James Hirvisaari

653. Ano Turtiainen: Heikko eduskunta

1 kommentti

2019 tammikuussa alkoi Etelä-Savossa Pieksämäellä PS eduskuntavaalistartti.

Tuossa tapahtumassa oli puhumassa muun muassa kansanedustaja Teuvo Hakkarainen. Puheessaan Teuvo keskittyi ilmastolla huijaamiseen, mikä oli siihen aikaan yksi isoin aihe mediassa. Puheen mukaan kuulemma media tulee yhtenä rintamana voimalla toistamaan ilmastoa niin kauan, kunnes valtaosa uskoo ilmastonmuutoksen olevan meidän syytä ja meidän tuhoksi. No miten on käynyt? Taisi Teukka olla oikeassa, vai kuinka?

Teuvo vertasi puheenvuorossaan median toimia myös toiseen aikaisempaan aiheeseen, jonka media runnoi läpi, eli avioliittolakiin. Tuolloin eduskunnassa oli kuulemma vain pieni vähemmistö lakiuudistuksen takana, mutta media sai toistojen ja kriittisesti lakiuudistukseen suhtautuvien politikkojen mustamaalaamisella enemmistön kääntymään muutoksen taakse ja näin tahtonsa läpi.

Tuon kaksi vuotta vanhan Teuvon puheenvuoron siivittämänä haluan nostaa esille sen tosiasian, että valta ei ole enää kansalla. Valta on valitettavasti siirtynyt medialle. Näin on käynyt koska heikot kansanedustajat matelevat peloissaan median edessä. Median mustamaalaamisen pelon lisäksi matelua ruokkii myös se, että kansanedustajat tarvitsevat mediasta näkyvyyttä ja mielellään hyvää sellaista tullakseen uudelleen valituksi asemaansa.

Kuka muuten äänestäisi edustajaa, josta media ei olisi maininnut sanallakaan? Ja vaikka edustajana oleminen olisi tuntunut kuinka tylsältä tahansa, tai vaikka edustajalla ei olisi mitään annettavaa kyseisen aseman kautta, on silti pakko päästä uudelleen eduskuntaan, koska yleensä edustajilla ei ole eduskunnan ulkopuolelta mitään lähdettä toimeentulolleen.

Miettikää!

YLE aloitti jo keskustelun pakkorokottamisesta. Mitä luulette, mikä on taas median tavoite tässäkin asiassa?

Muun muassa sen vuoksi tein tällä viikolla toimenpidealoitteen, jonka tarkoituksena on estää pakkorokottamiset.

Hyvät kansalaiset, antakaa julkisesti tukenne tälle tekemälleni aloitteelle ja vaatikaa äänekkäästi kansanedustajia allekirjoittamaan aloitteeni.

Heikko eduskunta tarvitsee nyt tukeanne mediaa vastaan.

OTETAAN VALTA TAKAISIN KANSALLE!

Toivon jakoja tälle sanomalle.

Ano Turtiainen (Facebook 29.1.2021)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Teologian maisteri (Helsingin yliopisto, dogmatiikka), Kansanedustaja 2011-15, Eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, Talousvaliokunta 2011-12, Lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, Kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, Kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry puheenjohtaja & taiteellinen johtaja.

One thought on “653. Ano Turtiainen: Heikko eduskunta

 1. Itse olen vastustanut tätä koronahumpan siivellä tehtyä businesta ja luonut sekä käyttänyt slogania, Follow the money, siellä syy/ syylliset.
  Alusta lähtien minulla oli tunne että asiassa ei kaikki ollut kohdallaan ja nythän on käynyt ilmi että tässä on takana iso raha.
  Ensin tuli esille Bill Gates, joka on idean isä ja tekee hyvän tilin rokotteilla, joita ihmiset kirmaavat ottamaan.
  Lisätuottoa on tehty maskeilla, deseillä, maskipöntöillä jne… Suunnaton busines.
  Aluksi minua ivattiin kun toin näkemyksiäni esille, pikkuhiljaa ovat nälvijät vaientuneet, kun olen faktaa iskenyt pöytään.
  Varmaan kykenette näkemään, että rokotetta en tule ottamaan ja ei vaimonikaan, huolena on että sairaanhoitaja tyttäreni pakotetaan tuo myrkky kehoonsa ottamaan, vastoin tahtoaan.
  Hienoa että Ano tuolla yrittää pistää kapuloita rattaisiin, mutta kansalaisaloitteet ovat tehottomia.. Ne kun ammutaan alas.
  Kerskele kun en päässyt Eduskuntavaaleista läpi, olisimme( James, Ano ja minä) kova teami näiden mädättäjien joukossa.
  Noh, vielä yritän Kunnallisissa… Mottoni kun on että periksi ei anneta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.