441. Kristalliyön henki

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kotitalon ikkunat rikottiin hänen joululomansa aikana. Jotkut ilmeisestikin ajattelevat, että heillä on oikeus tehdä pahaa niille, jotka edustavat muuta aatetta tai ajattelevat eri tavalla kuin he itse. Ei kuulosta ”edistykselliseltä suvaitsevaisuudelta” vaan silkalta vandalismilta. Itseään hyvinä pitävät ihmiset taputtavat käsiään.

Rasistileimaamisella halutaan kriitikoilta viedä ihmisarvo, jolloin heitä voi kohdella kuinka tahansa. Huhtasaaren käyttämä ”epäinhimillistäminen” on vielä täsmällisempi ilmaus. Ihmisyyden riistämistä harrastaa roskasakki, ja läpimädäntynyt valtamedia siinä auliisti avustaa. Halveksittavaa ja häpeällistä toimintaa.

Vihervasemmiston ja muiden suvakkien mielestä ”rasistien” ihmisarvo pitääkin riistää, ikkunat särkeä, työpaikkansa viedä, autonsa polttaa; heitä pitääkin sylkeä kasvoille. Heidän mielestään ”rasistit” eli suomenmieliset ja isänmaalliset ihmiset pitäisi kaiketi myös TAPPAA revanssina 1918-hengessä.

Suvakit vaalivat vihassaan kristalliyön henkeä.

 

Kristalliyö

4 vastausta artikkeliin “441. Kristalliyön henki”

  1. fight fire with fire avatar
    fight fire with fire

    Mädättäjät ymmärtävät vain yhtä kommunikoinnin muotoa kuten heidän palvomiensa muslimien jatkuvat terrori-iskut erinomaisesti osoittavat…On aika kommunikoida mädättäjien kanssa sillä ainoalla tavalla mitä he ymmärtävät.

  2. Jaakko Paasonen avatar
    Jaakko Paasonen

    Näin on..ja nyk. presidenttimme,Sauli Niinistö ,hyväksyy kaiken.
    Ei jstkoksudelle

  3. Aikki avatar
    Aikki

    Muistakaamme Lauraa rukouksissamme. Pahat ihmiset eivät halua isänmaamme puolustajaa valtaan, vaan haluavat estää hänen presidenttiytensä kaikin keinoin.

  4. Heikki avatar
    Heikki

    Olet oikeassa trendistä. Vielä tosin ei kai tiedetä olivatko asialla pennut ja torvet vai esim. ”variksia”.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.