340. Häpeän päivä

Käräjäoikeuden tuomari määräsi Teuvo Hakkaraiselle sakkoja. Teuvo oli raivostunut, kun muslimiterroristi lanasi Nizzassa 86 ihmistä rekalla. Teuvo kirjoitti ymmärtäväisesti, että ”kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”. Myös helsinkiläinen Olli Sademies oli tänään käräjillä. Eläkkeellä oleva rikospoliisi ei tykkää maturaiskaajista. Hän oli maininnut jotakin steriloinnista ja sianveri-spraysta ja joukkorangaistuksista, ja syyttäjä vaatii hänelle vankeutta.

Oikeuslaitoksemme häpeän päivä.

Islamia ei muka saisi kritisoida? Muslimeita ei muka saisi moittia? Kyllä minä ainakin kritisoin ja moitin ihan niinkuin tähänkin saakka, tosin entistäkin ahkerammin ja ilkeämmin. Ja niin kehotan muitakin tekemään, mutta toki lakia rikkomatta. Tunnusmerkistö ei saa täyttyä.

Yleistäminen on kielletty, kun puhutaan islamista ja muslimeista.
Yleistäminen on sallittu, kun puhutaan kristityistä ja kristinuskosta.

On naurettavaa edellyttää äärimmäistä tarkkuutta nettikirjoitteluun. Mutta oikeusjärjestelmämme ei joudu tämmöisistä farsseista ainoastaan naurunalaiseksi, se joutuu vihatuksi. Mitä hyötyä on siitä, että kunnon kansalaiset vihaavat poliisia ja oikeuslaitosta? Mitä hyötyä on siitä, että kansalaisten luottamus oikeusjärjestelmään romahtaa? Vain kansakuntamme vihamiehet sellaisesta hyötyvät.

Mielipide tai tieto voi kelvottoman lakipykälän takia olla rikollinen. Haiseviksi ei kansanryhmän jäseniä saa sanoa, mutta onko rikollista, jos jonkun mielestä esimerkiksi somalit ovat ihan helvetin rumia?

Valtakunnansyyttäjänviraston runkkurinki sai taas tahtonsa läpi, kansanpetturien rosvojoukkio orgastisessa hurmiossa. Ruskeakieliset tuomarit nussivat pilkkuja ja vähät välittävät yleisestä oikeustajusta: juristeilla nousee kusi päähän jo yliopistossa.

Terrorismiasiantuntija ja sotatieteiden maisteri Atte Kaleva Verkkouutisissa:

”Ymmärrän kyllä niitä tahoja, jotka turvallisuudentunteen horjuessa suhtautuvat kollektiivisen varauksellisesti islamiin ja muslimeihin, siitäkin huolimatta, että jihadismista viehättyy vain pieni osa muslimeista. Onhan jihadistinen väkivalta leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

=> ”Jihadistinen väkivalta on leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.” <=

!!!!!

Ei kai hänkin joutune oikeuteen totuuden sanomisesta?

 

Teuvo Hakkarainen. Kansanmies oikeudessa.

14 vastausta artikkeliin “340. Häpeän päivä”

  1. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Minä muuten en pidä kaikkia somaleja rumina, vaikka monia pidänkin. Esimerkiksi Ayaan Hirsi Ali ja Mona Walter (salanimi) ovat jopa hyvinkin kauniita naisihmisiä.

  2. jmarkula avatar
    jmarkula

    Koraanin sisältöön pitäisi puuttua, sehän on kaiken vihapuheen alku ja juuri, eikä sitä pitäisi hyväksyä missään muodossa.
    Kun koraania ei hyväksytä, ei hyväksytä islamiakaan, koska heille ei sovi koraanin sisällön leikkaus, joten uskontoa kunnioittaen, sitä ei tulisi hyväksyä ollenkaan.

