668. Yliopistomaailman häpeäpilkku

On ollut suuri etuoikeus ja ilo opiskella Helsingin yliopistossa. Viime vuonna valmistuin teologian maisteriksi, ja täytyy sanoa, että opettajani ovat olleet todellakin huippuja kaikin puolin, myös sivuaineitteni (musiikkitiede ja antiikin Kreikan kieli ja kulttuuri) osalta.

Opetus on erittäin laadukasta, mutta ilmapiirin politisoituminen on erittäin moitittavaa. Jopa teologian ylioppilaiden tiedekuntayhdistys on julistautunut arvopohjaltaan ”feministiseksi”, mikä sijoittaa yhdistyksen vasemmistoklusteriin. Todella häpeällistä, jopa sairasta.

Kovaäänisimmät ja arvomaailmaltaan umpiliberaalit teologian opiskelijat mölyävät jatkuvasti syrjimättömyydestä ja silti samaan hengenvetoon avoimen raivokkaasti ja ilkeästi syrjivät ja halveksivat konservatiivikristittyjä ja kansallismielisiä. Se on teologisen tiedekunnan tulevaisuuden kannalta äärimmäisen huono asia.

Näillä irvistelijöillä ei oikeastaan pitäisi olla yhtään mitään tekemistä teologian kanssa. Häpeäksi ovat tieteelle ja erityisesti teologiselle tieteelle. Antikristillisessä hengessään he ovat koko yliopistomaailman ja myös suomalaisen kristillisen kulttuurimme ruma häpeäpilkku.

Yksi vastaus artikkeliin “668. Yliopistomaailman häpeäpilkku”

  1. Pontus Söderblom/Mr Chigaco. avatar
    Pontus Söderblom/Mr Chigaco.

    Yliopistomaailmassa on mädännäisyyden pesäkkeitä ja se on syy&seuraus siitä miten käärmeet ovat joka puolella.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.