja kyvyttömyydestä estää kulttuurimurha.

Mitä on oman maan pilaaminen muuta kuin kansanpetturuutta? Mikä on sellainen otus joka asettaa vieraat ja muukalaiset kotiväen ja oman kansan edelle? Näitä otuksia on eduskunta täynnä. Meille on valehdeltu, meitä on höynäytetty, meitä on viilattu linssiin vaaleista vaaleihin.

Poliittinen järjestelmämme eduskuntaa myöten on pelkkää likaista teatteria, jossa ahneet poliitikot ajavat vain omia etujaan. Poliitikkoja pahempia valehtelijoita ovat vain toimittajat, jotka eivät hoida tehtäväänsä eli tiedonvälitystä vaan levittävät röyhkeästi omaa poliittisväritteistä propagandaansa ja pyrkivät manipuloimaan kansalaisia. Niin tekee koko valtamedia ja niin tekevät kaikki maakuntalehdet, niin YLE Lahti kuin myös Etelä-Suomen Sanomat, vuodesta toiseen.

Suomessahan päättäjät eivät kysy kansalaisten mielipidettä missään asiassa. Maahanmuutto on yksi niistä monista asioista, joista olisi pitänyt jo ajat sitten järjestää kansanäänestys. Sitä ei tehty, ja sen vuoksi olemme täällä tänään muistuttamassa päättäjiä siitä, että he ovat meillä töissä. Ja nyt meille riittää.

Nyt riittää hallitsematon maahanmuutto.  Nyt riittää suomalaisten polkeminen. Kehitysmaalaisten invaasio pitää pysäyttää. Pienen kansan pitää suojella itseään. Muuten meitä ei pian ole enää olemassa.

Rajat kiinni – ja heti.

 

Puhe RAJAT KIINNI! -mielenosoituksessa Lahdessa 3.10.2015.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

5 thoughts on “202. RAJAT KIINNI! – Mielenosoituspuhe Lahdessa

 1. Erinomaista tekstiä – hatunnosto!

  Suomen Kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtajalla Runo Kurkolla näyttää myös olevan ilahduttavan realistinen kokonaiskuva maahantunkeutuja-invaasiosta: http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-92/

 2. Hienoa, mutta pitää päästä eusta eroon ja oma raha muuten jutikat käskyttävät tästä eteenpäinkin

 3. Erään sivuston kommentoijan määritelmä ’rasistista’:

  ”Rasistin tuntomerkkejä nykykriteereillä:

  Rasisti on henkilö, joka
  – On kriittinen maahanmuuttoa kohtaan
  – Pyrkii ottamaan selvää asioista ennen kuin sanoo sanottavansa
  – Ei hyväksy mielipuolista rahan lapiointia pohjattomaan kaivoon
  – Ei hyväksy ns. positiivista syrjintää eli kantaväestön syrjintää maahanmuuttajien hyväksi
  – Kritisoi päättäjien maahanmuuttajiin kohdistuvaa hyysäämistä
  – Pitää maahanmuuttajien elättämistä ilman mitään vaatimuksia järjettömänä
  – Haluaa elää rauhallisella alueella
  – Haluaa lastensa saavan hyvän koulutuksen ilman kiusaamista tai häiriköintiä
  – Ei pidä islaminuskoa ja sen kirjaimellista noudattamista sopivana Pohjoismaihin
  – On maassa maan tavalla tai maasta ulos -periaatteen kannattaja
  – Ei pidä kiihkoilijoista eikä hyväksy kantaväestön alistamista uskonnon tms. varjolla
  – Puoltaa työperäistä maahanmuuttoa, kunhan oma väki on ensin työllistetty”

  Eli ’nykykriteereillä’ tarkoittaa maatamme tuhoavien maanpettureiden ja heitä palvelevan läpimädän propaganda-median TOSIASIALLISESTI käyttämää määritelmää.

 4. Jotta maahantunkeutuja-tulva saataisiin vielä suuremmaksi: ”Globalistit haluavat rakentaa sillan Afrikasta Eurooppaan”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/10/globalistit-haluavat-rakentaa-sillan.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.