James Hirvisaari

398. Käsitervehdyskaustin kertaus

5 kommenttia

Minulta kysyttiin käsitervehdyskaustista ja suhtautumisestani antisemitismiin yms. Kertaan lyhyesti.

1.  Extreme-huumoria työkalunaan käyttävä yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto sai taannoin ehdottoman vankeustuomion nettiherjoistaan ym => kiinnostuin, otin yhteyttä häneen ja tein koosteen jo vuonna 2009: http://jam.pp.fi/blogi/46.htm

Kävin myös vankilassa häntä haastattelemassa ja muutaman kerran kotonaan, ja hän on käynyt myös minun luonani.

2. Eduskunnassa käsiteltiin 2013 syksyllä rikoslain kunnianloukkauspykälää. Toimin lakivaliokunnassa, joten aihe oli juuri minun alueellani.

3. Kutsuin 27.9.2013 Sepon eduskuntavierailulle, koska asia oli juuri silloin ajankohtainen. Eduskunnan lehterillä otin Sepon kameralla kuvan Seposta, jolla oli – kuten aina – käsi kureisillaan heilausasennossa. Seppo laittoi kuvan nettiin.

4. Pidin valiokunnan jäsenenä puheenkin 1.10.2013 mainitusta aiheesta, ja mainitsin myös Sepon esimerkkinä: http://jam.pp.fi/blogi/293.htm

5. Heilauskuvasta riemastui HS toimittaja, ja nosti asiasta julkisen kohun. Puhemies Eero Heinäluoma ”pöyristyi” ja käytti heti tilannetta poliittisiin tarkoituksiin, ja Timo Soini puolestaan sai tekosyyn päästä minusta eroon – hän siis todella inhosi meitä kaikkia mm-kriittisiä toimijoita.

Täyttä teatteria kaikki. Ja turhaa kohua tyhjästä, toki täysin tahallista ja laskelmoitua perussuomalaisten vastaista toimintaa viherpunikkitoimittajalta.

6. Parissa päivässä kaikki oli ohi, mutta jatkoin työtäni eduskunnassa normaaliin tapaan, ja perustin välittömästi oman eduskuntaryhmän, mikä oli varmasti noille pöyristyjille iso yllätys. Nousinhan eduskunnan hierarkiassa aimo annoksen ylöspäin eli eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi, mikä merkitsi monenlaisia etuoikeuksia ja aitiopaikkoja.

7. Tässä on tiivis kooste tapahtumista: http://jam.pp.fi/blogi/294.htm

8. Tämä anteeksipyyntöpaperi, jonka rauhantahtoisesti tietenkin allekirjoitin, oli DDR-tyyliin valmiiksi kirjoitettu, häpeäksi Heinäluomalle ja muille kunniattomille ja kelvottomille johtavassa asemassa oleville ja valtaansa väärin käyttäville poteropoliitikoille: http://jam.pp.fi/blogi/295.htm

Huomiohuora

En ole siionisti enkä antisemitisti. Minulla ei ole natsisympatioita. Pidän kommunismia, natsismia ja poliittista islamia kuten myös nykyistä kulttuurimarxistista mädätystä yhtä lailla ihmiskunnalle haitallisina ja vaarallisina aatteina.

Tyylini on ollut ja on edelleenkin tahallisen värikäs ja provosoiva, jotta saisin yleisön huomion, ja taktiikkani on ollut nähdäkseni kohtuullisen hyvin onnistunut. Olen moittinut toimittajia mediahuoriksi ja maailmanhalaajia suvakkihuoriksi, mutta yhtä lailla voin nimittää itseäni huomiohuoraksi. Mielestäni huumoria pitää olla ja sitä pitää viljellä. Seppo Lehto on ääriään myöten täynnä huumoria, eikä hän tekisi kärpäsellekään pahaa. Parempaa seuramiestä ja viihdyttäjää saa hakea. Sepolla on Facebookissa myös omat fanisivut – sieltä löytyvät Sepon legendaarisimmat videotuotokset.

Vihaan kaikkea vallan väärinkäyttöä ja valehtelua. Ja sitähän tämä yhteiskunta on täynnä. Siihen olen halunnut tarttua, mutta politiikkani ytimessä on ollut toki maahanmuutto. Itse en kuitenkaan ole mikään perinteinen poliitikko (hillotolppaheikki), vaan olen vain Suomen suunnasta huolestunut tavallinen tallaaja, joka halusi lähteä tukemaan maahanmuuttokriittistä kansanliikettä, ja ajauduin siten perussuomalaisiin, oltuani sitä ennen monia vuosia Suomen Sisun rivijäsen.

Minulla ei siten ole ollut koskaan mitään menetettävää, joten olen voinut olla aina se mikä olen. Olen tehnyt aina oikeudentuntoni mukaan, enkä ole alistunut nuolemaan kenenkään persua, en myöskään Timo Soinin. Mutta esimerkiksi puolueohjelmassa ei ollut yhtään kohtaa, johon en olisi yhtynyt – silti värikäs persoonani oli narsistille liikaa.

Tällä hetkellä olen hyvin tyytyväinen, että epäluuloisen ketkun petollisuus on tullut kaikille ilmeiseksi.

 

Seppo Lehto morjenstaa kameralle eduskuntatalon lehterillä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “398. Käsitervehdyskaustin kertaus

 1. Kattava selvitys. Tallensin kuvan Seposta, kiitos! Saksan kansallissosialismi ja NL:n sosialismi/kommunismi ovat itsellenikin yhtä vieraita yhteiskuntakäsityksiä. Järkevästi ajateltuna ei ole olemassa mitään itsessään 100% kelvotonta mallia. Saksa ja NL olisivat voineet toimia ainakin vähän paremmin toisilla johtajilla. Totalitaarinen yhteiskunta ei vain anna mahdollisuutta vaihtaa ajoissa johtajaa. Se puute jää.

 2. Kun kansalaiset lukevat ja kuulevat asioita vain valtamediasta, heille muodostuu väistämättä täysin vääristynyt kuva asioista ja tapahtumista. Valehtelijoiden ammattikuntaa ei kannata uskoa missään asiassa. Sukkahikiset toimittajantollot ovat kansakuntamme kirous ja löyhkä.

 3. Toi käsitervehdys juttu puoluekokouksessa oli kyl naurettavaa. Ihmiset äänestää niin tehdään juttu, että olisi tervehdyksiä tehty.

 4. Minusta on hauskaa kuulla, että poliittinen vastapuoli repii edelleenkin pelihousujaan sanojeni ja toimintani takia. Olen onnistunut sohaisemaan kusiaispesiin oikein kunnolla. Olen ilokseni löytänyt paljon samanmielisiä, ja vihollisilta olen sivaltanut rivakoilla kämmenlyönneillä nenät verille ja potkinut munat tuusan nuuskaksi.

 5. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
  mediahuora – uskottomuus totuudelle
  juristihuora – uskottomuus oikeudelle
  tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

  huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.