680. James kansanedustajana

Valistuneimmat tarkkailijat ovat jo alusta lähtien älynneet, mistä värikkäässä toiminnassani eduskunnassa (2011-2015 ) oli pohjimmiltaan kyse. Perussuomalaisille kaikesta tapahtuneesta on ollut vain hyötyä, mikä on edelleenkin selvästi nähtävissä – kuten Timo Soinin ja kumppanien ajautuminen sivuun poliittisesta toiminnasta. Nyt PS on hallituksessa pelastamassa Suomea ja Jussi Halla-aho valtakunnan kakkospaikalla!

Koska en ole koskaan ollut oikea poliitikko, tarkoitukseni alusta lähtienkään ei ollut tehdä poliittista uraa vaan haalia puolueelle ääniä, olla miesvahvuudessa ja lopulta tehdä itseni tarpeettomaksi. Niinpä minun jälkeeni puolueeseen ja eduskuntaan onkin tullut minua paljon parempia toimijoita, jotka ovat rohkeita sanomaan asioita suoraan ja myös puolustamaan kansalaisten sananvapautta ja tekemään politiikkaa oman maamme ja kansamme hyväksi.

Alun perin toki kannatin Timo Soinia, ja luulin hänen olevan valtiomiestasoa, mutta hänen epäluuloisuutensa suisti hänet raiteiltaan. Joku tai jokin hänen mielensä myrkytti.

Oma retoriikkani on ollut täysin harkittua, vaikka se ei ole kaikille ihan helposti auennutkaan ilman auttamista. Jotkut ovat ymmärtäneet tarkoitusperäni oikein hyvin; toiset eivät lainkaan.

Epäkorrekteilla ilmaisuilla olen vastustanut ällöttävää poliittista korrektiutta. Sananvapautta olen puolustanut leventämällä verbaalisia seiniä ja harrastamalla ”siedätyshoitoa”. Terävimmät sanaiset viiltoni olen tehnyt niitä vastaan, jotka ovat oikeudettomasti demonisoineet maahanmuuttopolitiikan tiukennusten vaatijoita heitä törkeästi nimitellen; he ovat saaneet samalla mitalla ja vieläpä moninkertaisesti takaisin.

Eduskunnan jälkeen keskityin siihen, mikä itselleni on nuoruudesta saakka ollut tärkeintä eli metafysiikkaan. Niinpä suoritin opintoni loppuun Helsingin yliopistossa ja valmistuin teologian maisteriksi vuonna 2020.

Nyt eläkepäivilläni nautin vapaaherrana olemisesta, opiskelen aktiivisesti nykykreikkaa ja pidän tarjolla ilosanomaa Jumalan armosta Jeesuksessa Kristuksessa: Bittikirkko.

Tähän loppuun vielä erikoisversiona vuonna 2015 pitämäni viimeinen eduskuntapuheeni, joka on oikeastaan poliittinen testamenttini ja jota on internetin eri alustoilla ja formaateissa katsottu yli kaksi miljoonaa (2.000.000!) kertaa: ”Teidän syytänne!

Yksi vastaus artikkeliin “680. James kansanedustajana”

  1. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Toki kaiken härnäämisen keskellä tein vakavaa kansanedustajan työtä varsinkin lakivaliokunnassa. Täysistunnoissa pidin kymmeniä vahvoja puheita ja tein tärkeitä aloitteita, joista osa alla. Osallistuin aktiivisesti julkiseen keskusteluun eri yhteiskunnallisista aiheista. Media tietenkin halusi mitätöidä ja sivuuttaa kaiken asiatyöskentelyni, koska onnistuin sen epäreilua valehtelua paljastamaan – olinhan itse sitä läheltä nähnyt henkilökohtaisella tasolla.

    LAKIALOITE 18/2014 vp
    Laki kansanäänestyksen järjestämisestä Suomen eroamisesta Euroopan unionin jäsenyydestä
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lakialoite/Documents/la_18+2014.pdf

    LAKIALOITE 61/2014 vp
    Laki kansanäänestyksen järjestämisestä Suomen Nato-jäsenyydestä
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lakialoite/Documents/la_61+2014.pdf

    LAKIALOITE 6/2014 vp
    Laki Suomen perustuslain 2 ja 53 §:n muuttamisesta
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lakialoite/Documents/la_6+2014.pdf

    LAKIALOITE 89/2012 vp
    Laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta annetun lain muuttamisesta
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lakialoite/Documents/la_89+2012.pdf

    TALOUSARVIOALOITE 82/2012 vp (maakunnan yhteinen)
    Määrärahan osoittaminen Kopsuontien peruskorjaukseen tieosuudella Vuorenmylly—Kalkkinen
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/EduskuntaAloite/Documents/taa_82+2012.pdf

    TALOUSARVIOALOITE 81/2012 vp (maakunnan yhteinen)
    Määrärahan osoittaminen Käkisalmen sillan suunnitteluun Asikkalan Pulkkilanharjulle
    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/EduskuntaAloite/Documents/taa_81+2012.pdf

    Ja paljon muuta, mm toimenpidealoitteita ja kymmeniä kirjallisia kysymyksiä.

    Tähän kritiikkiini politiikan toimittajien päät lopullisesti räjähtivät:

    VALLAN VÄÄRINKÄYTTÖ
    https://bitti.kapsi.fi/blogi/138.htm

    Oli kieltämättä hienoa aikaa!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.