  3. Hannele Korpela avatar
    Hannele Korpela

    Niin no, eipä sitä jihadismia oikein voi kristillisiä yhteisöjä piinaavaksi ongelmaksi kutsua, paitsi niiltä osin, että jihadistiset muslimit mieluusti hävittävät ja häpäisevät kristittyjä. Mutta se lienee ok, eikä siitä parane pahaa sanaa sanoa. En voi kun ihmetellä tätä päättäjien käsittämätöntä höperehtimistä ja sinisilmäisyyttä, että kuvittelevatko he aivan tosissaan, että kunhan tässä vuosia annetaan muslimien raiskata, tappaa ja harjoittaa rekkarallia, niin he ovat jotenkin kesytettävissä. Kun ei ole. Vaatimukset tulevat kasvamaan ja jos niitä ei saada läpi, se on se tavan kansa, joka maksaa viulut ja todennäköisemmin hengellään. Mitä nämä herrakerholaiset sitten tekevät? Pakenevat todennäköisesti maasta, mikäli missään maailmankolkassa on enää paikkaa, minne paeta. Ahistaa.

  4. Sukhartee avatar
    Sukhartee

    ”Valtakunnansyyttäjänviraston runkkurinki sai taas tahtonsa läpi, kansanpetturien rosvojoukkio orgastisessa hurmiossa. ” Tuo oli niin hyvin sanottu että! Ja vieläpä tottakin. Ikävä kyllä. Hyvä kirjoitus. Hyvä kun sanot asiat suoraan.

  5. Eetee avatar
    Eetee

    Samaan aikaan kuin islamistien nöyrimmät nuoleskelijat tuomitsivat Teuvoa, seuraava Islamisti jyräsi rekalla lisää populaa.

  6. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Markku Savikivi kirjoittaa hyvin MV-lehden kommenteissa:

    Hakkarainen ei kai edes yrittänyt väittää sanomaansa totuudeksi. Mielestäni kyseessä oli pikemminkin retorinen heitto sofistien vanhalla kaavalla.
    ———–

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Retoriikka

    ”Platon

    Myöhemmin Sokrates ja erityisesti hänen oppilaansa Platon vastustivat sofisteja. Heidän mielestään nämä keskittyivät ainoastaan väittelyiden voittamiseen, eivätkä välittäneet lainkaan siitä, ovatko väittelyn kohteena olevat asiat tosia. Platonin mielestä filosofian ytimessä tuli olla dialektiikka, jossa totuus voidaan löytää kysymysten ja vastausten avulla.

    Platonin dialogeista kaksi keskittyy erityisesti retoriikkaan. Gorgias keskittyy Platonin väitteeseen, jonka mukaan sofistit keskittyvät tyyliin sisällön sijasta. Hänestä filosofia ja retoriikka suhtautuvat toisiinsa kuin lääke ja kosmetiikka. Lääke (kuten filosofia) keskittyy potilaan parhaaseen, kun taas kosmetiikka (kuten retoriikka) keskittyy ainoastaan siihen miltä potilas näyttää.

    Faidros jatkaa Platonin esittämää arvostelua, mutta jättää sen mahdollisuuden, että saattaisi olla mahdollista harrastaa myös totuudenmukaista ja ylevää retoriikkaa. Platonin mielestä retoriikka tuli alistaa täysin filosofihallitsijoiden apuvälineeksi.”

    ”Antiikin retoriikan termistöä

    anafora, lauseen alun toisto
    antiteesi, vastakkainasettelu
    antonomasia, yleisnimen käyttö erisnimen sijasta
    asyndeton, normaalisti käytettävien sidesanojen pois jättäminen
    hyperbola, liioittelu
    kiasmi, tehostus sanajärjestystä kääntämällä
    litoteesi, vastakohdan kielto
    metonymia, sanan korvaaminen konkreettisemmalla samaa tarkoittavalla sanalla
    perifraasi, kiertoilmaus, ilmaisu toisin sanoin
    pleonasmi, tehostus käyttämällä useita samaa tarkoittavia sanoja
    syllepsi, sanan lisäys, joka muuttaa muiden sanojen merkityksen
    synekdokee, käytetään osaa edustamaan kokonaisuutta
    zeugma eli iestys, sanaa käyttäminen samanaikaisesti kahdessa eri merkityksessään, esimerkiksi: Hän laski mäkeä ja rahojaan.”

    ————
    Antiikin ihailijana sofisti Hakkarainen sovelsi hyperbolaa, anaforaa, antiteesiä ja kiasmia.

    ———————————–
    Sakotetaan, sakotetaan

  7. Betelgeuze avatar
    Betelgeuze

    Mitäpä, jos ruvetaan porukalla kirjoittamaan tuo Teuvon aforismi jokaisen fb. kommentin ja muidenkin somekirjoitusten yhteyteen. Katsottaisiin, mihin oikeuslaitoksen rahkeet riittää.
    Ps. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja!

  8. ristoi avatar
    ristoi

    Kokeellista tutkimusta arvostavana haluaisin tietää, missä menee Suomen oikeuslaitoksen prosenttiraja muslimiterroristien osuudelle. Varovaisena ihmisenä aloitan alhaalta:
    Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikista terroristeista 97% on muslimeja!
    Rohkeammat saavat korottaa, jos ei minulle tule kutsua.

    1. jameshirvisaari avatar
      jameshirvisaari

      Ongelma onkin siinä, että myös täsmällinen faktatieto voi kuminauhapykälän (Rikoslaki 11:10) mukaan olla rikollinen, jos kyseinen tieto asettaa jonkin kansanryhmän huonoon valoon.

      Lakipykälä kuuluukin avattuna yksinkertaisesti näin: ”Joka asettaa yleisön saataville mielipiteen tai tiedon tai minkä tahansa viestin tai uutisen, jossa millä tahansa tavoin esitetään muslimit tai seksuaalivähemmistöt huonossa valossa, on tuomittava moittivasta ilmaisusta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi”

      1. ristoi avatar
        ristoi

        Voihan se olla tuo tulkinta, mutta minua viehättäisi ajatus, ettei 99,6% vielä riittäisi em. lauseesta syyttämiseen. Silloinhan se pyöristyisi 100% kokonaislukuna ja voitaisiin lukea ”kaikki”.

      2. jameshirvisaari avatar
        jameshirvisaari

        Kirjoitin juuri blogin, joka liittyy aiheeseen:

        342. Muslimeja kritisoiva ilmaus (RL 11:10§)

  9. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Tärkeä informaatio, jota on nyt syytä kuuluttaa joka tuutista: Kaikki muslimit eivät ole terroristeja.

  10. Markku Savikivi avatar
    Markku Savikivi

    ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja.”
    Kaunistaisin tuota vielä huutomerkillä. Odottakaamme uutta ”emme suostu pelkäämään” -mielenosoitusta. Tuosta huutomerkistä voisi kyllä jo rapsahtaa vankeutta.

    Oikeuslaitoksemme näyttää tiedostavan sataprosenttisesti nykyiseen monikultturismioppiin liittyvät vaarat. Sen käytäntö osoittaa, että elämme todella vaarallisia aikoja sekasorto- ja väkivaltauhkien keskellä, ruutitynnyrin vieressä, jolloin jokainen sana tulee asettaa huolella, jotta ei kajahtaisi.

    Yleensä lapsilta kielletään vaaralliset leikit, vaan ei vihertäneistöltämme, joka on jäänyt lapsen asteelle.

  11. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Oona jakoi sosiaalisessa mediassa yhden lauseen 16 kielellä – 40 päiväsakkoa.
    Tuomari perusteli päätöstä Teuvo Hakkaraisen (20pvs) tapauksella: ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja.”

    https://mvlehti.net/2018/03/28/nainen-jakoi-sosiaalisessa-mediassa-yhden-lauseen16-kielella-40-paivasakkoa/

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.